• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

miage nolur olumuz düşünme canım bak bende çok olumsuzum hayırlısı inşallah azize abla aglama ya kıyamamm gçen bende mayıs annelerı topıcını okurken çok aglamıştım....

ÖYLE TATLIM BENDE HİÇ BİŞİ YOK YA ONDAN KARAMSARLIK OLDU BAZEN DİYORUM DÜŞÜK FALAN OLSAYDI EN AZINDAN OLUYOA FALNDA TUTUNMUYO DİYCEM ALLAHIM EN DOĞRUSU BİLİR YA KARAMSARDA OLSAM UMUTLU DA OLSAM NE YAZDIYSA ALLAHIM ONU GÖRÜCEM ONU GÖRÜCEZ :Saruboceq:

ben çok sulu gözüm acıklı bi film bile olsa ağlarım...
Sen beni bide kürtajdan sonra görcektin...
Sen niye ağlıyamıyon tatlım yaa?

bilmem sanki hiç bişi canımı yakmıyo gibi bi eşimin babası vefat edince çok ağlamıştım hiçbişiye öyle ağlayamam

yıne o gune gerı götürdün beni azize abla kürtaj oldugum da bana narkoz verdıler uyandım kendımde tam olmadıgım halde hala hıçkırıkla aglıyordum

allahım birdaha şu kürtajı yaşatmasın bize.
omasaya yatmak çok kötü yaaaa...ne hayeller var ama bir anda hepsi sökülüp alınıyo.
rabbim hayırlısını versin bundan sonrası için....amin.

allahım birdaha şu kürtajı yaşatmasın bize.
omasaya yatmak çok kötü yaaaa...ne hayeller var ama bir anda hepsi sökülüp alınıyo.
rabbim hayırlısını versin bundan sonrası için....amin.

ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN YA ÜZÜLMEYİN OLUCAK OLUCAK İKİNİZİNDE KIZÇELERİ OLUCAK BEN HİSSEDİYOM AZİZEM SENİNDE BİDAHAKİ AY ALICAZ HABERLERİNİ :lepi::Saruboceq:

KızÇeler ben bugÜn gene gıtÇem kıst ıÇın kan tahlılı yaptı temız Çıksın dua edın sıkıntı yapmayalım kendımıze

merhaba
biraz önce hastaneden geldim. kan verdim demiştim bişey yokmuş. biliyodum zatennalsanaalsanasmile
doktor bi hap yazdı FARLUTAL bu adet söktürücü mü yoksa adet düzenliyicimi biliyomusunuz?
ben şu anda adetliyim 4. gündeyim. sordum doktora cevap vermedi sinir oldum zaten uyuz bişeydi :mymeka: eczacı söyledi adet söktürücü diye bende adetliyim zaten dedim. bilgisayardan baktı adet düzenleyici olarakda kullanılıyo dedi. hiç bişey anlamadım. kullansammı kullanmasammı ki . size sorayım dedim. sizde olmasanız kime sorcaktım bilmem :1hug:

merhaba
biraz önce hastaneden geldim. kan verdim demiştim bişey yokmuş. biliyodum zatennalsanaalsanasmile
doktor bi hap yazdı FARLUTAL bu adet söktürücü mü yoksa adet düzenliyicimi biliyomusunuz?
ben şu anda adetliyim 4. gündeyim. sordum doktora cevap vermedi sinir oldum zaten uyuz bişeydi :mymeka: eczacı söyledi adet söktürücü diye bende adetliyim zaten dedim. bilgisayardan baktı adet düzenleyici olarakda kullanılıyo dedi. hiç bişey anlamadım. kullansammı kullanmasammı ki . size sorayım dedim. sizde olmasanız kime sorcaktım bilmem :1hug:

adet sökturucu canım

kızlar yaa sizi çok seviyomm bennn...siz başkasınız.
himele olsak yine burdan bulalım birbirimizi olurmu.

serapçım sağlıklı hayırlı olsunda başka bişey demiyom kız veya erkek allahım ne taktir etmişse o olsun.
iyi huylu ahlaklı ahhhhh....hepimize olsun.

merhaba
biraz önce hastaneden geldim. Kan verdim demiştim bişey yokmuş. Biliyodum zatennalsanaalsanasmile
doktor bi hap yazdı farlutal bu adet söktürücü mü yoksa adet düzenliyicimi biliyomusunuz?
Ben şu anda adetliyim 4. Gündeyim. Sordum doktora cevap vermedi sinir oldum zaten uyuz bişeydi :mymeka: Eczacı söyledi adet söktürücü diye bende adetliyim zaten dedim. Bilgisayardan baktı adet düzenleyici olarakda kullanılıyo dedi. Hiç bişey anlamadım. Kullansammı kullanmasammı ki . Size sorayım dedim. Sizde olmasanız kime sorcaktım bilmem :1hug:

tatlım tam sökül diye vermiştir adet söktürücü o

kızlar yaa sizi çok seviyomm bennn...siz başkasınız.
himele olsak yine burdan bulalım birbirimizi olurmu.

serapçım sağlıklı hayırlı olsunda başka bişey demiyom kız veya erkek allahım ne taktir etmişse o olsun.
iyi huylu ahlaklı ahhhhh....hepimize olsun.

ŞEKERCİM HADİ TATLIM BAK DUKTOR CİVANIM PERÇEMİME GİTÇEM MORAL DEPOLAMAM LAZIM HADİ BAKALIM OLMAZDA BELKİM SONUÇ KÖTÜ ÇIKAR HADİ ÜZGÜN GİTMİYİM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:

Back
X