Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize gncam allah sizede gönlünüzden geçeni versin allah yar ve yardımcınız olsun benimde olsun banada gönlümden geçeni versin allah hepimizi melekleriylede desteklesin

nohutlu pilav allah sağlık huzur mutluluk versin gebeliğinde sana yardımcı olsun melekleriyle her an yanında hazır beklesinler allah kucağına almayı hayırlarla kılsın allah kucağına almayıda nasip etsin allah ve melekler rahmindeki meleği sana bağışlasınlar senide ona bağışlasınlar ve rahmindeki meleği sana tuttursunlar aranızda bi bağ oluşsun meleklerle allah meleğini her türlü beladan kazadan nazarlardan korusun senide korusun hepimizi korusun

birdaha gelmem diyo şaşırttı beni...
çok alıngan. banada sen benim yazılarıma cevap yazmıyon dedi ama yazdım kendi okumamaş...
sonradan gördüm dedi...offff burda çok soğukluk oldu bu akşam negüzeldik biz yaaa...
böyle dağılıp gitmeyelim istiyom hamileliğimizide beraber geçirelim.

nohutlu pilav allah sağlık huzur mutluluk versin gebeliğinde sana yardımcı olsun melekleriyle her an yanında hazır beklesinler allah kucağına almayı hayırlarla kılsın allah kucağına almayıda nasip etsin allah ve melekler rahmindeki meleği sana bağışlasınlar senide ona bağışlasınlar ve rahmindeki meleği sana tuttursunlar aranızda bi bağ oluşsun meleklerle allah meleğini her türlü beladan kazadan nazarlardan korusun senide korusun hepimizi korusun
çok teşekkur ederım duaların için canım dilerim rabbim sizinde emeklerınızı boşa çıkarmaz ve en kısa zamanda kucagnızı bır melekle susler... teşekkur ederım tekrarolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

birdaha gelmem diyo şaşırttı beni...
çok alıngan. banada sen benim yazılarıma cevap yazmıyon dedi ama yazdım kendi okumamaş...
sonradan gördüm dedi...offff burda çok soğukluk oldu bu akşam negüzeldik biz yaaa...
böyle dağılıp gitmeyelim istiyom hamileliğimizide beraber geçirelim.

sanırım braz alıngan abla...neyse biz ikna ederız yıne onunaniknanik
ama sogukluk olmasın gerçeken ya ben sizlere çok alıştım aldıgım her yenı bilgiyi güzel haberı sizinle paylaşıyorum ve karşılıgında yorumlar almak benı ok mutlu edıyo
diger arkadaşları bilemem ama ben bu topıc de devam etmeyı düşünüyorum 2010 ekım anneler topıc ı var ama ben ordan sa burda kalmayı sizinle olmayı tercıh edıyorum arkadaşlarımızında bu şekılde devam etmesını diliyorum ama herkezin kendı tercıhı bı yerde....:delphin:

canım bende bugün çok erken kalktım okul var biliyosun...
çook uykum geldi ben birazdan kaçarım canmm sana şimdiden iyi geceler tatlım.

Merhabalar, siteyi bir süredir takip etmekteyim ve yeni üye oldum... Bir soru'mu paylasmak istiyorum, cevap yazarsaniz simdiden tesekkur ederim...
Çok düzenli (yumurlama zamanina göre) iolmasada 3-4 aydir hamile kalmayi deniyoruz.. Ben son 2 ay öncesine kadar düzenli adet oluyordum.. Yalniz 2 ay önce 7 gün ve enson 12 gün olmak uzere adet gecikmesi yasamaya basladim.. Doktor kontrolunde hicbir problem (kist vb.) sorun görünmedi.. Doktor bir sorun yok, arada olmasi normal dedi.. Bunun benzeri bir sorun yaşayan oldu mu aranizda? ilgi ve alakaniza tekrar tesekkurler...

sanırım braz alıngan abla...neyse biz ikna ederız yıne onunaniknanik
ama sogukluk olmasın gerçeken ya ben sizlere çok alıştım aldıgım her yenı bilgiyi güzel haberı sizinle paylaşıyorum ve karşılıgında yorumlar almak benı ok mutlu edıyo
diger arkadaşları bilemem ama ben bu topıc de devam etmeyı düşünüyorum 2010 ekım anneler topıc ı var ama ben ordan sa burda kalmayı sizinle olmayı tercıh edıyorum arkadaşlarımızında bu şekılde devam etmesını diliyorum ama herkezin kendı tercıhı bı yerde....:delphin:

hımm sen şimdi ekimdemi doğurucan canmm ayy negüzel...,
akrep burcu geliyo...hayırlısı olsun canımm.

hayırlısıyla inşallah canım .... akrep burcundan korkarım ben ama bakalım hayırlısı... iyi geceler yarın görüşürüz kolay gelsın sana erken kalkıcaksın yıne:a015:

iyi geceler canım pek giremiyorum ben artık nete daha öncede söylemştim kpssye hazırlanıyorum çok boşladım şimdiye kadar sınava pek bişey kalmadı ağırlık vermem lazım derslere, bundan sonra ara sıra girip neler konuşuldugunu okuyup çıkarım sanırım kaydirigubbakcemile2 gelişmelerden haberdarım ama burda olamasamda, tebrikler bu arada çok sevindim opuyorumnanaktan pison içinde üzüldüm bencede çok kırılmış belli çiçeğin yerinde olsam gönlünü almak için mesaj filan atardım tabi onun bileceği iş yinede benimki sadece öneri :1hug: öpüldünüsss a.s.

GÜNAYDIN KIZLAR,

OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIIM GERÇEKTEN.ŞU KEDı MUHABBETıNıN EN BAŞI NE BıLıOMUSUNUZ.
PıSON A NAPıOSUN DEDıM.EVDEYıM KEDıNıN TIRNAKLARINI KESTıM.TARADIM DEDı.

BENDE ELıNE SAĞLIK CANIM DEDıM.KEDıLERı SEVMıORUM DEDıM AMA SEVENLERE SAYGI DUYUYORRUM DEDıM.(özellikle yanlış anlamsın die saygı duyduğumu belirttim)

ONUN Bı SORUNKı CVP I AĞIRDI:HAYVAN SEVMıEN ıNSANLARI ANLAMAM DA FALAN FıLAN.BENDE HASTALIK GEÇıRDıĞıM ıÇıN SEVMEDıĞıMı ANLATTIM.(ama bu sefer onun bana cvp verdiği tarzda yazdım)

sora uzadıda uzadıııııı.BEN HıÇTE KOLAYCA ıNSAN KIRAN BıRı DEĞıLıM.HATTA BEN ÇOK KIRILGANIMDIR.ŞUDA Bı GERÇEK HAYVANLARDAN ÇOK ıNSANLARI SEVıORUM.BURDA GÖREMEDıĞıM ARKADAŞALRIMI BAĞRIMA BASACAK KADAR SEVEN BııRıYıM.
BENDE KÖPEK BESLEDıM,BALIK BESLıORUM ŞU AN,KUŞ BESLıORUM KEDı SEVMıORUM VE SEVMıCEĞıM ıÇıN BUNLAR OLUOSA YAZIK DıORUM.
ıSTıYENLER GEÇMıŞı OKUSUN.KIRILDIM AĞLADIM DEMEKLE OLMAZ ARKADAŞLAR.
MADEM ÖLE BENDE ARTIK GıRMıCEM DEYıP ÇIKIM ARAMIZDAN HERKESı PEŞıMDEN KOŞTURıM.

NERDEN SÖLEDıM KEDı SEVMıORUM DıEEE.SÖLEMZ OLAYDIM YAAAAA.AMA SÖYLERKENDE ÖZELLıKLE SEVNLERE SAYGI DUYUYORUM DEDıM.CVP OLARAK BANA SEVMıYENLEREDE BEN SAYGI DUYUYORUM DESEYDı.BUNLAR OLMICAKTIIIII ARKADAŞALR.

OYÜZDEN BEN KıMSENıN KALBıNıı KIRDIĞIMMI DÜŞÜNMÜORUM.HATTA BEN KIRILDIM.
EĞER HATAM OLURSADA ÖZÜR DıLEMESıNı ÇOK ıYı BıLıRıM.

merhaba arkadaşlar azize merhaba bugün hala adet olmadım mide bulantılarım umarım hamileyimdir canım

merhaba arkadaşlar azize merhaba bugün hala adet olmadım mide bulantılarım umarım hamileyimdir canım

gunaydıın kızlarr ya nler olmus bole yafsss...hepımız yetıskınızz arkadaslarr...herkesın kısısel tercıhı kımse kımseye zorla yada karsındakı mutlu olsun dıe yalan soleyemskı....alla alla uzamaz ınsallah bu konu yafss:( usuldumm

gunaydıın kızlarr ya nler olmus bole yafsss...hepımız yetıskınızz arkadaslarr...herkesın kısısel tercıhı kımse kımseye zorla yada karsındakı mutlu olsun dıe yalan soleyemskı....alla alla uzamaz ınsallah bu konu yafss:( usuldumm

aynen katılıorum canım

GÜNAYDIN KIZLAR,

OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIIM GERÇEKTEN.ŞU KEDİ MUHABBETİNİN EN BAŞI NE BİLİOMUSUNUZ.
PİSON A NAPİOSUN DEDİM.EVDEYİM KEDİNİN TIRNAKLARINI KESTİM.TARADIM DEDİ.

BENDE ELİNE SAĞLIK CANIM DEDİM.KEDİLERİ SEVMİORUM DEDİM AMA SEVENLERE SAYGI DUYUYORRUM DEDİM.(özellikle yanlış anlamsın die saygı duyduğumu belirttim)

ONUN Bİ SORUNKİ CVP I AĞIRDI:HAYVAN SEVMİEN İNSANLARI ANLAMAM DA FALAN FİLAN.BENDE HASTALIK GEÇİRDİĞİM İÇİN SEVMEDİĞİMİ ANLATTIM.(ama bu sefer onun bana cvp verdiği tarzda yazdım)

sora uzadıda uzadıııııı.BEN HİÇTE KOLAYCA İNSAN KIRAN BİRİ DEĞİLİM.HATTA BEN ÇOK KIRILGANIMDIR.ŞUDA Bİ GERÇEK HAYVANLARDAN ÇOK İNSANLARI SEVİORUM.BURDA GÖREMEDİĞİM ARKADAŞALRIMI BAĞRIMA BASACAK KADAR SEVEN BİİRİYİM.
BENDE KÖPEK BESLEDİM,BALIK BESLİORUM ŞU AN,KUŞ BESLİORUM KEDİ SEVMİORUM VE SEVMİCEĞİM İÇİN BUNLAR OLUOSA YAZIK DİORUM.
İSTİYENLER GEÇMİŞİ OKUSUN.KIRILDIM AĞLADIM DEMEKLE OLMAZ ARKADAŞLAR.
MADEM ÖLE BENDE ARTIK GİRMİCEM DEYİP ÇIKIM ARAMIZDAN HERKESİ PEŞİMDEN KOŞTURİM.

NERDEN SÖLEDİM KEDİ SEVMİORUM DİEEE.SÖLEMZ OLAYDIM YAAAAA.AMA SÖYLERKENDE ÖZELLİKLE SEVNLERE SAYGI DUYUYORUM DEDİM.CVP OLARAK BANA SEVMİYENLEREDE BEN SAYGI DUYUYORUM DESEYDİ.BUNLAR OLMICAKTIIIII ARKADAŞALR.

OYÜZDEN BEN KİMSENİN KALBİNİİ KIRDIĞIMMI DÜŞÜNMÜORUM.HATTA BEN KIRILDIM.
EĞER HATAM OLURSADA ÖZÜR DİLEMESİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM.
tatlımm ben geçmişi zaten okudum pisonada bu kadar byütecek birşey olmadıgını söyledım...kedi sevip sevmemek senın tercıhın tabıkı....ben severım ama evımde beslemem buda benım tercıhım mesela..ama sevene ve besleyene kimsenin birşey söyledigi yok ki....ben ayrıca sunada çok üzüldüm..senınle tartışma yaşamış olabılır (her ne kadar boş bi konu olsada bana göre)ama bu topıc e bırdaha girmem sözü benı üzdü...netıcede burda ortak paylaşım yapıyoruz ve kaç kisiyiz hepimiz birbirimizin sevdigi seyi sevip sevmedigi seyi sevmemezlık yapamayız...ortak noktalarımız oldugu gibi omadıgımız noktalarda var tabıkı....AYRICA PİSON BU SADECE ÇİÇEGE YAZDIGIM Bİ MESAJ DEGIL SENINDE OKUYACAGINI BİLİYORUM...OKU VE BİZİ DAHA FAZLA ÜZME OLURMU:CüvCüv:

Back
X