Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar evde erken gebelik testi yapıp . Kanda negatif gören var mı. Hemşirler çok canımı sıktı😣

bozmayin moralinizi, en son ovitrelle veya hcg iceren igne ne zmn yaptiniz blmyrm ama genelde 10-12.gunde vucut atmis oluyor, benim taze transferdi 6.gunde pozitif ckti igneden degildi emindm cnku 5.gunde negatifti, oncesinde test yaptiysanz bu sekilde de anlayabilirsiniz
Dondurulmuştu. Diğer iğneler dışında bir iğneyi 5.günde vurdum. Şu anda progeatan iğne oksapar iğne birde fitil kullanıyorum

Kızlar evde erken gebelik testi yapıp . Kanda negatif gören var mı. Hemşirler çok canımı sıktı😣
Kanda pozitif cikacaktir cnku kandan sonra idrara geciyor, lakin igne ilac etkisi vs artisa bakilarak anlasilabilir sanirim, bir de igneler max ne kdr yukseltebiliyor ki acaba buna gore degerlendirebilirsiniz

Kanda pozitif cikacaktir cnku kandan sonra idrara geciyor, lakin igne ilac etkisi vs artisa bakilarak anlasilabilir sanirim, bir de igneler max ne kdr yukseltebiliyor ki acaba buna gore degerlendirebilirsiniz
İğneler 1er tane günde. Akşam üstü 5te vurduruyorum. Bakalım inş. Kanda güzel sonucu alırım. Kafam çok karıştı. Burda herkes evde yaptığı testen sonra kana gidiyor. Negatifi okumadım hiç.

İğneler 1er tane günde. Akşam üstü 5te vurduruyorum. Bakalım inş. Kanda güzel sonucu alırım. Kafam çok karıştı. Burda herkes evde yaptığı testen sonra kana gidiyor. Negatifi okumadım hiç.
Negatif cikmasi imkansiz idrarda pozitifken bu kdr net, kanda yuksek cikarsa endiselenmenize gerek kalmaz

Merhaba kizlar sonunda yazabilme firsatim oldu topigi yeni gordum.. umarim herkez iyidir
Transfer olan arkadaslarima saglikli gebelikler diliyorum olacaklara da insh hayirli sonuclar almalarini diliyorum.. Allah herkezin yar ve yardimcisi olsun..

Bende gecen hafta sonunda cinsiyeti ogrendim🙈 bizim bir oglumuz olacak Allah nasib ederse.. Bizim dana biraz yaramaz cikip hemen gosterdi ebati🤣 Rabbim burdaki herkezin kucagini doldursun saglikli bebelerle..🤲🏻 18 mart da detayli var umarim onuda hayirlisiyla atlatirim kizlar.. bitmiyor kaygilar malesef bizim bu yolda guclu olmamiz gerekiyor.. yilmayin pes etmeyin stress yapmayin Rabbime siginin Ol derse oluveriyor bir bakmisiz bebegimiz yanimizda yatiyor.. Rabbimin mucizelerine inanmak lazim yavrularimiza kavusmak dilegiyle opuyorum hepinizi.. ben buralardayim takipte olurum inshaAllah🥰❤️
Sen 18 martta tam kaç haftalık oluyorsun canım? Benimkini 5 nisana verdiler 23.haftada olcam çok geç gibi geldi. Millet hep 21 22de gitmiş

Bazı hemşirelerin işi o hayatim olasılıkları konuşayım derken insanın kafasını karıştırıyorlar çizgin silik değilse kanda negatif çıkacağını sanmıyorum.

benim de gobegim sis canim ya su icerde buyuyen yumurtalardan ya da bu hormondan bilmiyorum ama sis ve rhtsz eidyor beni cok, kizimdaki 16-17 hftalikken oldugum kdr gobekten daha fazla bi gobegim var 7hftalikken, kasinti olmadi canim hc, belki kan sulandirici mi yapiyor acaba sende, ben kan sulandirici ne ne hap ne de igne kullanmiyorum cnku dr kesti transferin 12.gununde, az kaldi canim insallah senin 12.hftaya, geriden de biz geliriz insallah saglikla 🤲🏻
Senin yumurtalar hayırlısıyla gitsinde Bi şişkinliğin azalır mutlaka. Ama iğnelere yapıyor o şişkinliği. Bakalım az kaldı inşallah doktor keser sırayla hepimiz bırakırız iğneleri herşey yolunda gider 🤗🙏🏻

Bazı hemşirelerin işi o hayatim olasılıkları konuşayım derken insanın kafasını karıştırıyorlar çizgin silik değilse kanda negatif çıkacağını sanmıyorum.
Test bu canim

Eklentiler

• P_20210308_075130_vHDR_Auto.jpg
    P_20210308_075130_vHDR_Auto.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 14
Ay bana da öyle demişti hemşire. Ben de dondurulmuş olmuştum. Çatlama iğnesi kullandın mı sen. Kullanmadıysan asla iğne etkisi olmaz kullandıysan bile 11. Güne kalmaz etkisi ve bu kafa sr net çizgi çıkmaz bence. Hemşireler net görmeden maalesef sevindirmiyorlar. Sonucun daha çıkmadı mı 🤗

Ay bana da öyle demişti hemşire. Ben de dondurulmuş olmuştum. Çatlama iğnesi kullandın mı sen. Kullanmadıysan asla iğne etkisi olmaz kullandıysan bile 11. Güne kalmaz etkisi ve bu kafa sr net çizgi çıkmaz bence. Hemşireler net görmeden maalesef sevindirmiyorlar. Sonucun daha çıkmadı mı 🤗
Yok gonapeptil diyw birniğne vurduk. Oda transferden 2 gün sonraydı.hemşire şu andaki ilaçların ve iğnenin etkilerindwn bahsetti. Çok kafam karıştı. Allahım inşallah nasip eder banada

Kızlar günaydın hepinize. Test günüm yarın. Sabah test yaptım. Büyük olann erken gebelik testi. İdrarla temas eder etmez çift çizgi çıktı hemen. Teceübeli olanlara bir sorum var. Çift çizgi çıkıpta kanda negatif görülürmü. İlaçlardan çift çizgi çıkmamıştır dimi. Heycandan ölüyorum. Yarın inşallah kan vericem. Sizce durum ney😍
Aaaaa tebrik ederim bende sana diyecektim bugün yapsana diye. Maşallah 🧿 tatlım katlanarak devam etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Merhaba kizlar sonunda yazabilme firsatim oldu topigi yeni gordum.. umarim herkez iyidir
Transfer olan arkadaslarima saglikli gebelikler diliyorum olacaklara da insh hayirli sonuclar almalarini diliyorum.. Allah herkezin yar ve yardimcisi olsun..

Bende gecen hafta sonunda cinsiyeti ogrendim🙈 bizim bir oglumuz olacak Allah nasib ederse.. Bizim dana biraz yaramaz cikip hemen gosterdi ebati🤣 Rabbim burdaki herkezin kucagini doldursun saglikli bebelerle..🤲🏻 18 mart da detayli var umarim onuda hayirlisiyla atlatirim kizlar.. bitmiyor kaygilar malesef bizim bu yolda guclu olmamiz gerekiyor.. yilmayin pes etmeyin stress yapmayin Rabbime siginin Ol derse oluveriyor bir bakmisiz bebegimiz yanimizda yatiyor.. Rabbimin mucizelerine inanmak lazim yavrularimiza kavusmak dilegiyle opuyorum hepinizi.. ben buralardayim takipte olurum inshaAllah🥰❤️
Selamlar canım. Allah oğlunu sana bağışlasın. Maşallah 🧿 artık isimler düşünülmeye başlanmıştır😍 siz level atladınız.

X