• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

O çizgi 7-8 dakika içinde göründü, kuruma çizgisi değildir diye umuyorum, bugün çay falan içtim sabırsızlanıp vermemek için 😅açkarna verilmeli galiba. yarın sabah vericem,hem varsa biraz daha fazla çıkar diye.
Aç tok farketmez gebelik bakılması için

O çizgi 7-8 dakika içinde göründü, kuruma çizgisi değildir diye umuyorum, bugün çay falan içtim sabırsızlanıp vermemek için 😅açkarna verilmeli galiba. yarın sabah vericem,hem varsa biraz daha fazla çıkar diye.
Yoo gebelikte aç tok fark etmiyor 😊 beklemek zor iş gerçekten. Ilk mi bu?

Yoo gebelikte aç tok fark etmiyor 😊 beklemek zor iş gerçekten. Ilk mi bu?
Valla dayanamıyorum artık 😅 kayınvalidem de banyoda, ondan habersiz hemen inip verip gelicem 🤣🤣 evet ilk denememiz, eşimde varikosel var, bağışıklıkla ilgili sorun, yani kendi vucüdu spermini yabancı madde sanıp üstünü kaplıyormuş koruyucu şeyle. Ama diğer her şeyi iyiydi, hızı,sayısı, hareketliliği falan

Valla dayanamıyorum artık 😅 kayınvalidem de banyoda, ondan habersiz hemen inip verip gelicem 🤣🤣 evet ilk denememiz, eşimde varikosel var, bağışıklıkla ilgili sorun, yani kendi vucüdu spermini yabancı madde sanıp üstünü kaplıyormuş koruyucu şeyle. Ama diğer her şeyi iyiydi, hızı,sayısı, hareketliliği falan
Bağışıklık tedavisi görmüştür o zaman. Kaç bakalım kaç 😅😅😅 hayırlısıyla ilk denemende olur inşaallah 😊🤲

Evet, galiba 😍
Kızlar bu arada şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke vardı, peçeteyle sildiğimde bir şey çıkmadı, böyle yerleşme kanaması olabilir mi?
Olabilir kahverengi yerleşme kanaması bende yaşamıştım ama ben kese gördükten sonra yaşadım kimisi daha erken yaşıyor. umarım pozitifsindir onun habercisidir merak ettim sonucunu 😊🙏🏻

Canım bebek 3500 ama doğmuyor 40+3 oldum bugun Nişan gibi falan bşey geldi kahverengi kanla karışık bşeyler geldi gittim sancım falann yok geri gönderdi doktor
Nişan geldiyse eli kulağındadir canim.. 🤱Valla ben bile heyecanlandım🥰🥰
Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var🙏🏻 geçen hafta kıbrıstaki doktoruma kullandığım ilaçları söyledim, estrofemi günde 3 adet alıyorum)12. Haftada kesebilirsin dedi, bi de prolutexi kesebilirsin dedi günde 1 adet vuruluyorjm. Progestan fitile ve kan sulandırıcıya aynen devam dedi. Ben türkiyeye geldim bu hafta, burdaki randevum taa 20 Ağustos’ta, sizce doktorun söylediği gibi burakayım mı yoksa 2 hafta daha kullanıp yeni gideceğim doktora mı danışayım.bırakınca Kanama yaşarım diye korkuyorum, estrofemi ve iğneyi kesince kanama yaşayan var mı, azaltarak mı bıraktınız yoksa birden mi?şimdiden Allah razı olsun🙏🏻

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var🙏🏻 geçen hafta kıbrıstaki doktoruma kullandığım ilaçları söyledim, estrofemi günde 3 adet alıyorum)12. Haftada kesebilirsin dedi, bi de prolutexi kesebilirsin dedi günde 1 adet vuruluyorjm. Progestan fitile ve kan sulandırıcıya aynen devam dedi. Ben türkiyeye geldim bu hafta, burdaki randevum taa 20 Ağustos’ta, sizce doktorun söylediği gibi burakayım mı yoksa 2 hafta daha kullanıp yeni gideceğim doktora mı danışayım.bırakınca Kanama yaşarım diye korkuyorum, estrofemi ve iğneyi kesince kanama yaşayan var mı, azaltarak mı bıraktınız yoksa birden mi?şimdiden Allah razı olsun🙏🏻
Bence estrofemi kesin kes normal de çoğu kişi de kalp atışından sonra keserler. Diğerini de bilmiyorum ama bence doktor riks görse kestirmezdi

Bence estrofemi kesin kes normal de çoğu kişi de kalp atışından sonra keserler. Diğerini de bilmiyorum ama bence doktor riks görse kestirmezdi
Kanama falan olur diye korkuyorum, bana kalsa doğuma kadar kullanırım😨
Sana da hayırlı doğumlar dilerim canım, sağlıkla gelsin yavrucun🥰
Ben de doğarken 40 haftayı geçmişim, doğduğunda yemyeşildin ,yosun tutmuş gibiydin dedi annem😂

Back
X