- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Sana özendim çay içtim bol bol ama kendiliğinden olmadı işteEvet bitti canım. Iyiyim şükür yok bir yaramazlık. Ben bırakılan yerdeyimgelişmeler sende, sen anlat bakalım pozitifi almışsın hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin inşaallah kaçıncı günündesin? Kac kere kan verdin? Kese ziyareti ne zaman
Ben ipin ucunu kaçırdım canım bu ara kontrolde rahim kısalmış olur yine muhtemelen. Plasentalarin da biri aşağıdaydı böyle devam edersem yukarı falan da çıkmazAy doğru dedin valla inşallah dediğin gibidir. Yatmak çok sıkıcı transfer süreci çok sıkılıyodum şimdi yine işini gücünü yapıyor insan Bi şekildeumarım hiç birimiz yatmak zorunda kalmayız ama yine de dikkat et
Neyse içtiğin yanına kar kalır en azındanSana özendim çay içtim bol bol ama kendiliğinden olmadı işte
3.gün tazeydi hatırlarsan 9. Gün ve 11.gün kan testi yaptım başkada yapmadım canım. Doktorada henüz gitmedim. Ne durumdayım bilmiyorum henüz. Henüz konuşmadım doktorla birazdan sorarım.
Gözün aydın badecim hayırlı evlat olsun inşaallahSelam kizlarr
Bizim cinsiyetimiz belli oldu. Allah nasip kismet ederse bi oglumuz olacakDarisi tum isteyenlere olsun
Evet sordum biraz önce haftaiçi gel dedi gününü bana bıraktı. 4+5 oldum. Doktora perşembe gitsem 5+2 olurum daha iyi olur diye düşünüyorum. Kesenin yerine bakar belki içide dolu olur o zamana kadar.Neyse içtiğin yanına kar kalır en azındanbugün kaçıncı günün? Aradın mı?
Bu kendini yormaktan mı oluyor canım.Ben ipin ucunu kaçırdım canım bu ara kontrolde rahim kısalmış olur yine muhtemelen. Plasentalarin da biri aşağıdaydı böyle devam edersem yukarı falan da çıkmaz
Selam kizlarr
Bizim cinsiyetimiz belli oldu. Allah nasip kismet ederse bi oglumuz olacakDarisi tum sankisteyenlere olsun
Hadi inşallah canim güzel sağlıklı haberler alırsın inşallahEvet sordum biraz önce haftaiçi gel dedi gününü bana bıraktı. 4+5 oldum. Doktora perşembe gitsem 5+2 olurum daha iyi olur diye düşünüyorum. Kesenin yerine bakar belki içide dolu olur o zamana kadar.
Yine şanslısın diğer ay gidersin senin 1dusuk demi toplamda ngs hakkında varmı bir düşüncen aynen hayırlısı neyse o olsun rabbim bizim için en güzelini hazırlar eminim en güzel zamandaEvet canım İstanbuldayım.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Biz göndermedik ngs ye doktor kararı tamamen bize bıraktı.
Hoşgeldin caniimmmGranadaco , ayguldiyebiri , UkaderU , ne filmler dönmüş arkamdan öyle arkadaş ben eylül grubunda yokum msj atıp davet de etmediler. Banlansam pasif olurum. Whatsaptan kk'ya msj attım en sonunda. Benim önbelleğimle alakalı bi sıkıntı varmış. Siteden attılar az önce sonra da normale döndü. Bi yere kaybolmadım yani. Giremediğimi yazmıştım diye hatırlıyorum hemen yaftalanmak hoşuma gitmedi aygülcüm
Ben aslında ara vermeden bu ay istedim ama olmadı tam transfer günü rahim kalınlık yeterli gelmeyince iptal olduYine şanslısın diğer ay gidersin senin 1dusuk demi toplamda ngs hakkında varmı bir düşüncen aynen hayırlısı neyse o olsun rabbim bizim için en güzelini hazırlar eminim en güzel zamanda
Benim ilk gebeliğim hep kiz hissetmistim erkek olduginu ogrendimKizlar gunaydin, topluca nasil alinti yapiliyor bilmedigimden genel yzayim diyim, benim ilk gebeligimde asiri mide bulantim ve koku hassasiyetin vardi, esim bana limon fln getirirdi asagidan gelen yemek kokularini bastirmak icin, kafasina limon attigim bile olmustuneyse snra benim bi kizcem oldu ama suanki gebeligimde mide bulantisi yok, cok nadir arada tiksinti geliyor, koku hassasiyeti yne var ama ilk gebeligim ile karsilastirilacak duzeyde kesnlikle degil, dha cok var cinsiyet ogrenmeme ama bir gun ogrenirsem teoriyi test etmis oluruz
Senin belli oldumuGözün aydın badecim hayırlı evlat olsun inşaallah2021 erkek patlaması yaşanıyor resmen
Genel olarak bebeklerin rahim ağzına baskı yapmasından oluyor. Bebek büyüdükçe ne kadar çok ayakta durursan rahim ağzına o kadar baskı yapıyor.Bu kendini yormaktan mı oluyor canım.
Aman dikkat et bacım valla sen 2 katı dikkat etmelisin insan bazen boş bulunup rahat hareket ediyor ama işteBen ipin ucunu kaçırdım canım bu ara kontrolde rahim kısalmış olur yine muhtemelen. Plasentalarin da biri aşağıdaydı böyle devam edersem yukarı falan da çıkmaz
12 haftalikken gittim. Atıyorum erkeğe benziyor, bakalım tutucak mı dediSenin belli oldumu
Ne oldu niye oldu anlamadim ama geçti nihayet. Şükür kavuşturana dostumkofi sana olan durum bendede oldu uzun sure giremedim kk ye girsemde asiri yavasti hicbir islem yapamadım eski postumuz da kapanmis bende mesaj attim genel yöneticilere internet tarayıcısıyla alakaliymis birseyler yaptilar duzeldi
Ayy bende çok merak ediyorum cinsiyeti. Ama belirtiler yanlış çıkıyor yaa tam bişey hissediyosun tam tersi çıkıyorBenim ilk gebeliğim hep kiz hissetmistim erkek olduginu ogrendim12.haftaya kadar bulantilarim oldu ama asiri asiri degildi koku hassasiyeti mutfakta yemek yaparken ozellikle bulantilarim oldu bakalim sizinki nasil olacak hayirlisi olsun insallah