- 9 Mart 2009
- 2.201
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şahsen beş senedir hamile kalamadığım için burcunu hesaplamak hiççç aklıma bile gelmemişti alemsiniz yaaa opuyorumnanaktan gül00 sirkeye aşermek ilk defa duydum ama ne büyük mutluluk bu hamile olduğunu gösteriyorgelsin bebiş
yaa listede hala hamiş yok yaaa..
çok merak ediyorum bakalım ilk güzel haber kimden geleceeekk :ecrin_bebek:
gul00 inşş canımm hamişş haberlerini alalım adetine kaç gün varr??test yaptın mı
opuyorumnanaktankısmet cnm inş. bu ay güzel haberi alırsın hihoyyyt
evet defhne cim aynı bizim tarihler,varmı belirti falan gibi şeyler gerçi çok erken ama:)))
canım yarın adet olmam lazım 2 gun once 2 tane test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı yarını beklıyorum canım
defnecim yumurtlamanın geçmiş olması gerkiyor ama ,mesela benim 28-29 ikisinden biriydi.kanamam olmuştu biliyosun.valla benimde sol kasığımda ağrı oluyor,sanki atıyor gibi.bilmiyorumki neden kist falan yok doktora gitmiştim ya anlamadım ama ara ara atıyor.bakalım bekliyoruz işte:))
ya saatler geçmiyor
tatlım senin gününe çok az kaldı...inşallah ilk hamilemiz olursun listede:Saruboceq:
benimde adet günüm bugün kızlar daha gelen giden yok dua edin bana :Saruboceq: ya bide akıntım var normalmi sizce?
inşallah canım benim :Saruboceq: