Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sana özendim çay içtim bol bol ama kendiliğinden olmadı işte
3.gün tazeydi hatırlarsan 9. Gün ve 11.gün kan testi yaptım başkada yapmadım canım. Doktorada henüz gitmedim. Ne durumdayım bilmiyorum henüz. Henüz konuşmadım doktorla birazdan sorarım.

Ben ipin ucunu kaçırdım canım bu ara kontrolde rahim kısalmış olur yine muhtemelen. Plasentalarin da biri aşağıdaydı böyle devam edersem yukarı falan da çıkmaz

Neyse içtiğin yanına kar kalır en azından bugün kaçıncı günün? Aradın mı?

Evet canım İstanbuldayım.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Biz göndermedik ngs ye doktor kararı tamamen bize bıraktı.
Yine şanslısın diğer ay gidersin senin 1dusuk demi toplamda ngs hakkında varmı bir düşüncen aynen hayırlısı neyse o olsun rabbim bizim için en güzelini hazırlar eminim en güzel zamanda

Hoşgeldin caniimmm
Eksikliğin çok belliydi bi ara düzelmişti sanki yazabilmiştin diye hatirliyorum, biz de acaba mi ki dedik sadece yanlış anlama Ama şükür aramizdasin..
Ee ne durumdasın nasıl gidiyor Cinsiyet tahmini var mi?

Yine şanslısın diğer ay gidersin senin 1dusuk demi toplamda ngs hakkında varmı bir düşüncen aynen hayırlısı neyse o olsun rabbim bizim için en güzelini hazırlar eminim en güzel zamanda
Ben aslında ara vermeden bu ay istedim ama olmadı tam transfer günü rahim kalınlık yeterli gelmeyince iptal oldu
Simdi regl olmayi bekliyorum tekrar başlıcaz hayırlısıyla inşallah bakalım
Ngs konusunda dediğim gibi doktor kararı bize bıraktı 1 tanesi sağlıksız oldu diye diğerlerinde sağlıksız diyemem hicbirseyin garantisi yok dedi bu transfer edilende sağlıklı diye düşündük ama gelismedi dedi diğerleri için sağlıksız derim ana rahmine tutunur kendini besler sağlıklı olur yada sağlıklı görünür ana rahminde sağlıksız olur hicbiseyin garantisi yok dedi ikinizinde genetik te sorun yok karar sizin ngs yaptirinda diyemem yaptırmayında diyemem dedi karar sizin diyince biz yaptırmamaya karar verdik.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim ilk gebeliğim hep kiz hissetmistim erkek olduginu ogrendim12.haftaya kadar bulantilarim oldu ama asiri asiri degildi koku hassasiyeti mutfakta yemek yaparken ozellikle bulantilarim oldu bakalim sizinki nasil olacak hayirlisi olsun insallah

Ben ipin ucunu kaçırdım canım bu ara kontrolde rahim kısalmış olur yine muhtemelen. Plasentalarin da biri aşağıdaydı böyle devam edersem yukarı falan da çıkmaz
Aman dikkat et bacım valla sen 2 katı dikkat etmelisin insan bazen boş bulunup rahat hareket ediyor ama işte

Ne oldu niye oldu anlamadim ama geçti nihayet. Şükür kavuşturana dostum

Benim ilk gebeliğim hep kiz hissetmistim erkek olduginu ogrendim12.haftaya kadar bulantilarim oldu ama asiri asiri degildi koku hassasiyeti mutfakta yemek yaparken ozellikle bulantilarim oldu bakalim sizinki nasil olacak hayirlisi olsun insallah
Ayy bende çok merak ediyorum cinsiyeti. Ama belirtiler yanlış çıkıyor yaa tam bişey hissediyosun tam tersi çıkıyor teoriler göre bakmış mıydın sen cinsiyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…