• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

AMİN YARABBİM BİRİ KIZ BİRİ ERKEK ZATEN ZOR TUTTURUYOM EN ZORUNU İSTİYİM BARİM kafamçokkarıştı:teytey:

kıss hiçç dayanamıyommm yaaaa bi görsenn varyaa içim kıpır kıpırr bi başlasaydımm diyip duruyomm dün akadaşıma da diommm oda diooo bak tutması içinn o işi yaparken bebek fikrini kafandan at tadını çıkararak isteyerek eşinle beraber ol dioo bide bacağına dik havaya yarım saat kal dioo hemen olur dioo

Azızem beĞendım doktoru Çok yoĞun beklemekten sınır bastı dalacaktım odasına asıstanda mıy mıy zatı ama doktor ıyı olumlu konuŞtu rahım fılmınden hemen sonra hamıŞ kalırsın dedı ınŞ.tıkalı faln deĞıldır dedı guatr falan problem deĞıl dedı deĞerlerın dÜŞÜk dedı eŞımde test yaptırmıŞtı daha Önce onda zatı bı problem yok dedı sende yok dedı fılmı gÖrelım konuŞalım dedı dıĞer doktorun verdıĞı ıĞneyı falan dedım fılmsız o ıĞneye nası baŞlamıŞ dedı bıde ben kımyasal gebelık yaŞamıŞım dıĞerıde demıŞtı ama buda deĞınce ınandım artık

kıss hiçç dayanamıyommm yaaaa bi görsenn varyaa içim kıpır kıpırr bi başlasaydımm diyip duruyomm dün akadaşıma da diommm oda diooo bak tutması içinn o işi yaparken bebek fikrini kafandan at tadını çıkararak isteyerek eşinle beraber ol dioo bide bacağına dik havaya yarım saat kal dioo hemen olur dioo

HEHEHE BEN O FİKRİ ATMAK İÇİN İŞ BİTİNCE HEMEN FİLM TAKIYOM KAFAM DAĞILSIN :kedi::roflol:

arkadaşlar az önce hasta oldum ve bu ay 12 gün geçikti yine olmadı üzüldüm yaaa mafoldumben hep aynı günde aet olurdum arkadaşlar ben 1 gün adet olmaabaşladım acaba bunu sakıncası var mı?neyse rabbim isteyen herkeze nur topu gibi bebekler nasip etsin bir tane değil ikiz nasip etsin inş. veya üçüz :)))))))))))

Son düzenleme:
Azİzem beĞendİm doktoru Çok yoĞun beklemekten sİnİr bastı dalacaktım odasına asİstanda mıy mıy zatİ ama doktor İyİ olumlu konuŞtu rahİm fİlmİnden hemen sonra hamİŞ kalırsın dedİ İnŞ.tıkalı faln deĞİldİr dedİ guatr falan problem deĞİl dedİ deĞerlerİn dÜŞÜk dedİ eŞİmde test yaptırmıŞtı daha Önce onda zatİ bİ problem yok dedİ sende yok dedİ fİlmİ gÖrelİm konuŞalım dedİ dİĞer doktorun verdİĞİ İĞneyİ falan dedİm fİlmsİz o İĞneye nası baŞlamıŞ dedİ bİde ben kİmyasal gebelİk yaŞamıŞım dİĞerİde demİŞtİ ama buda deĞİnce İnandım artık

iyi canmm sevindim valla...herşey bundan sonra güzel olsun inşallah.
belkide matta ikimiz hamiş oluruz kızzzzŞeniz
evet dr.çok iyidir ben çok seviyom nil hanımı çok olumlu konuşur herzaman güler yüzlüdür.

arkadaşlar az önce hasta oldum ve bu ay 12 gün geçikti yine olmadı üzüldüm yaaa mafoldumben arkadaşlar ben 1 gün adet olmaabaşladım acaba bunu sakıncası var mı?neyse rabbim isteyen herkeze nur topu gibi bebekler nasip etsin bir tane değil ikiz nasip etsin inş. veya üçüz :)))))))))))

hoşgeldinn canımcımmm sadece bir gün mü adet oluyosunn??

Kızlar farkındamısın bılmem ama bu ay herkesın adetınde bı sarkma oldu havalar mıdır nedır ya ne kadar dÜznlı olsada bu ay sarkma oldu

iyiyim kızlar sizler nasılsınız
azizecim bugün 3 oldu aditim geçti hiç şaşmazdı inşallah:CüvCüv:

iyi canmm sevindim valla...herşey bundan sonra güzel olsun inşallah.
Belkide matta ikimiz hamiş oluruz kızzzzşeniz
evet dr.çok iyidir ben çok seviyom nil hanımı çok olumlu konuşur herzaman güler yüzlüdür.

inş.tatlım ya bu dahaki ay 8 de adet olmam lazım 15.de film çekilcek kısmetse hesaplamalarıma göre inş.erken adet olurum herşey bidahaki ay iyi çıkar beişim olur

Back
X