- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Haydi inşallahGünaydın kızlar hayırlı sabahlar nasipse salı günü transferim var
Benim kocamda bu tarz söylemlere ben keyfime bakıyorum size ne derdiYa lüzumsuz dolu biz uzun süre çocuk istemedik kendi isteğimizle ,bundan dolayı sürekli üstümüze gelindi . Onlara göre evlenip hemen çocuk yapmalı , yapmayan sorunlu .Sanki herkes çocuk istemek zorunda . Gerçekten sorunum olsaydı benim psikolojimi yerle bir ederlerdi. Sorun olmadığı için güçlü durabildim .
Benimde iki tane soranlar oldu hayır normal dedim , bunun üzerine ne düşünürlerse düşünsünler . Boş verin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. 3 gün sonra unutur herkes. İnanın hayır normal demek çok daha kısa bir yol ,ardından soracakları başka soru yok :)Haklısınız. Anladığım kadarıyla çoğumuzda aynı şeyleri düşünüyoruz aşağı yukarı. Biraz huzursuz olmuştum. İki tane olunca kesin bu muhabbetlerle karşılaşacağım acaba söylesem kurtulsam mı dedim. Ama az çok nelerle karşılaşacağımı sizlerden de duyunca geçiştirmek, söylememek benim ruh sağlığım için daha iyi olacak sanırım.
Kesinlikle en güzeli bu, ben söylemediğim için içim çok rahat .Kendimiz bile unuttuk sanki normalmiş gibi geliyor . :)Kesinlikle katılıyorum tedaviyi çevremiz malesef ki anlayacak kadar bilinçli değil onlar daha çok can sıkmak ve moral bozmak için varlar yada meraklarını tatmin etmek . O yüzden karı koca arasındaki bir şey kimsenin bilmesine gerek yok . Ben anneme dahi söylemedim sadece eşimle benim aramda kimseyi ilgilendirmiyor
Kaçıncı haftaydı ?Selam kızlar bugün kalp atımı için gittim atıyordu çok şükürFakat sesini tam duyamadık dr bayağı uğraştı bazen cihazdan oluyor dedi . Sonra azıcık bir dım dım duyduk o kadar. Böyle olan oldu mu kızlar. Sorun yok dedi gelişimi güzel ama duysaydık tam içim daha rahat edecekti olmadı kısmet birde artık aydan aya gel dedi çok değil mi yafuu nasıl bekleyeceğim bir ay
ahh ahh benim kocamda neler dedi ama yok , onun olmadığı yerde gizli gizli sıkıştırıldım :)Benim kocamda bu tarz söylemlere ben keyfime bakıyorum size ne derdi
8. HaftaKaçıncı haftaydı ?
Canım gozunuzaydin çok sevindimSelam kızlar bugün kalp atımı için gittim atıyordu çok şükürFakat sesini tam duyamadık dr bayağı uğraştı bazen cihazdan oluyor dedi . Sonra azıcık bir dım dım duyduk o kadar. Böyle olan oldu mu kızlar. Sorun yok dedi gelişimi güzel ama duysaydık tam içim daha rahat edecekti olmadı kısmet birde artık aydan aya gel dedi çok değil mi yafuu nasıl bekleyeceğim bir ay
Doktor sorun yok dediyse yoktur bence de ama içiniz rahat edecekse başka bir doktora daha görünün isterseniz.8. Hafta
Değil miiiiKesinlikle en güzeli bu, ben söylemediğim için içim çok rahat .Kendimiz bile unuttuk sanki normalmiş gibi geliyor . :)
Çok sağol canım inşallahCanım gozunuzaydin çok sevindimSağlıkla hayırla gelsin inşallah
Bizde duyduk net şekilde ama ilk başta tam denk gelmedi bide ufak olduğu için bizde az duyduk sonra net duyduk ...Normal yani canım..Daha minnaciklar zatenBana 15 gün sonra gel dedi inşallah öyle gidicem
Evet olmazsa 2 hafta sonra öyle yapayım yada kendi dr a bir bahane ile gideyim kalp atışını duyamamıştık derimDoktor sorun yok dediyse yoktur bence de ama içiniz rahat edecekse başka bir doktora daha görünün isterseniz.
Evet canim kürtajdan 25 gün sonra başladık 2.tedaviyeHaydi inşallahsende fazla beklememiş oldun değil mi.
Yiyorsa sıkıştırsınlarahh ahh benim kocamda neler dedi ama yok , onun olmadığı yerde gizli gizli sıkıştırıldım :)
Doktorun makinasıyla ilgilidir canım. Yoksa neden duyulmasın. 8.hafta olmuş. Eskidir büyük ihtimal.8. Hafta
Sen çok hızlı çıktınEvet canim kürtajdan 25 gün sonra başladık 2.tedaviye
canım cihazdan dolayı sesi net duyamasanız da doktor atıp atmadığını net bir şekilde görmüştür bir sorun olsa söylerdi Allahın izniyle yolundadır her şeySelam kızlar bugün kalp atımı için gittim atıyordu çok şükürFakat sesini tam duyamadık dr bayağı uğraştı bazen cihazdan oluyor dedi . Sonra azıcık bir dım dım duyduk o kadar. Böyle olan oldu mu kızlar. Sorun yok dedi gelişimi güzel ama duysaydık tam içim daha rahat edecekti olmadı kısmet birde artık aydan aya gel dedi çok değil mi yafuu nasıl bekleyeceğim bir ay
Insallah canim hayırlıysa saglikla olsun diyorum hepSen çok hızlı çıktınhayırlısıyla bu sefer olacak inşallah
Kesinlikle sorulara maruz kalmamak için bu daha iyi bir yol olacak sanırım. Teşekkür ederim size de sizin nezdinizde diğer cevap verenlere de. Kafam çok karışmıştı bu konuda. Açıklayan kimse olmamış anladığım kadarıyla. Hep benzer sebeplerle. Her aşaması yorucu bu yolun. Ne kadar az insan o kadar rahatlıkBenimde iki tane soranlar oldu hayır normal dedim , bunun üzerine ne düşünürlerse düşünsünler . Boş verin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. 3 gün sonra unutur herkes. İnanın hayır normal demek çok daha kısa bir yol ,ardından soracakları başka soru yok :)
Allah korusun canımm kötüyü hep aklımızda tutuyoruz malesefcok yakinimda degillrr canim ama annem gelip kaliyor bazen kizimi gormeye, soylemeye de cesaret edemedim henuz Allah korusun bir sey olursa uzulmesin diye ama cok zorlaniyorum tutmakta da