İlk başta günde 10 bez gidiyormuş tek çocuğa bizde 20 bez günlük masrafa bak :) İnşallah dökülür ya sinir oldum.Doğru diyon bizim bez de su gibi gidecek
Kıllanma hamilelikten bu arada göbek bölgesinde bende de oldu. Doğumdan sonra döküluyormus kendi kendine
Evet o Progestan Dex yeni çıkmış biraz daha , doktor 11. haftada bana da demişti piyasada zor bulunuyormuş bulamazsan onu kullan diye ama toplu almıştım ben 12+3 e kadar vurdum bıraktım.Progestan dex de var oda göbekten vuruluyor.
Bi ara prolutex satışta yoktu eczaci demişti bana 2 kutu kullandım progestan dex yine ayni oda yakıyor fiyat olarak prolutex den biraz daha uygun fiyatı
Muhtemelen ondan dolayı hem de sonuçta daha konforlu evinde kendin vuruyorsun.Hadi ya acaba can yakmadığı için mi devrim niteliğinde. Kalçadan olanı kullanmıştım acıtıyor gerçekten sekerek yürüyordum ilk transferde
Doğumla dökülür diye duydum ama emin değilim inşallah dökülür , yoksa lazer filan bakacağız bir yoluna ileride.beennbenim de dikkatimi çeken yanaklarımda tüylenme oldu çok moralimi bozuyor bu durum.. bir sürü ilaç iğne kullandık kim bilir hangisi sebep oldu başka başına gelen var mıı? inşallah sonradan dökülür bu kıllar tüyler
15. hafta olacak artık göstersinler bir zahmet ya :)cok tesekkurler canim o gunu iple cekiyorum, 5 gun kalmis heyecan dorukta olmali, insallah gosterirler
Aldığınız eczane ile pazarlık yapın , benim eşim ben uzun süre alacağım dedi 160 dan verdiler . Deyin uzun süre alacağız biraz yardımcı olun diye, yapıyorlar.Darisi bize canim, zaten pahaliydi smdi zamlanmis bir de, Allah hepimizin maddi manevi yardimcisi olsn
Hayırlı olsun bence gayet net çıkmış , önce keseyi sonra kalp atışlarının haberlerini alalım inşallah :)Kızlar günaydın hepinize. Test günüm yarın. Sabah test yaptım. Büyük olann erken gebelik testi. İdrarla temas eder etmez çift çizgi çıktı hemen. Teceübeli olanlara bir sorum var. Çift çizgi çıkıpta kanda negatif görülürmü. İlaçlardan çift çizgi çıkmamıştır dimi. Heycandan ölüyorum. Yarın inşallah kan vericem. Sizce durum ney
Benimde oldu hem göbekte hem yanakta dayanamadım yanaklarıma ağda yaptım sinir oluyordum her gün görüncebeennbenim de dikkatimi çeken yanaklarımda tüylenme oldu çok moralimi bozuyor bu durum.. bir sürü ilaç iğne kullandık kim bilir hangisi sebep oldu başka başına gelen var mıı? inşallah sonradan dökülür bu kıllar tüyler
amin inşallah canım hayırlısıyla görmek nasip olsun inşallah. Yarın kan vericem. İlk başta hemen çift çizgi olunca. Dedim iğnelerin etkisimi dedim. Ama oda ilk zamanlarda oluyormuş heraldeHayırlı olsun bence gayet net çıkmış , önce keseyi sonra kalp atışlarının haberlerini alalım inşallah :)
Hayır hayır 11. güne kalmaz benim de 3. gün embriyosuydu 11. gün öğrenmiştim kanda :)amin inşallah canım hayırlısıyla görmek nasip olsun inşallah. Yarın kan vericem. İlk başta hemen çift çizgi olunca. Dedim iğnelerin etkisimi dedim. Ama oda ilk zamanlarda oluyormuş heralde
Allahım banada nasip eder inşHayır hayır 11. güne kalmaz benim de 3. gün embriyosuydu 11. gün öğrenmiştim kanda :)
Hadi inşallah ikisi de tutmuş olsun, ikiz anneleri çoğalsın :)Allahım banada nasip eder inş
Aynen canım bir de 2 tip şırınga ama ben sabah akşam yapmıyorum tek şırıngaya çekiyorum 2 dozu akşamları yapıyorum yaparken küçük iğne ucunu takıyorum işte. 12. Haftaya kadar kesin kullanıcaz belki sonrada keser mi bilmiyorum ama benim göbeğim şişti ya gebelikten değil bu ilaçtan şişti kan sulandırıcı da göbekten yapıyorum bir de hep kaşınıyor seninde kaşınıyor muaynen canim madden bayagi zorluyor, cok da bereketsiz bi kutu 3gun, bizim burda eczacilarin da mudanasi yok indirim de yapmiyorlar, 2 tip siringaya da 3.5 tl aliyorlar, dusun haftalik 14x2 siringa da aliyorum, bayagi pahali oluyor, gunde 1e indirse ona da raziyim ama sanirim cogu 12.hftaya kdr kullandiriyor sbh aksam, ben doktora da soramiyorum rahat rahat transferden snra gidemedim sehirdisinda oldugumdan, oyle kafama gore kullaniyormusum gibi hissediyorum bazen
Kıllanma bende de oldu özellikle göbekteDoğumla dökülür diye duydum ama emin değilim inşallah dökülür , yoksa lazer filan bakacağız bir yoluna ileride.
Kaçıncı günün bugünDoktorumu rapor için aradım . Gel bir kan testi ver bakalım dedi. Evde test taptığımı söylemedim. Bakalım şimdi gidiyoruz. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim
benim de gobegim sis canim ya su icerde buyuyen yumurtalardan ya da bu hormondan bilmiyorum ama sis ve rhtsz eidyor beni cok, kizimdaki 16-17 hftalikken oldugum kdr gobekten daha fazla bi gobegim var 7hftalikken, kasinti olmadi canim hc, belki kan sulandirici mi yapiyor acaba sende, ben kan sulandirici ne ne hap ne de igne kullanmiyorum cnku dr kesti transferin 12.gununde, az kaldi canim insallah senin 12.hftaya, geriden de biz geliriz insallah sagliklaAynen canım bir de 2 tip şırınga ama ben sabah akşam yapmıyorum tek şırıngaya çekiyorum 2 dozu akşamları yapıyorum yaparken küçük iğne ucunu takıyorum işte. 12. Haftaya kadar kesin kullanıcaz belki sonrada keser mi bilmiyorum ama benim göbeğim şişti ya gebelikten değil bu ilaçtan şişti kan sulandırıcı da göbekten yapıyorum bir de hep kaşınıyor seninde kaşınıyor mu
bozmayin moralinizi, en son ovitrelle veya hcg iceren igne ne zmn yaptiniz blmyrm ama genelde 10-12.gunde vucut atmis oluyor, benim taze transferdi 6.gunde pozitif ckti igneden degildi emindm cnku 5.gunde negatifti, oncesinde test yaptiysanz bu sekilde de anlayabilirsinizHemsire ilaclardan cift cizgi olabliyor. Hemen sevinmeyin dedi. Kan verdik ama morelman çöktüm