Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Doğru diyon bizim bez de su gibi gidecek😣
Kıllanma hamilelikten bu arada göbek bölgesinde bende de oldu. Doğumdan sonra döküluyormus kendi kendine
İlk başta günde 10 bez gidiyormuş tek çocuğa bizde 20 bez günlük masrafa bak :) İnşallah dökülür ya sinir oldum.

Progestan dex de var oda göbekten vuruluyor.
Bi ara prolutex satışta yoktu eczaci demişti bana 2 kutu kullandım progestan dex yine ayni oda yakıyor fiyat olarak prolutex den biraz daha uygun fiyatı
Evet o Progestan Dex yeni çıkmış biraz daha , doktor 11. haftada bana da demişti piyasada zor bulunuyormuş bulamazsan onu kullan diye ama toplu almıştım ben 12+3 e kadar vurdum bıraktım.

beenn😔 benim de dikkatimi çeken yanaklarımda tüylenme oldu çok moralimi bozuyor bu durum.. bir sürü ilaç iğne kullandık kim bilir hangisi sebep oldu🤔 başka başına gelen var mıı? inşallah sonradan dökülür bu kıllar tüyler🙁
Doğumla dökülür diye duydum ama emin değilim inşallah dökülür , yoksa lazer filan bakacağız bir yoluna ileride.

Darisi bize canim, zaten pahaliydi smdi zamlanmis bir de, Allah hepimizin maddi manevi yardimcisi olsn
Aldığınız eczane ile pazarlık yapın , benim eşim ben uzun süre alacağım dedi 160 dan verdiler . Deyin uzun süre alacağız biraz yardımcı olun diye, yapıyorlar.

Kızlar günaydın hepinize. Test günüm yarın. Sabah test yaptım. Büyük olann erken gebelik testi. İdrarla temas eder etmez çift çizgi çıktı hemen. Teceübeli olanlara bir sorum var. Çift çizgi çıkıpta kanda negatif görülürmü. İlaçlardan çift çizgi çıkmamıştır dimi. Heycandan ölüyorum. Yarın inşallah kan vericem. Sizce durum ney😍
Hayırlı olsun bence gayet net çıkmış , önce keseyi sonra kalp atışlarının haberlerini alalım inşallah :)

beenn😔 benim de dikkatimi çeken yanaklarımda tüylenme oldu çok moralimi bozuyor bu durum.. bir sürü ilaç iğne kullandık kim bilir hangisi sebep oldu🤔 başka başına gelen var mıı? inşallah sonradan dökülür bu kıllar tüyler🙁
Benimde oldu hem göbekte hem yanakta dayanamadım yanaklarıma ağda yaptım sinir oluyordum her gün görünce 😒

Hayırlı olsun bence gayet net çıkmış , önce keseyi sonra kalp atışlarının haberlerini alalım inşallah :)
amin inşallah canım hayırlısıyla görmek nasip olsun inşallah. Yarın kan vericem. İlk başta hemen çift çizgi olunca. Dedim iğnelerin etkisimi dedim. Ama oda ilk zamanlarda oluyormuş heralde

amin inşallah canım hayırlısıyla görmek nasip olsun inşallah. Yarın kan vericem. İlk başta hemen çift çizgi olunca. Dedim iğnelerin etkisimi dedim. Ama oda ilk zamanlarda oluyormuş heralde
Hayır hayır 11. güne kalmaz benim de 3. gün embriyosuydu 11. gün öğrenmiştim kanda :)

aynen canim madden bayagi zorluyor, cok da bereketsiz bi kutu 3gun, bizim burda eczacilarin da mudanasi yok indirim de yapmiyorlar, 2 tip siringaya da 3.5 tl aliyorlar, dusun haftalik 14x2 siringa da aliyorum, bayagi pahali oluyor, gunde 1e indirse ona da raziyim ama sanirim cogu 12.hftaya kdr kullandiriyor sbh aksam, ben doktora da soramiyorum rahat rahat transferden snra gidemedim sehirdisinda oldugumdan, oyle kafama gore kullaniyormusum gibi hissediyorum bazen
Aynen canım bir de 2 tip şırınga ama ben sabah akşam yapmıyorum tek şırıngaya çekiyorum 2 dozu akşamları yapıyorum yaparken küçük iğne ucunu takıyorum işte. 12. Haftaya kadar kesin kullanıcaz belki sonrada keser mi bilmiyorum ama benim göbeğim şişti ya gebelikten değil bu ilaçtan şişti kan sulandırıcı da göbekten yapıyorum bir de hep kaşınıyor seninde kaşınıyor mu

Doğumla dökülür diye duydum ama emin değilim inşallah dökülür , yoksa lazer filan bakacağız bir yoluna ileride.
Kıllanma bende de oldu özellikle göbekte 🙄 badem yapıda sürüyorum ben doktor çatlak kremi yazana kadar iyice maymuna dönerim artık doğumdan sonra lazer paklar bizi 😁 ya bir de göğüs ucunun rengi koyulaştı gibi bende sanki sizde de oldu mu kızlar

Doktorumu rapor için aradım . Gel bir kan testi ver bakalım dedi. Evde test taptığımı söylemedim. Bakalım şimdi gidiyoruz. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim😍🙏
Kaçıncı günün bugün 😊 hadi bakalım hayırlı haberlerle gel 🥰🙏🏻♥️

Merhaba kizlar sonunda yazabilme firsatim oldu topigi yeni gordum.. umarim herkez iyidir
Transfer olan arkadaslarima saglikli gebelikler diliyorum olacaklara da insh hayirli sonuclar almalarini diliyorum.. Allah herkezin yar ve yardimcisi olsun..

Bende gecen hafta sonunda cinsiyeti ogrendim🙈 bizim bir oglumuz olacak Allah nasib ederse.. Bizim dana biraz yaramaz cikip hemen gosterdi ebati🤣 Rabbim burdaki herkezin kucagini doldursun saglikli bebelerle..🤲🏻 18 mart da detayli var umarim onuda hayirlisiyla atlatirim kizlar.. bitmiyor kaygilar malesef bizim bu yolda guclu olmamiz gerekiyor.. yilmayin pes etmeyin stress yapmayin Rabbime siginin Ol derse oluveriyor bir bakmisiz bebegimiz yanimizda yatiyor.. Rabbimin mucizelerine inanmak lazim yavrularimiza kavusmak dilegiyle opuyorum hepinizi.. ben buralardayim takipte olurum inshaAllah🥰❤️

Hemsire ilaclardan cift cizgi olabliyor. Hemen sevinmeyin dedi. Kan verdik ama morelman çöktüm

Aynen canım bir de 2 tip şırınga ama ben sabah akşam yapmıyorum tek şırıngaya çekiyorum 2 dozu akşamları yapıyorum yaparken küçük iğne ucunu takıyorum işte. 12. Haftaya kadar kesin kullanıcaz belki sonrada keser mi bilmiyorum ama benim göbeğim şişti ya gebelikten değil bu ilaçtan şişti kan sulandırıcı da göbekten yapıyorum bir de hep kaşınıyor seninde kaşınıyor mu
benim de gobegim sis canim ya su icerde buyuyen yumurtalardan ya da bu hormondan bilmiyorum ama sis ve rhtsz eidyor beni cok, kizimdaki 16-17 hftalikken oldugum kdr gobekten daha fazla bi gobegim var 7hftalikken, kasinti olmadi canim hc, belki kan sulandirici mi yapiyor acaba sende, ben kan sulandirici ne ne hap ne de igne kullanmiyorum cnku dr kesti transferin 12.gununde, az kaldi canim insallah senin 12.hftaya, geriden de biz geliriz insallah saglikla 🤲🏻

Hemsire ilaclardan cift cizgi olabliyor. Hemen sevinmeyin dedi. Kan verdik ama morelman çöktüm
bozmayin moralinizi, en son ovitrelle veya hcg iceren igne ne zmn yaptiniz blmyrm ama genelde 10-12.gunde vucut atmis oluyor, benim taze transferdi 6.gunde pozitif ckti igneden degildi emindm cnku 5.gunde negatifti, oncesinde test yaptiysanz bu sekilde de anlayabilirsiniz

X