Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlumm artık kesınlesmıs sanırım hamıs oldugun lıstede gordumm cok sevındım senın adına bebekımm

allah hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın bebem:)
sagol tatlımm sıra sizde inşallah dualarımla bırlıkte:Saruboceq::Saruboceq:

eve geçince çok yorma kendini taam mıı.
öğleden sora ben yokum kzuzu.saat 2 de kuzenimle buluşcaz
tamam çiçegemm keyfıne bak bana gezmek yasak nede olsa ben beklerım sizizemuszemus
bebk çizelgesi msj ların altında olan takvim gibi olan şey miii (ay çok komik anlattım )
evettt çiçegem taaa kendısı....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ya walla bılmıomkı unuutumm...tıcer dıe bıseydı galıba ordan da yapılıoo bebekım...cok zor yaptım ya hepsı ındgılızcee googleden hep cevırı yaparak yaprtımm bburdakı anasayfadan yardım edılıo hemen basta olmasılazımm:) kız ne kadarlıkmısşşıın

haftaya pazartesı ögrencemm bebemmm ama dr 15 günnük en fazla dedi dün:emir_bebek:

ayy ıı ııı kız coksevındım walla ya nazar degmesın oku kendını hepp..ben cokınanarım nazara burda yazıoz bıde kımse ustune alınmasın aramızda oleseyler olmaz ama sımdık sana ozenenler olur falann dıe dıorumm allah herkesı saglıklı bebek nasıp etsın tabı :)

bende 1 haftadırr mıde bulantısı war sabahları ve aksam uzerıne dogru oluoo...
bıde 3 gun once oldu bana annemde kalıodum hıc halım yoktuu bole kolumu bıle kaldırıp koyucak halım yoktu walla..ne bılım yafss kendı kendıme gelın guvey oluorummune:)eyvahedigeldismile

ayy ıı ııı kız coksevındım walla ya nazar degmesın oku kendını hepp..ben cokınanarım nazara burda yazıoz bıde kımse ustune alınmasın aramızda oleseyler olmaz ama sımdık sana ozenenler olur falann dıe dıorumm allah herkesı saglıklı bebek nasıp etsın tabı :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bende 1 haftadırr mıde bulantısı war sabahları ve aksam uzerıne dogru oluoo...
bıde 3 gun once oldu bana annemde kalıodum hıc halım yoktuu bole kolumu bıle kaldırıp koyucak halım yoktu walla..ne bılım yafss kendı kendıme gelın guvey oluorummune:)eyvahedigeldismile

umarım hayra çıkar canım
ayyy bende dün bi gaz vardıııı ki anlatamamm :D:D:D:D ( anlatmiiim de zaten)
aaaaa bebek var galiba didim.bugün aklıma geldi barbunya yemiştim de gaz ondandı galiba.ne güldüm kendime.kafayı icem haaa

yazdıklarınızı okuyorum geçmişi bitirirsem yanınıza gelcem inş:lepi:ne topikmiş yahuuu oku oku bitmio bereket var bu topikte:teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3CANIM YAAA YAZIK SANA VALLA OKU OKU BİTMEZZZ NESE YARIM SAATE BİTER İNŞALLAH...

walla nohtluu gecen mırageyı de yakalamıstı kız da canım acıklıo bıde buda dınlemıo bıseyii:D:D:D:D:D

EVET MİRAGE Yİ YKALADIMM AZİZE ABLAYIDA YAKALIYOM DA ACIDIM ONU SUÇ ÜSTÜ YAPMIYOM...

KIZLAR BEN ŞİMDİK KAHVALTIMI EDEYIM İLACIMI İÇEYİM YİNE GELİRIM ÖPÜYORUM HEMINIZI İYİ BAKIN KENDINIZAkaydirigubbakcemile2

Back
X