Benim ikisi tutar ikiz olursa rahatım bizim tarafta var ikizBen ikiz olursa, eşimin tarafına bizim tarafta var diyeceğimbizim tarafa da kocamın tarafında varmış diyeceğim ama iki taraf biraraya gelirse patlarım
Hayırlısı olsun inşallah nasipse ne zaman transfer belli miSelam kızlar. Ben de bu ay donmuş 5.gün transf olacağım. Yukarıda konusu geçmiş biz de kimseye söylemedik . Annelerimize bile ... olumlu olursa ya da ikiz olursa söyler miyiz bilmıyorum ama şimdilik böyle iyi...
Sen yırttınBenim ikisi tutar ikiz olursa rahatım bizim tarafta var ikiz
Çift yumurta ikizleri genetikmis kız tek yumurta bölünmesi rastlantısalmış. Allah'ın takdiri yani bölünürse illa ikiz genleri olmasına gerek yokSen yırttınolmayanlar düşünsün bana tek koyuldu hani olmazda hadi oldu diyelim çifte bölünürse soyağacımı araştırmam lazım bizim ve eşimin yakınında yok çünkü
Yani evet 12. Haftadan sonra ayda bir kereyi anlıyorum ama öncesinde demesi kafamı karıştırdı acaba dr önemsemiyor mu diye düşünmeye başladım ama ben gideceğim inşallahBen ikiz olduğu için 3 haftada bir gidiyorum mesela , yani 8. Haftadan beri bu şekilde . Tek gebelik olsa ayda bir diyorlar .
Değil. İlacın 10.günündeyim yarın komtrol var söyler belki haftaua olur transferHayırlısı olsun inşallah nasipse ne zaman transfer belli mi
HahahaBen 2 haftada bir gidiyorum
Bazı ikiz gebeleri ayda bir çağırıyormuş hayatta bekleyemem o kadar
Doktorlar bizim kadar üzerine düşmüyorlar , o stresi biz anneler yaşıyoruz , onlar bazı şeyleri yolunda görünce tamam diyorlar . Yurt dışında arkadaşım gebeliği boyunca sadece 3 kez gitmişti orada öyleymiş . Biz bence gayet iyiyizYani evet 12. Haftadan sonra ayda bir kereyi anlıyorum ama öncesinde demesi kafamı karıştırdı acaba dr önemsemiyor mu diye düşünmeye başladım ama ben gideceğim inşallah
Şimdiden moral bozmaya ne meraklılar ya . Biz hiç düşünmüyoruz sanki acaba nasıl yapacağız diye moral verip destek olmak yerine ancak menfi cümleler kurmayı biliyorlar . Çocuk demek öcü demek değil . Evet zor olacak kolay değil ama ben hep sevdiğim şeyler içinde kendine zaman ayırabilirsin diye telkinde bulunuyorum .Ay bi de bizim akrabalar arasında 1-2 kişi ikizlere hamile olduğumu duyunca eyvah yandın gibisinden konuştular aşırı sinir olmustum. O sinirle herkesin çocuğu seninki gibi olacak değil ya dedim daha kimse bir şey demedi.
Tüp bebekle de bitmiyor mesele milletin işi gücü eleştirmek.
Şeyler var zaten fetal doppler mi diyorlar evde kalp atışını dinlemek için cihaz satılıyor alanlar olmuş hepHahahacidden zaman zor geçiyor ama ben sabrediyorum bıraksalar her gün girerim , keşke portatif olsa telefondan bağlanıp izlesem
Bende steteskop alacağımŞeyler var zaten fetal doppler mi diyorlar evde kalp atışını dinlemek için cihaz satılıyor alanlar olmuş hep
Ama bizimki başka ya görmek istiyor insan kalbini duymak kesmiyor
Ben de kıskanıyorlar diye kendimi teselli ediyorumŞimdiden moral bozmaya ne meraklılar ya . Biz hiç düşünmüyoruz sanki acaba nasıl yapacağız diye moral verip destek olmak yerine ancak menfi cümleler kurmayı biliyorlar . Çocuk demek öcü demek değil . Evet zor olacak kolay değil ama ben hep sevdiğim şeyler içinde kendine zaman ayırabilirsin diye telkinde bulunuyorum .
Oha bundan haberim yoktu denerim kesin doğruysa haber veririm hepimiz dinlerizBende steteskop alacağım19-20den sonra duyuluyormuş
Öyle miÇift yumurta ikizleri genetikmis kız tek yumurta bölünmesi rastlantısalmış. Allah'ın takdiri yani bölünürse illa ikiz genleri olmasına gerek yok
De gitsin kız millet de her şeyi çok biliyor iki bilimsel bir sey söyle hıı öyle miymiş derlerÖyle mibilmiyordum bizde rastlantı mi diyeceğiz şimdi
Biz Filipinli bakıcı tutacağız deseydinizBen de kıskanıyorlar diye kendimi teselli ediyorum
Hayır napabilirim yani zor olacak diye gidip gebeliğimi mi sonlandırayım aldırayım mı? Madem çok zor sen de ikinci çocuğu yapma o zaman aynı şey sadece arada yaş farkı var.
Teyzem anneme demiş geçenlerde nasıl bakacaksınız diye. Kuzenim yeni doğum yaptı bi de 4 yaşında oğlu var sürekli memede dursun istiyormuş hiç uyumuyormuş. Onun çocuğu öyle diye benimkiler de mi öyle olacak anlamıyorum yani zorluğu veren kolaylığını da verir deyip çıkıyorum işin içinden. Hangi çocuk doğmuş da bakılmamış ilgincler.
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz dersinizÖyle mibilmiyordum bizde rastlantı mi diyeceğiz şimdi
Aynen en önde sen varsın kesin dene bize de haber verOha bundan haberim yoktu denerim kesin doğruysa haber veririm hepimiz dinleriz
Herkes benim ikizleri nasıl bakacagimin derdinde biri de yardim ederim demiyor amaBiz Filipinli bakıcı tutacağız deseydinizbir şekilde bakılacak sokağa atılacak değil herhalde , ne değişik cümleler sanki ilk ikiz sende olacak , kolay değil çok zor kesinlikle bir tek annenin idare etmesi biraz zor ama yardımla vs büyüyecekler . Ben hiç büyütülememiş ikiz görmedim ki benim çevremde çok fazla var
Aşk olsun tabiki haber vercemAynen en önde sen varsın kesin dene bize de haber ver