hoşbulduk ablacım nasılsın...hoşgeldin canmm
kubı canım mırage arkadaşımızda da aynı şekıle gecıkme oldu testlerıde negatıf çıkıyordu bugun dr gitmiş dr kist var demiş gecikme sebebıde oymuş senınkıde kıst den kaynaklanıyor olabılır belkı canımarkadaşlar size bi sorum olcak hepinizden bilği almak isterim bugün adatim geçeli 11. gün oldu ve ben hala ade olmadım test yaptım neğatifti acaba yanılma payı var mı testlerde adetim çok düzenlidir birde geçen ay doktora gitim bana kistin var dedi 20x39 mmetre daha yeni olmuş dedi ilaçla tedavi olursun dedi ben daha ilaçlarımı içmedim hastalanmamı bekiliyorum sizce kist adet geçikmesi yapar mı ? lütfen yardımcı olun kafam çok karışık allah dileklerinizi inş. kabul eder herkezin gönlünce olsun şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar size bi sorum olcak hepinizden bilği almak isterim bugün adatim geçeli 11. gün oldu ve ben hala ade olmadım test yaptım neğatifti acaba yanılma payı var mı testlerde adetim çok düzenlidir birde geçen ay doktora gitim bana kistin var dedi 20x39 mmetre daha yeni olmuş dedi ilaçla tedavi olursun dedi ben daha ilaçlarımı içmedim hastalanmamı bekiliyorum sizce kist adet geçikmesi yapar mı ? lütfen yardımcı olun kafam çok karışık allah dileklerinizi inş. kabul eder herkezin gönlünce olsun şimdiden teşekkür ederim
nohutlupilav cık iyiyim canmm nolsun...sen evine geçtin mi?
canmm albümüme düğün resimlerimi koydum bakarsın canmm.
tamm tatlımm...yok zıze abla yarın sabah geçicem ama annemler bi iki gün kal tekrar gel diyorlar bilmiyorum artık ne yapıcam... evimi çok özlüyorum çünkü ama kızkardeşım benımle gelicek sagolsun... albume bakıyorum abla ben de bı kaç yenı foto eklemıştım bakabılırsın tombiş annem de varopuyorumnanaktan
eklerim canm hoşgeldin...slm arkadaşlar bende anne olmak istiyorum.dualarınızı çok ihtiyacım var.azize 1 arkadaşım benide listene eklermisin.son adet tarihim 22.01.2010 beklenen adet tarihim 18.02.2010 :ecrin_bebek:
peki azizei senin kistin ne kadar ben doktora sordum en fazla 7 gün geçer dedi sonra test yap dedi bana ben de yaptım ama benim kistim eni olduğundan geçikme yapar mı bilmem hep düenliydi 30 günde bir olurum
azıze abla sen yıllanmış şarap gibisin valla git gide güzelleşiyon demekki...ben şimdiki halını daha çok begendım çünküü
ama haksızlık etmıyeyım eskı halınde çok güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?