Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaa kızlar yaa yine kanama olmuş bende üff moralim bozuldu :çok üzgünüm: ya adet biteli daha 4 gün oldu ne kanaması bu ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo :1no2: yarında misafir geliyo doktorada gidemem :a015:

canım benim başıma hiç böle bişi gelmedi ama devam etmesse çokta önemli bişi olduğunu düşünmüoruuum.sıcak tut kendiniiiii

yaa kızlar yaa yine kanama olmuş bende üff moralim bozuldu :çok üzgünüm: ya adet biteli daha 4 gün oldu ne kanaması bu ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo :1no2: yarında misafir geliyo doktorada gidemem :a015:
canım aralık ayında adet gördügüm zaman bende aynı sorunu yaşamiştım adetden bir hafta sonra çok az kanamam oldu (damla şeklınde) ben önmsemedım bırkaç gün sonr yine aynı şey oldu dikkat ettıgım şey ise ilişkiden bir gün sonra oluyordu dr aradım anlattım oda korkack birşey yok merak etme kurtajın üstünden henuz fazla zaman geçmedi ondan kaynaklanıyordur dei.. ama önümüzdeki ay tekrarlarsa gel dedi çk şükür birşey olmamıştı ...
sen kurtaj olalı veya düşük apalı ne kadar oldu canım.. ben ben ekımın 27 de olmştum

Tatlım doktordan hoŞlandım ben ıı gıbı acayıp yoĞun ama 7,20 geÇeydı randevum 9 da Çıktım hastaneden

günaydın kızlar nasılsınız
bende hamile olmaya çalışanlardanım aralık gitti ocak gitti kaldık şubata beklemedeyimm eyvahedigeldismile

tatlım doktordan hoşlandım ben ii gibi acayip yoğun ama 7,20 geçeydi randevum 9 da çıktım hastaneden
ayy öyle olmasına çok sevındım tatlımm dr ilgisi çok önemlı çünkü çokmu bekledın kı 9 da çıktın yoksa muayene mı uzun sürdü..
evet tatlım topic açtım bitane biraz ağrılı oluyomuş ama hayırlısı yarabbim ya :saruboceq:

amın canım sonunda saglık olsun da birz agrıya katlanır insan ohhh önümüzdeki ay bebiş olabılır yanı bu ay ilaç kullancan ...

ayy öyle olmasına çok sevındım tatlımm dr ilgisi çok önemlı çünkü çokmu bekledın kı 9 da çıktın yoksa muayene mı uzun sürdü..

Amın canım sonunda saglık olsun da birz agrıya katlanır insan ohhh önümüzdeki ay bebiş olabılır yanı bu ay ilaç kullancan ...

tatlım babalım mart kapıdan baktırmasın alsın içeri dimi benide bende hamiş olayım ama hayırlısı inş.sorun çıkmaz doktorum sadece filmi görelim ki varmı bişi yokmu diye öğrenelim diyo bu ayda olabilirmş yumoşlar çok büyümüş ama çatlamamış kısmet işte

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAR

ben uyumuodum.erkenden geldim kimse yoktu.bende evi toplamaya koyuldum
günaydınnn benım hamarat arkadaşımmmmm
tatlım babalım mart kapıdan baktırmasın alsın içeri dimi benide bende hamiş olayım ama hayırlısı inş.sorun çıkmaz doktorum sadece filmi görelim ki varmı bişi yokmu diye öğrenelim diyo bu ayda olabilirmş yumoşlar çok büyümüş ama çatlamamış kısmet işte

ayy inşallah tatlım inşallah e sen ılaç kullancan ama bu ay nsıl olcak kı ginera kullanmıcanmı canım

günaydınnn benım hamarat arkadaşımmmmm

ayy inşallah tatlım inşallah e sen ılaç kullancan ama bu ay nsıl olcak kı ginera kullanmıcanmı canım

TATLIM İŞTE BU AY DOĞ.KONTROL HAPI MART AYINDA DA BU TESTLERDE Bİ SORUN ÇIKMAZSA TEDAVİ OLUCAK kaydirigubbakcemile5

Back
X