Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim kocamda bu tarz söylemlere ben keyfime bakıyorum size ne derdi

Benimde iki tane soranlar oldu hayır normal dedim , bunun üzerine ne düşünürlerse düşünsünler . Boş verin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. 3 gün sonra unutur herkes. İnanın hayır normal demek çok daha kısa bir yol ,ardından soracakları başka soru yok :)

Kesinlikle en güzeli bu, ben söylemediğim için içim çok rahat .Kendimiz bile unuttuk sanki normalmiş gibi geliyor . :)

Kaçıncı haftaydı ?

Canım gozunuzaydin çok sevindim Sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Bizde duyduk net şekilde ama ilk başta tam denk gelmedi bide ufak olduğu için bizde az duyduk sonra net duyduk ...Normal yani canım..Daha minnaciklar zaten Bana 15 gün sonra gel dedi inşallah öyle gidicem

Çok sağol canım inşallah evet minnacıklar denk getiremedik gibi oldu bakalım hayırlısı bide bir ay çok uzun olmadı 2 hafta sonra başka bir dr ya giderim yada bir bahane ile giderim

canım cihazdan dolayı sesi net duyamasanız da doktor atıp atmadığını net bir şekilde görmüştür bir sorun olsa söylerdi Allahın izniyle yolundadır her şey ama bende bir ay sabredemezdim bence de 2 haftaya bir bahane ile git güzelce dinle kalp sesini için rahatlasın

Kesinlikle sorulara maruz kalmamak için bu daha iyi bir yol olacak sanırım. Teşekkür ederim size de sizin nezdinizde diğer cevap verenlere de. Kafam çok karışmıştı bu konuda. Açıklayan kimse olmamış anladığım kadarıyla. Hep benzer sebeplerle. Her aşaması yorucu bu yolun. Ne kadar az insan o kadar rahatlık

cok yakinimda degillrr canim ama annem gelip kaliyor bazen kizimi gormeye, soylemeye de cesaret edemedim henuz Allah korusun bir sey olursa uzulmesin diye ama cok zorlaniyorum tutmakta da
Allah korusun canımm kötüyü hep aklımızda tutuyoruz malesef ama inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız düşünme böyle.. inşallah yakında verirsin müjdeyi sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…