Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hoşgeldin caniimmm😍😍
Eksikliğin çok belliydi bi ara düzelmişti sanki yazabilmiştin diye hatirliyorum, biz de acaba mi ki dedik sadece yanlış anlama 🤔 Ama şükür aramizdasin.. 🤗🤗🌸🌸
Ee ne durumdasın nasıl gidiyor 🐣🐣 Cinsiyet tahmini var mi?
Hoşbulduk arzucum 🤩🤩🤩 düzelmemişti de güç bela yazabiliyordum sonradan o da gitti 😳 12. Hafta erkeğe benzetti ama bakalım kısmet. Senin kesinleşti mi cinsiyet?

Evet sordum biraz önce haftaiçi gel dedi gününü bana bıraktı. 4+5 oldum. Doktora perşembe gitsem 5+2 olurum daha iyi olur diye düşünüyorum. Kesenin yerine bakar belki içide dolu olur o zamana kadar.
Yolk sac görünür netleşir gebeliğin. Bence de persembe iyidir canım. Hadi hayırla gelsin minnoş 🤩🤩🤩♥️

Ben aslında ara vermeden bu ay istedim ama olmadı tam transfer günü rahim kalınlık yeterli gelmeyince iptal oldu 🤷‍♀️
Simdi regl olmayi bekliyorum tekrar başlıcaz hayırlısıyla inşallah bakalım 🤲
Ngs konusunda dediğim gibi doktor kararı bize bıraktı 1 tanesi sağlıksız oldu diye diğerlerinde sağlıksız diyemem hicbirseyin garantisi yok dedi bu transfer edilende sağlıklı diye düşündük ama gelismedi dedi diğerleri için sağlıksız derim ana rahmine tutunur kendini besler sağlıklı olur yada sağlıklı görünür ana rahminde sağlıksız olur hicbiseyin garantisi yok dedi ikinizinde genetik te sorun yok karar sizin ngs yaptirinda diyemem yaptırmayında diyemem dedi karar sizin diyince biz yaptırmamaya karar verdik.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Bana da doktorum dedi bende yaptırmadım. İkimizinde ailesinde düşük yapan yada çocuğu olmayan yok. Genetikte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedim.

Benim ilk gebeliğim hep kiz hissetmistim erkek olduginu ogrendim🤗12.haftaya kadar bulantilarim oldu ama asiri asiri degildi koku hassasiyeti mutfakta yemek yaparken ozellikle bulantilarim oldu bakalim sizinki nasil olacak hayirlisi olsun insallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Şimdi hangi aydı transferiniz. Erkek ayını atladım galiba 🙈

Ben aslında ara vermeden bu ay istedim ama olmadı tam transfer günü rahim kalınlık yeterli gelmeyince iptal oldu 🤷‍♀️
Simdi regl olmayi bekliyorum tekrar başlıcaz hayırlısıyla inşallah bakalım 🤲
Ngs konusunda dediğim gibi doktor kararı bize bıraktı 1 tanesi sağlıksız oldu diye diğerlerinde sağlıksız diyemem hicbirseyin garantisi yok dedi bu transfer edilende sağlıklı diye düşündük ama gelismedi dedi diğerleri için sağlıksız derim ana rahmine tutunur kendini besler sağlıklı olur yada sağlıklı görünür ana rahminde sağlıksız olur hicbiseyin garantisi yok dedi ikinizinde genetik te sorun yok karar sizin ngs yaptirinda diyemem yaptırmayında diyemem dedi karar sizin diyince biz yaptırmamaya karar verdik.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Çok güzel aciklamissin canım benkm gerçekten öyle genetikte sorun olmasa bile yumurta ve sperm biaraya gelince problem oluyormuş bizim karyotiplerde sorun yok ama ngs giden embriyo anöploidi yazıyordu bütün metin zaten yabanciydi internetten araştırdım anöploidi kromozom sayi bozukluguymus onu ettirmemistik zaten o imha edildi aslında merak ettiğim şu sahliksuz bir gebelik devam etmiyor vücut atıyor diyorlar olaki devam ederse ne gibi sorunla karsilasiriz acaba?

Bana da doktorum dedi bende yaptırmadım. İkimizinde ailesinde düşük yapan yada çocuğu olmayan yok. Genetikte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedim.
Bacım kendinizde problem olmasada birlesirken kromozomlarda problem oluyormuş yumurta yada sperm kaynaklı bize önermişti doktor yaptırdık birine şuan transfer ettireceklerimize ne yapsak bilemedim ya kafam çok karışık çokta pahalı hiç birşeyin garantiside yok çok karışık bu isler

Bacım kendinizde problem olmasada birlesirken kromozomlarda problem oluyormuş yumurta yada sperm kaynaklı bize önermişti doktor yaptırdık birine şuan transfer ettireceklerimize ne yapsak bilemedim ya kafam çok karışık çokta pahalı hiç birşeyin garantiside yok çok karışık bu isler
Evet garantisi yok bende karşılaşmıştım yazanlardan. pgt ye gönderip düşük yapanda olmuş.

Aman dikkat et bacım valla sen 2 katı dikkat etmelisin insan bazen boş bulunup rahat hareket ediyor ama işte 😅
Ya ben uyuşuk uyuşuk zaman geçirmekten de uyuşuk insandan da hiç hoşlanmam. Bi iş varsa hemen yapılsın isterim. Eşim de uyuşuk hallederiz Kadir vardı bi dizide aynı onun gibi. Onu beklersem sinirlerim zıplıyor deliriyorum 🤣
Kalkıp kendim yapıyorum napiyim 🤣🤣

X