Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet cnm bizim g4netiklerde sorun olmasa bile embriyo olusunca artık onun kendi genetiği oluyor benim +12 kromozom bozukluğu çıkmıştı sağlıklı degildi yaşamadı zaten evet sağlıksız olunca vücut atabiliyor olaki devam ederse ki muhakkak sonlanıyor yaşamıyor ama olduki devam etti ya engelli olarak yada doğuştan hastalıklı olarak doğuyor organ yetmezliği gibi

Bana da doktorum dedi bende yaptırmadım. İkimizinde ailesinde düşük yapan yada çocuğu olmayan yok. Genetikte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedim.
Bende yaptırmadım düşünmüyorum hem maddi olarak cok yüksek hem de garantisi yok benim düşüncem böyle ilk zamanlar kafam çok karışmıştı ne yapsak diye ailede olmayınca genetiklerde sorun olmayınca biraz daha rahatladım hayırlısı bakalim takdir ilahi diyorum

Benimki de yapmıyor bende yapıyorum birşeyler bir kere makina açtım. En çok kullanım alanına. Yemek yapıyorum çamaşır bulaşık. Fazla yormadan hallediyorum. Ama olmuyor böyle yaa, ay da bir süpürge mi açılır çatkapı biri gelecek diye çok korkuyorum

Evet bacım bu işler gercekten çok karışık işin içine girince daha iyi anlıyoruz gercekten rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Yemin ediyorum kafa aynı. Hayır benim kayınvalidem de paşa gibi yetiştirmemiş iş yaptırmış ona rağmen böyle. Ben demezsem süpürge açmaz hayatta. Yok bacım bizde yaratılıştan gelen dağınıklığa pisliğe tahammül edememe durumu var adamlar doğuştan rahat

Bakmistim çin takvimine kese sekline gore kizdi sözde saglikli hayirli olsun bizimkisi eglence ama hissettigimde kizdi erkek mis meger
Tabiki eğlence teoriler pek tutmuyor ya en iyi tutanı nub bakalım senşn merakın gitti en azından paşa geliyor bana da Çin takvimi erkek keseler falan kız diyor ama erkek hissediyordum şimdi biraz kız hissetmeye başladım karışık işte

Ben sordum 12. Haftada, dr bana dedi ki, nerdeyse pozitifi alınca cinsiyet soracaksınız hayatımda böyle kapak görmedim şansımı deniyim dedim dr.cum ne var bunda sen ne kadar oluyosun persembe?
Ben 11+4 oluyorum ama bu doktorlara da cinsiyet sorulmuyor yaa napalım mereka ediyoz yani dimiii

Aynen karisik inanki hislere de belli olmuyo bazen tutuyo bazen tutmuyor nasip kismet isi tamamen

Ahaha aynı ben. Ben de öyleyim valla sen gibi. Eşim de eşine benziyor kalkıp yapana kadar ben yapmış oluyorum annem geldiğinde beni anneme söylüyordu kkızın kadar hızlı mutfak toplayan görmedim diye. Napalım bizler uyuşuk olsak her yeri şey götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…