• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bekliyommmm canımm ya sen yeterki gelll biz merkezden seni almaya gelirizz ben ilçedeyimmdee ben mantıyı yaparkennn okuyup üflerimmm sen hele bi gel benim mantımı yee bak gör diğer aya hemen hamişsinnnn

kız çok yiyimde ikiz olsun biri kız biri erkek delikafaduldensositososito:lepi::Saruboceq:

olsun canımm yinede uyumak en iyisi çünkü insan o acıyı o anı yaşarken psikolojik olarakda çok etkileniyooo en iyisi uyu kalktığında herşey bitsinnn

hehehe hiç bayılmamıştım zati şinidye kadar doktor kontrolünde bayılıvereyim ayyy bana bişiyler oluyo derimm lülülülülülü

aaaaaaa nie güsel olmasın ki.hamuru dinlendirin açması kolay olsun.çok kalın olmazsa iiyi olur tabi :D:D
benim annem yapıo difrizi dolduruos valla.çok rahat oluo.

inşallah güsel olur arkadaşımın anneside çok yapıyomuşş ondann kopya çekcezzzz satennn eee senin belirtilerden ne haberr bişiler varmıı?

nalan arkadaşım inşallah yazıp gitmemişsindir.sana yazdıklarımıza bakarsın.
bende mirage gibi düşündüm.senin testlerin tamam mı canımm

kız çok yiyimde ikiz olsun biri kız biri erkek delikafaduldensositososito:lepi::Saruboceq:

ay ay ayyy tamam ben mantıları açarkenn öle okurr üflerimmm
"yarabbimmm bu mantıyı yiyenn arkadaşımınnnn ikiz bebeleriiii olsunnn hemde biri erkek biri kızz olsuunnn" eee geriye yemesi kaldıııı cokacimcoook

KIZÇELER BıZDEN NıYE KAÇIYOLAR YAZIP GıDıYOLAR ŞURADA ıKı KELıMENıN BELıNı KIRICAZ AAAA AMA :hulya:

ay ay ayyy tamam ben mantıları açarkenn öle okurr üflerimmm
"yarabbimmm bu mantıyı yiyenn arkadaşımınnnn ikiz bebeleriiii olsunnn hemde biri erkek biri kızz olsuunnn" eee geriye yemesi kaldıııı cokacimcoook

HEHEHEHE OLDU GELİYOM BENDE NAPAYIM HERŞEYİ DENEMEK LAZIM DEMİ AMA cokacimcoook

kıs mirage kuşum seninde şu pozitifliğine ben bayılıom :D:D

kürtajlarla beraber ilk defa hayatımda serum yedim ilk defa bayıldım.ama ben hep ağlayarak bayıldım ağlayarak uyandım.çok kötü biş yaaaaaaaaa.bebişini alıolar düşünseneee

senin durumun çok çok farklı olduğu için bayılmanın tadını çıkar bebğim.aama şu var uyandırıolar ya sora iş bitince.o zman heç kalkmak istemeon.çok tatlı bi uykyda olduğunu düşüüüüün

hehehe hiç bayılmamıştım zati şinidye kadar doktor kontrolünde bayılıvereyim ayyy bana bişiyler oluyo derimm lülülülülülü

ama filmlerdeki gibii bayılll haa hani hepp oluryaa bana bişiler oluyoo derlerr hoppp yanınakinin kucağınaa asla yere düşmezlerr sende doktor kontrolünde hopp kocanın kucağınaa bayıllll :dance: alkisalkisalkis

kıs mirage kuşum seninde şu pozitifliğine ben bayılıom :D:D

kürtajlarla beraber ilk defa hayatımda serum yedim ilk defa bayıldım.ama ben hep ağlayarak bayıldım ağlayarak uyandım.çok kötü biş yaaaaaaaaa.bebişini alıolar düşünseneee

senin durumun çok çok farklı olduğu için bayılmanın tadını çıkar bebğim.aama şu var uyandırıolar ya sora iş bitince.o zman heç kalkmak istemeon.çok tatlı bi uykyda olduğunu düşüüüüün

kızçelerr yaa adet oldum yaa şimcikkk şeytan diyokiiii bidahaki ayı bekleme başla çalışmalaraa acep şeytana uysammı yoksam bir ay daha beklesem mii CADIARZU

kıs mirage kuşum seninde şu pozitifliğine ben bayılıom :d:d

hehehehe bastırdım okaaa parasını 2 dk rahat bırakında uyiim derim yada numara yaparım uyanamamış gibi olmamı ayyy çok fenayımmm vala hiçdermanım yok şurada azcık yatayım

kızçelerr yaa adet oldum yaa şimcikkk şeytan diyokiiii bidahaki ayı bekleme başla çalışmalaraa acep şeytana uysammı yoksam bir ay daha beklesem mii cadıarzu

kızz yapma sonram hep doktor kontrolünde geçer hamişlik rahat rahat geçirmek varken belkim korunurken kendiğilinden olar o başka

Back
X