E
EU3
Ziyaretçi
oluyor canım
teşekkürler cevapladıgın için opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oluyor canım
sagolun kızlar ya rahatladım biraz bendemi bi sorun var diyodum bir an evvel hamile kalsamda rahatlasam bu akıntıdan bıktım namaz kılamıyorum ya dogru düzgün kendimi pis hissdiyorumdelikafadulden
ya özele gerk yokda eşinizle beraber olduktan sonra ertsi gün hem akıntı hemde tuhaf bi koku oluyomu sizdede:kedi:
hamileliktede oluyor diye biliyorum cnm
tatlım akıntının ne olduğuna bağlı senin vücudunun ürettiği bi akıntıda olabilir yada eşinin spermlerini tutamadıysan ertesi gün geri geliyo da olabilir :kedi:
bazen bana da oluyor özellikle sabahları yataktan kalktığımda gidiyo bişiler kaydirigubbakcemile3 ama şimdi fikfikten sonra en az 15 dk amuda kalkıyorum sabah bişi olmuyo :roflol:
kokuya gelince bazen alerji yapabiliyo koku yada kaşıntı oluyo
genital bölge temizleme jelleri kullanabilirsin canım
bende senin dedigin gibi yatıyorum ayaklaırmı uzatıyorum ama hepside içerde kalmıyoki bunların :lepi:ziyan oluyorlar yav üzülüyorum ister istemez gidiyolar ayaga kalkıncakaydirigubbakcemile3
bende senin dedigin gibi yatıyorum ayaklaırmı uzatıyorum ama hepside içerde kalmıyoki bunların :lepi:ziyan oluyorlar yav üzülüyorum ister istemez gidiyolar ayaga kalkıncakaydirigubbakcemile3
tatlım akıntının ne olduğuna bağlı senin vücudunun ürettiği bi akıntıda olabilir yada eşinin spermlerini tutamadıysan ertesi gün geri geliyo da olabilir :kedi:
bazen bana da oluyor özellikle sabahları yataktan kalktığımda gidiyo bişiler kaydirigubbakcemile3 ama şimdi fikfikten sonra en az 15 dk amuda kalkıyorum sabah bişi olmuyo :roflol:
kokuya gelince bazen alerji yapabiliyo koku yada kaşıntı oluyo
genital bölge temizleme jelleri kullanabilirsin canım
:roflol::roflol::roflol:ziyan miyan idare edicen artık
etmeye çalışıyorum İNŞAALLAH tutar ya bu stres insanı öldürüyo bu ne ya yogurt mayalar gibi:roflol::roflol::roflol:
amuda mı kalkıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehe canım yaa..
ben de bacaklarımı kaldırıp duvara yaslıyom delikafadulden
etmeye çalışıyorum İNŞAALLAH tutar ya bu stres insanı öldürüyo bu ne ya yogurt mayalar gibi:roflol::roflol::roflol:
strest yapmayın cnm sizde Allah gönlümüze göre versin
yahu yoğurdun tutma oranı bundan çok daha fazlaaa... kaydirigubbakcemile
yaomıycam diyorum ama olmuyo adet günü yaklştıkça acaba oldumu tuttumu yok yumurtlama günü bu arada kandimi tavuk gibi hissediyorum ister istemez düşünüyosun yani şeker ne yapcan :hulya:
yaomıycam diyorum ama olmuyo adet günü yaklştıkça acaba oldumu tuttumu yok yumurtlama günü bu arada kandimi tavuk gibi hissediyorum ister istemez düşünüyosun yani şeker ne yapcan :hulya:
özgecim yaa:roflol::roflol::roflol:moralim bozuk olduğu zaman senin yazılarını okuyum bari