Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım, gül gece 3 de uyanmış, canı sirke çekmiş ve içmiş de, onun için dedim...

canım gece 3 degıl gunduz 3 e kadar uyudum sabah 10 gıbı bulantıyla kalktım sonra tekrar uydum ve oglen 3 de kalktım ve sırke canım cektı dayanamadım içtim

öyle canım valla bende aynı...yanımdan ayrılmıyo aşkım.
okuldan geldi yemek yedi tamam.
şimdide biraz oyun oynuyo rahat yazıyom valla.
anne yine kadınlar kulübündemisin diyokaydirigubbakcemile3
sağol azizecim iyiyim ne yapıyım bi yandan oğlumla uğraşıyorum bi yandan sizleri takip etmeye çalışıyorum..

evet azizecim bende günde 1 tane alıyorum :)
aman herşeyin çoğu zarar azı karar demişler canım :)

masal canım folik asit diyoruz biz genel adları yani..
folbiol var folic plus var.

hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamamızı öneriyor uzmanlar.
bebeğin sinir gelişimi açısından çok önemliymiş.
hamileliğe hazırlık döneminde kullanalımki bebek anne karnına geldiğinde vüxudumuz hazır olsun..
bu arada hamile kalmaya yardımcı oluyor diye birşey yok.
onunla alakası yok yani ben doktoruma sormuştum bunu.
ben 3 aydır kullanıyorum.

canım gece 3 degıl gunduz 3 e kadar uyudum sabah 10 gıbı bulantıyla kalktım sonra tekrar uydum ve oglen 3 de kalktım ve sırke canım cektı dayanamadım içtim

ay canım kıyamam yaa..
bak bence sen hamişsin..
mehtap da bi gün kanamam var falan yazıyodu, dedim ki bekle sen hamişsin.. gerçekten de hemiş çıktı..
inşallah senin de güzel haberlerini alırız :1hug:

qq onu hiç düşünmemiştim, geçenlerde acaba burcu ne olur bu ay hamiş olursam dedim, ben olursam eğer benimki büyük ihtimal ikizler olur ama yaa..

hesapladın mı peki hamiş kalırsan ne zaman doğumun oacağını internette var hesaplama son adet tarikini yazınca çıkıyo benim 22 Eylül dü bu ay tutarsa baktım doğum tarihi 28 Haziran görünüyo :ecrin_bebek:

ay canım kıyamam yaa..
bak bence sen hamişsin..
mehtap da bi gün kanamam var falan yazıyodu, dedim ki bekle sen hamişsin.. gerçekten de hemiş çıktı..
inşallah senin de güzel haberlerini alırız :1hug:

ayyy hadi inşallah allah duysun sesimizi :Saruboceq:sagolun arkadaşlar destekleriniz için yarın ögrenir ögrenmez ilk sızınle paylaşacağim söz veriyorum

ben baktım merak işte hamile kalırsam 19 haziranda:kedi:

valla cnm bizde hastalarımıza günde 1 defa veriyorduk 3 e çıkmadık

anladımm kızlarr banad doktor folik asit başla dedi de o yüzdenn sordumm.ekimde kalırsak hamile temmuz mu doğum oluyooo

evt evet benim de 14 eylül son tarih.. 20 haziran falan olacak gibi görünüyor

valla cnm bizde hastalarımıza günde 1 defa veriyorduk 3 e çıkmadık

canım çok teşekkür ederim içim rahatladı valla...
ne zamandır kafamı kurcalayıp duruyodu bu durum.
3 mü? 1 mi? diye...
şimdi rahatladım..
sağolasın y3s3mincim a.s.

benimde 21 Haziran :kedi: :kedi:
ben her ay hangi burç olacak diye hesaplıyorum valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar , herkes heyecanla bekliyor umarım bu ay dolar taşar burası hamiş haberleriyle.benimde daha çok var 15 di offfffffffff offffffffffff ,bakalım ne olacak hepimiz için hayırlısı....

canım çok teşekkür ederim içim rahatladı valla...
ne zamandır kafamı kurcalayıp duruyodu bu durum.
3 mü? 1 mi? diye...
şimdi rahatladım..
sağolasın y3s3mincim a.s.
önemli değil canımyerimseniben

benimde 21 Haziran :kedi: :kedi:
ben her ay hangi burç olacak diye hesaplıyorum valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol:sen en iyisini yapıyormuşsun valla canımhihoyyyt

slm kızlar , herkes heyecanla bekliyor umarım bu ay dolar taşar burası hamiş haberleriyle.benimde daha çok var 15 di offfffffffff offffffffffff ,bakalım ne olacak hepimiz için hayırlısı....

selam canım. hoşgeldin seninle bizim aynı tarih kaydirigubbakcemile5

Ekimde hamile kalıp doğum yapacak olanların bir bölümü haziran sonuna diğer bölümü de Temmuzun ilk günlerine geliyor ya ikizler ya da yangeç.

:roflol:sen en iyisini yapıyormuşsun valla canımhihoyyyt

hayır hesaplıyorum da noluyo sanki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele bir ay hiç unutmam benim doğum günümle aynı güne geliyordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hey gidi heyyyy baya uzun zaman olmuş yaaa

opuyorumnanaktankısmet cnm inş. bu ay güzel haberi alırsın hihoyyyt

ben şahsen beş senedir hamile kalamadığım için burcunu hesaplamak hiççç aklıma bile gelmemişti alemsiniz yaaa opuyorumnanaktan gül00 sirkeye aşermek ilk defa duydum ama ne büyük mutluluk bu hamile olduğunu gösteriyorgelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…