Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet ya malesef zam gelmiş bende daha yeni aldım 3 gün oldu başladım ilaçlara resmen eczanede pazarlık yapıyorum fiyatta bisey yapın diye büyük ihtimal 12 haftaya kadar devam

Progestan kullansaymissin keşke. Prolutex yazdirilmiyor dimi
Yok canim malesef sgk karşılamıyor
Progestan iğne cok yakiyormuş hergün kalcadan ben cesaret edemedim hergün acile gitmek zor olur etrafımda vuracak kimsede yok benim o yüzden hiç başlamadım

Yok canim malesef sgk karşılamıyor
Progestan iğne cok yakiyormuş hergün kalcadan ben cesaret edemedim hergün acile gitmek zor olur etrafımda vuracak kimsede yok benim o yüzden hiç başlamadım
Tam 4 ay hergün progestan kullandım. Bırakalı bugün 1 hafta olmuş. Sanki bi hastalık atlatmışım gibi o kadar rahatladım ki.. Prolutex te çok pahalı

Tam 4 ay hergün progestan kullandım. Bırakalı bugün 1 hafta olmuş. Sanki bi hastalık atlatmışım gibi o kadar rahatladım ki.. Prolutex te çok pahalı
Evet malesef çok pahalı kutuda 7 tane var 2 doz kullanıyorum bende 3 günde bitiyor
Çok agri çok yakma oldu mu gerci belirli zamandan sonra alışıyor vücut benim etrafımda vuran biri olsa dayanırım mecbur kalınca ama yok maddi olarak zorluyor rabbim kolaylik versin hepimize

İlk zamanlar 4 saat sonra bi ağrı giriyordu üstüne oturup yatamıyordm. Çekilen her çileden sonra bir güneş gulus doğar dedim zamanla azaldı acısı. Sağlık kabini vardı evin arkasında günlük 10 TL ye vuruyordu.ama gerçekten prolutex pahalıyms Allah herkesin yardımcısı olsun. Çekilen eziyetlere değsin inşallah. Şimdi bıraktım diye acaba bişey olurmu kuşkusu var içimde. Kontrol olana kadar devam eder.

Bu arada bu cinsiyet olayına çok takıgim. İlk gittiğimde kordon bağı vardı göstermedi. İkincisinde yüz üstü yatıyordu essek sipasitahmin yaptı erkeğe benziyor çıkıntı var diye. Bu seferde göstermezse bebekle kavgam var

Gerçekten bu süreç zor rabbim bu yolda herkese maddi manevi kolaylıklar versin inşallah

Progestan kullansaymissin keşke. Prolutex yazdirilmiyor dimi
İlk transferde progestan kullanmıştım hastaneye git gel sorun yaşıyordum uzaktı. Prolutex yazdırılmıyor göbekten yapılıyor. Ama göbeğinde mahvoldu artık ya hep şiş neyseki 12. Haftada kesilecek gibi 10. Haftam geldim şükür 2 hafta daha idare etcez mecbur

Ahahha inatçı göstermiyor desene ay seninki de mi yüzüstü yatıyo bende son gittiğimde benimki yüzüstü yatmış tı alnını koymuş

Canım sorsana doktora prolutona geçin bari haftalık progesteron hemen kesilmiyor diye biliyorum 12.haftada estrogen keser muhtemelen
Hadi ya ben prolutex keser sanıyorum. Ya ilk transferde kalçadan progestan kullanıyordum git gel yapmıyım diye göbekten prolutexe geçtim ben 12. Haftada kesilir diye umut ediyordum kesilmezar kalçadan olana mı geçirtsem ne zaten İstanbula gidicem anneme kız kardeşim hemşire o yapar evde

Evet ya malesef zam gelmiş bende daha yeni aldım 3 gün oldu başladım ilaçlara resmen eczanede pazarlık yapıyorum fiyatta bisey yapın diye büyük ihtimal 12 haftaya kadar devam
Valla pek de indirim yapmıyorlar Allah yardımcımız olsun bakalım bacım çabucak bitiyor iğne valla

Can cok cok rahatlattin beni cok tesekkur ederim, ben daha 7+1im ve sis karnim, umarim zamanla kuculur yumoslar ve karnimin sisligi de gider, cok cok sagolasin canim, cinsiyet ogrendiginde de hbrini bekliyoruz, ne zaman gidecektin?
Daha erken iki haftaya filan iner diye düşünüyorum Cuma öğreneceğim inşallah

En rahatı proluton bence. Prolutex pahalı progestan her gün çıkman gerekiyor. Proluton hem uygun hem haftada bir kalçadan yapılıyor.
Kesmeme ihtimali var lekelenmen falan olursa bir süre daha devam eder

Ben 12. Hafta bitimine kadar sabah akşam kullandım . Hatta 12nin bitmesine 3 gün vardı bir kutu daha alacaktım eczane depolarda yok zam gelecek dedi bende alamadım . Tam zamanında bırakmışım demek mi .

Tam zamanında bitmiş demekki benim de . Prolutex için doktorum devrim niteliğinde demişti muadilide pek olmayınca sanırım zamı basıyor. Kalçadan yapılan için insanlar üstüne oturamadıklarını çok can yaktığını söylüyorlar .

Hanımlar bir şey soracağım bu iğneleri kullandıktan sonra benim göbek bölgemde kıllanma oldu . Hiç kıl yoktu normalde , ilaçların etkisi diye düşünüyorum . Başına gelen oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…