- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Doğru diyon bizim bez de su gibi gidecekOda var en azından bir tane 1 numara mega paket olandan alınabilir .
Kıllanma hamilelikten bu arada göbek bölgesinde bende de oldu. Doğumdan sonra döküluyormus kendi kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyon bizim bez de su gibi gidecekOda var en azından bir tane 1 numara mega paket olandan alınabilir .
Proluton düşük önleyici diye biliyorumEn rahatı proluton bence. Prolutex pahalı progestan her gün çıkman gerekiyor. Proluton hem uygun hem haftada bir kalçadan yapılıyor.
Kesmeme ihtimali var lekelenmen falan olursa bir süre daha devam eder
Proluton da aynı progesteron düşüğü önler. Hepsinin icin de progesteron var.Proluton düşük önleyici diye biliyorum
Prolutex progesten östrojen üretmesi için değil mi bi nevi hormon iğnesi ben öyle biliyorum yanlis mi biliyorum acaba
Progestan dex de var oda göbekten vuruluyor.Tam zamanında bitmiş demekki benim de . Prolutex için doktorum devrim niteliğinde demişti muadilide pek olmayınca sanırım zamı basıyor. Kalçadan yapılan için insanlar üstüne oturamadıklarını çok can yaktığını söylüyorlar .
Her türlü progesteron yükleniyor bize deseneProluton da aynı progesteron düşüğü önler. Hepsinin icin de progesteron var.
Aynen öyle iğne fitil hap bir şekilde alıyoruz onu mecbur yeter ki bebekler iyi olsunHer türlü progesteron yükleniyor bize desene
Aynen öyle canim şifa olsun iğneler ilaçlar biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAynen öyle iğne fitil hap bir şekilde alıyoruz onu mecbur yeter ki bebekler iyi olsun
Amiiinnn sağ salim gelsinler yeter kiAynen öyle canim şifa olsun iğneler ilaçlar biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Proluton iyiymiş kız eğer kesmezse doktora diyim onu versin iyi akıl ettin vallaEn rahatı proluton bence. Prolutex pahalı progestan her gün çıkman gerekiyor. Proluton hem uygun hem haftada bir kalçadan yapılıyor.
Kesmeme ihtimali var lekelenmen falan olursa bir süre daha devam eder
Hadi ya acaba can yakmadığı için mi devrim niteliğinde. Kalçadan olanı kullanmıştım acıtıyor gerçekten sekerek yürüyordum ilk transferdeTam zamanında bitmiş demekki benim de . Prolutex için doktorum devrim niteliğinde demişti muadilide pek olmayınca sanırım zamı basıyor. Kalçadan yapılan için insanlar üstüne oturamadıklarını çok can yaktığını söylüyorlar .
beenn benim de dikkatimi çeken yanaklarımda tüylenme oldu çok moralimi bozuyor bu durum.. bir sürü ilaç iğne kullandık kim bilir hangisi sebep oldu başka başına gelen var mıı? inşallah sonradan dökülür bu kıllar tüylerHanımlar bir şey soracağım bu iğneleri kullandıktan sonra benim göbek bölgemde kıllanma oldu . Hiç kıl yoktu normalde , ilaçların etkisi diye düşünüyorum . Başına gelen oldu mu ?
aynen canim madden bayagi zorluyor, cok da bereketsiz bi kutu 3gun, bizim burda eczacilarin da mudanasi yok indirim de yapmiyorlar, 2 tip siringaya da 3.5 tl aliyorlar, dusun haftalik 14x2 siringa da aliyorum, bayagi pahali oluyor, gunde 1e indirse ona da raziyim ama sanirim cogu 12.hftaya kdr kullandiriyor sbh aksam, ben doktora da soramiyorum rahat rahat transferden snra gidemedim sehirdisinda oldugumdan, oyle kafama gore kullaniyormusum gibi hissediyorum bazenBende günde 2 doz prolutex kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam dedi doktor bana ama ben kan sulandırıcı ve estrofem de kullanıyorum ve 12. Haftadan sonra bir çoğu kesilecek dedi inşallh prolutex dir. Gerçekten fiyat olarak zorluyor zam gelmiş 178den alıyorduk 230 lira olmuş içinde 7 tane var 3 gün gidiyor
cok tesekkurler canim o gunu iple cekiyorum, 5 gun kalmis heyecan dorukta olmali, insallah gosterirlerDaha erken iki haftaya filan iner diye düşünüyorum Cuma öğreneceğim inşallah
Darisi bize canim, zaten pahaliydi smdi zamlanmis bir de, Allah hepimizin maddi manevi yardimcisi olsnBen 12. Hafta bitimine kadar sabah akşam kullandım . Hatta 12nin bitmesine 3 gün vardı bir kutu daha alacaktım eczane depolarda yok zam gelecek dedi bende alamadım . Tam zamanında bırakmışım demek mi .
benim de cenemde sanki insallah ilaclar kesilince dokulurlerbeenn benim de dikkatimi çeken yanaklarımda tüylenme oldu çok moralimi bozuyor bu durum.. bir sürü ilaç iğne kullandık kim bilir hangisi sebep oldu başka başına gelen var mıı? inşallah sonradan dökülür bu kıllar tüyler
Canım gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ikisindede gayet güzel çıkmış ikinci çizgi kaçıncı günün bugünKızlar günaydın hepinize. Test günüm yarın. Sabah test yaptım. Büyük olann erken gebelik testi. İdrarla temas eder etmez çift çizgi çıktı hemen. Teceübeli olanlara bir sorum var. Çift çizgi çıkıpta kanda negatif görülürmü. İlaçlardan çift çizgi çıkmamıştır dimi. Heycandan ölüyorum. Yarın inşallah kan vericem. Sizce durum ney
11.günüm yarın test günüm. 3.gün embriyosu 2 tane koyulmuştuCanım gözün aydın rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ikisindede gayet güzel çıkmış ikinci çizgi kaçıncı günün bugün
Masallah canım yarın kan değerin kaç çıkıcak bakalim muhakkak yaz11.günüm yarın test günüm. 3.gün embriyosu 2 tane koyulmuştu
Yazarım yarın. İnşallah güzel değerler çıkar. Allahım devamını göstermeyi nasip etsinMasallah canım yarın kan değerin kaç çıkıcak bakalim muhakkak yaz
Tekrar gözün aydın hayırlısı sağlıkla ilerlesin inşallah