Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım sen nezaman test yapmayı düşünüyon tatlım

ben 2 gun önce cuma ve ctesı normal idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gözle görülüyor ama çok silik yarını beklıyorum yarın sabah adet olmazsam birdaha test yapacağım

ayy yaaa geçmiyo dimi zaman..
5-7 arası benim regl tarihimde..
5 bitti sayılır.
2 gün daha gelmese....

kızlar bakalım ilk hanginizin hamiş haberini alcaz.
hayırlısıyla inşallah:ecrin_bebek:

canım ben özellikle yengeç burcu olsun diye bir çabam yok ama yinede yengeç yada aslan olsun çok isterim çünkü kendim aslan burcuyum.biraz zıt olduğum burçlara denk gelmemesi için eşimi kandırmada çok gayret ettim.ayrıca ekim 20 si evlilik yıl dönümümüz hayırlı haberlerle kutlarım İnşallah.onunda bu ay bebek düşünmemde etkisi oldu.....biraz burçlara meraklıyım bakalım..:kedi: klava: :1hug:

kızlar merhaba ben geldimkaydirigubbakcemile3 nasılsınız misafirlerimi yolladım bugün kaydirigubbakcemile2 ama yumurtlama zamanımı da kaçırdım. bu ay misafir yüzünden dersime iyi çalışamadım:gitme: adetim 15 yada 17 ekim sizce hala olma şansı var mı çalışsam olur mu?

daha adetine var...sen çalışmaya devam canım.

bu akşam çalışalım gerçi şu netteki hesaplamaya göre olmaz diyo ama bakalım? ya bide bişey sorcam ama çoook utanıyorum:kedi:

daha adetine var...sen çalışmaya devam canım.

selam tatlım nasılsın adet olmuşsun kasıma artık inşaallah gerçi ekim kasım diyoruz ama geleceği ayı kendi biliyo minikler Allah gönlümüze göre versin sağlıkla gelsinler:Saruboceq:

şimdi çalışma oluyor ya hemen kalkmamamız gerekiyor demi? ben bacağımı kaldırayım diyorum ama çok komik oluyo sonra kalkıp hemen yıkanıyorum. çalışma sonrası napmam gerek yani en az kaç dakika nasıl durayım

canım hemen kalkıp bonyo yapılmaz...
yatakta sırtüstü 20 yada 25 dk. yatık dur.
daha iyi olur canımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…