Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hemsire ilaclardan cift cizgi olabliyor. Hemen sevinmeyin dedi. Kan verdik ama morelman çöktüm
Ya bıraksın bu işleri o nereden bilecek biz bunun kitabını yazacağız neredeyse. 11.günsün tatlım pozitiftir. Sen artışa bak. Bende şuan artmışmı onun telaşındayım.

Sen 18 martta tam kaç haftalık oluyorsun canım? Benimkini 5 nisana verdiler 23.haftada olcam çok geç gibi geldi. Millet hep 21 22de gitmiş
20 haftama yakin oluyorum canim 19+4 felan sanirim.. bizim burda zaten detayli ultrason 20.ci haftalarda yapiliyor seninkini baya gun atmislar ikiz diyemi acaba?

Selamlar canım. Allah oğlunu sana bağışlasın. Maşallah 🧿 artık isimler düşünülmeye başlanmıştır😍 siz level atladınız.
Sagol aygulcugum darisi sizlere inshaAllah🥰❤️ evet baya onde gidiyoruz artik haberler sizde sen neyaptin transfer oldunmu? Umarim hersey yolunda gider burdaki herkezin minnos minnos gobusleri cikar inshaAllahhh 😍🤲🏻

Kıllanma bende de oldu özellikle göbekte 🙄 badem yapıda sürüyorum ben doktor çatlak kremi yazana kadar iyice maymuna dönerim artık doğumdan sonra lazer paklar bizi 😁 ya bir de göğüs ucunun rengi koyulaştı gibi bende sanki sizde de oldu mu kızlar
Göğüs ucunda henüz bir değişim olmadı bende . Çatlak kremi ben şimdiden başladım hiç doktora filan sormadan . Yazacakları Lierac filan onların .

Sagol aygulcugum darisi sizlere inshaAllah🥰❤️ evet baya onde gidiyoruz artik haberler sizde sen neyaptin transfer oldunmu? Umarim hersey yolunda gider burdaki herkezin minnos minnos gobusleri cikar inshaAllahhh 😍🤲🏻
İnşallah 🤲 oldum canım. Testte oldum 😍 iyi şimdilik sanırım haftaya çağırır keseye bakmaya.

20 haftama yakin oluyorum canim 19+4 felan sanirim.. bizim burda zaten detayli ultrason 20.ci haftalarda yapiliyor seninkini baya gun atmislar ikiz diyemi acaba?
Bilmiyorum ki neden öyle oldu ay sonuna falan verselerdi bari

Aaaa pozitif çıktı mı ne zaman yaptınız test, :) çok sevindim maşallah , hadi inşallah bu kez sağlıklıca gelsin :)
🤣🤣bir haftadır uğraşıyorum nerdeyse sen nerelerdesin. Önce idrarlarla başladım. Bugün 11.günüm kan testi yaptım. İki gün öncede yaptım😉 çok şükür katlanmış. Doktorun gün vermesini bekliyorum.

🤣🤣bir haftadır uğraşıyorum nerdeyse sen nerelerdesin. Önce idrarlarla başladım. Bugün 11.günüm kan testi yaptım. İki gün öncede yaptım😉 çok şükür katlanmış. Doktorun gün vermesini bekliyorum.
Aaa ben nasıl kaçırmışım :) neyse olsun çok sevindim . Kaç çıkıyor değerler , inşallah hadi hem kese hem bebek görünsün :)

Bu göbek işine bende taktım kızlar 🧐şuan 4-5 ay gibi göbeğim var benimde ikinci gebeliğim birincisinde hiç böyle olmamıştı normal yolla kalmıştım. Demekki ilaçlar böyle yapıyor o zaman yada dr ne kadar yumurtalar normale dönüyor desede onlarda büyükse ondanda mı oluyor acaba diye düşünüyorum

X