• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşbulduk canım neden beklemen gerekiyor ki sendemi dr kontrolündesin...

ben ocak 7 de kürtaj oldumm canımcımmm ve ilk adetimi gördümmm normalde bir ay daha beklemem lasımm amaa ben dayanamıyommm şeytan diyokii başllaaaa iştee bugun eşim doktoru bi arasınn ille görcem gelmesi lasım derse ayın 15.inde giderim artıkk başla derse hemen başlarımm çok sabırsızım da

ben annemlerdeyim şuan daha doktora gitmedim geçen ay da 5 gün geçikti ve 1 gün adet oldum sonra doktora gittim hiç bişey yok dedi sonra benim sol kasığım şişti başka dr. Gittim over kist dedi ama daha çok yeniymiş geçikme yapmaz dedi ben bu ay 12 gün geçti şimdi adet oldum hiç ağrım yok
en kısa zama da yenidnen gitmem lazım mafoldumben

evet tatlım sen git o kistlerini çözsünler senin sıkıntı yapma başka bi problemin yoksa olur allahın izniyle

yarencim ben 1 msj yasıom onu önderene kadar 2 sayfa ilerlionuzz :D yetişmee çalışcaamm

yasemin bu sohbet öle sarıoki bırakamıosun cicimm.sen benim bu sitedeki ilk arkadaşlarımdansın.uuuuy canım benim

yarencim ben 1 msj yasıom onu önderene kadar 2 sayfa ilerlionuzz :D yetişmee çalışcaamm

yasemin bu sohbet öle sarıoki bırakamıosun cicimm.sen benim bu sitedeki ilk arkadaşlarımdansın.uuuuy canım benim

hosbuldummm:):):)degerlı arkadsalarımm:) kocamla ask tazaledıgımız ıcın bu aralar kapsama alanı dısında kalıorum bırazzz:) bazen gırıorum ozman da kımsecıkler olmuoı o ewde yokken fırsat buldukca gırıoruumm...bugun temızlık yaptım bıraz esım kızıo kendını yorma dıo :) ayy heycanlıyım 4 gunum kalldııı :):)

Back
X