Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

eklerim tabi canım...hoşgeldina.s.
Teşekkür ederim azizeciğim hoşbulduk. Burada olmak gerçekten çok keyifli ve çok güzel inşallah haberlerimiz de hep böyle güzel olsun Yalnız olmadığını bilemk çok güzel paylaşmak da öyle zemuszemus

hiç adet belırtım yok sankı adet olmuşumda rahatlamış gibiyim. sadece uzanınca mıde bulantım oluyor oda geceleri ayy inşallah canım yaa :Saruboceq:çokda umutlanmak istemıyorum

bi de şimdi bu çıktı yaa
normalde ben sabah bulantısı olursa hamiş olabilirsin diye biliyodum ama dün gee ben de mide bulantısına kalktım bi de acayip başım dönmeye başladı. az önce de bi ağrı girdiki sormayın ölüyorum sandım içim dökülüyor gibi kasıklarıma burgu girmiş gibiydi. neler oluyor anlamıyorum

ayyy hadi hayırlısı...hamile olabilirsin kesin. ben kullanmadım canım.anlıyom ama yumurtlama günlerimi çok akıntım oluyo kıvamlı. geçen denk getiremedik iyi çalışmalar yapamadıkkaydirigubbakcemile3 ama bu ay durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

ben ovulasyon testi kullandım gecen ay iki kırmızı çızgıyı gordum.agustos ayında 1 gun arayla ilişkıye gırdık eylul ayında ıkı gun arayla ilişkıye gırdık ve ovulasyon testınde gordugum 2 kırmızı çızgı gunu zaten ilişkı gunume denk gelıyordu. ben 29 gunde bır adet oluyorum takvım hesabına gore 15. gun yumurtlama gunum olması lazımdı ama ben 14. gun yumurtladım. anladım kı bazen takvım hesabıda tutmuyormuş

kızlar yaa bişiy sorcam..
uzun zamandır folic plus kullanıyorum.
günde bir adet...

ama kafam karışıyor kimisi günde 3 diyor..
kimisi günde 1 adet...

benim bildiğim hamile kalana dek günde 1 adet hamile kalınca günde 3 adete çıkarılacak...

yalnışmı biliyorum bi yardım edin...

slm canım...bende günde bir defa alıyom.
bu ikinci ayım olcak kullanalı.
günde bir adet...

kimisi günde 1 adet...

benim bildiğim hamile kalana dek günde 1 adet hamile kalınca günde 3 adete çıkarılacak...

bi de şimdi bu çıktı yaa
normalde ben sabah bulantısı olursa hamiş olabilirsin diye biliyodum ama dün gee ben de mide bulantısına kalktım bi de acayip başım dönmeye başladı. az önce de bi ağrı girdiki sormayın ölüyorum sandım içim dökülüyor gibi kasıklarıma burgu girmiş gibiydi. neler oluyor anlamıyorum

senin adetin ne zaman canım ama benim bu sabah ta bulantım oldu normalde benım yarın adet olmam lazım

inşş olurr cannımm benim adam her gün çalışmaz ki anamm ne yapcamm::))hep yorgun hep uykulu bana kalsa olurdu şimdiye 3 çocukk::))) ama kendisi tembellll çokkk

sen ona bol bol tatlı ve fındık yedir canım bakalım ozamanda yorgun olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim teyzem kadın doğum uzmanı bana verdiği bilgiyi vereyim adetin bıtımınden 9. gün çalımaya başlıyorsun 1 ay 1 gun ara ile ilişkıye giriyorsun adet gunun gelene kadar eger o ay tutmazsa 2. ay 2 gün arayla ilişkıye giriyorsun adet günün gelene kadar ve hamıle kalmayı duşundugun aydan itıbaren folbıol kullanıyorsun hergun sabah aç karnına 1 tane içiyorsun.aklıma gelen bunlar

bu ay tutmazsa hemen senin dediğin şekilde deneyeyim canım çok sağol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben doktora gittim bişey içmene gerek yok dedi. kan testi bile yapmadı. sadece muayene ve ultrason. bakalım senin dediğin şekilde de olmazsa bi de o ilaçtan içerim artık.

günde bir adet...

kimisi günde 1 adet...

canım ben de öyle biliyorum..

senin adetin ne zaman canım ama benim bu sabah ta bulantım oldu normalde benım yarın adet olmam lazım

bnm daha 9 günüm var canım.sana zor yazıoyrum inan acayip ağrım var şuan. işteyim bide pc başında kıvranıyorum

evet canım takvim yanılabiliyo.
onu sen anlarsın zaten.
akıntılar çok yoğun oluyo...işte ozaman gün aşırı çalışılmalı.
her günde olmaz....sipermlerin kalitesi az oluyomuşCADIARZU
ben anlıyom ama işte çalışamadık ozamanda...kısmetse bu ay çok dikkat edicem.
ben ovulasyon testi kullandım gecen ay iki kırmızı çızgıyı gordum.agustos ayında 1 gun arayla ilişkıye gırdık eylul ayında ıkı gun arayla ilişkıye gırdık ve ovulasyon testınde gordugum 2 kırmızı çızgı gunu zaten ilişkı gunume denk gelıyordu. ben 29 gunde bır adet oluyorum takvım hesabına gore 15. gun yumurtlama gunum olması lazımdı ama ben 14. gun yumurtladım. anladım kı bazen takvım hesabıda tutmuyormuş

canım, gül gece 3 de uyanmış, canı sirke çekmiş ve içmiş de, onun için dedim...

sirkeye aşermek delikafadulden:1shok:akannehir

azizecim teşekkürler yaa kafamı kurcalıyordu gerçekten..
folik asitin fazla alımıda tehlikeli diye biliyorum ben onun için günde 1 adet kafi zaten gebelik olunca doktorumuz söyler kaç tane almamız gerektiğini yerimseniben

sen nezamandıe istiyon canım...ilk bebeğinmi?
Teşekkür ederim azizeciğim hoşbulduk. Burada olmak gerçekten çok keyifli ve çok güzel inşallah haberlerimiz de hep böyle güzel olsun Yalnız olmadığını bilemk çok güzel paylaşmak da öyle zemuszemus

hamileliktede günde 1 defa alınıyo canım. ben daha fazla alındığını hiç duymadım..
sende sakın fazla alma tatlım bide bişey olmasın allah korusun.
sirkeye aşermek delikafadulden:1shok:akannehir

azizecim teşekkürler yaa kafamı kurcalıyordu gerçekten..
folik asitin fazla alımıda tehlikeli diye biliyorum ben onun için günde 1 adet kafi zaten gebelik olunca doktorumuz söyler kaç tane almamız gerektiğini yerimseniben

Bu ay bebiş isteyenler arasında özellikle burcundan dolayı düşünen var mı kızlar. Bu benim aklıma gelmemişti de daha önce yazan birkaç arkadaşın mesajlarını okuyunca benim de aklıma geldi. Ekim ayında hamile kalındığında bebeğin doğumu haziran sonu oluyo ve dolayısıyla yengeç burcu olacak bebiş. Özellikle bunun için isteyenler de varmış. Aranızda bunu düşünen ve buna göre plan yapan oldu mu hiç?

sağol azizecim iyiyim ne yapıyım bi yandan oğlumla uğraşıyorum bi yandan sizleri takip etmeye çalışıyorum..

gul00 canım folbıol nee?? folik asit mi?doktor mu veriyo o ilaçı???neye yarıyoo

canım doktor vermıyor folıc asıt etken madde folbıol da ilacın adı canım eczaneden alabılıyorsun ve 2 ay önce kullanmaya başladım. teyzem al dedı kullanmaya başla dedı hamıle kalmana yardımcı oluyor ve hamıle kalırsan bebegın sınır gelısımını kontrolunu yapıyor

sen nezamandıe istiyon canım...ilk bebeğinmi?
İlk olacak Allah kısmet ederse. Geçen ay denedik canım ama sanırım yumurtlama tarihini tutturamadıkopuyorumnanaktan. İyi de çalışmıştık üstelik:eek: Bu ay düşündük tabi ama açıkçası pek çalışamadık sadece 2 kez bakalım canım hayırısı inşallah

Bu ay bebiş isteyenler arasında özellikle burcundan dolayı düşünen var mı kızlar. Bu benim aklıma gelmemişti de daha önce yazan birkaç arkadaşın mesajlarını okuyunca benim de aklıma geldi. Ekim ayında hamile kalındığında bebeğin doğumu haziran sonu oluyo ve dolayısıyla yengeç burcu olacak bebiş. Özellikle bunun için isteyenler de varmış. Aranızda bunu düşünen ve buna göre plan yapan oldu mu hiç?

qq onu hiç düşünmemiştim, geçenlerde acaba burcu ne olur bu ay hamiş olursam dedim, ben olursam eğer benimki büyük ihtimal ikizler olur ama yaa..

X