Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Niye geldin diyecek hali yok ya
Çoğu muayeneye de o kafayla gittim çok özlersen bebeği düşünme git valla niye geldin deyip kapıdan kovamaz sonuçta
Hiç valla napalım valla hergün görsek yeridir yaaa ben şimdi ayın 18 ini iple çekiyom

Canım akıntı kanama yoksa birşey olmamıştır inşallah tabi gene dikkat ette bende bazı geceler sancıyla uyanıyorum ama tabi öncekiler kadar şiddetli olmuyor

Boşver gelmediği daha iyi benimki geçen hafta yasakta geldi de noldu evi sildi süpürdü mutfağı temizledi dedim bak yapma biz konuştuk havalar düzelsin bı abla buluruz hallederiz uğraşma diye biliyorum çünkü soyluycek her yerde aynen öylede oldu dayım aramış hemen söylemiş arkadaşlarına soylemis evini temizledim ettim diye onlar da bana laflanmis birini bulup niye yaptırmamış da seni çağırmış diye demiyoki ben kendim yaptım diye o yüzden kimseye gerek yok eşime de diyorum kimseden ne bı para ne bı hediye gönüllerinden ne koparsa yoksa ay şunu siz alın yok bunu siz alın asla demiycez o kadar para döktük ihtiyaçlarınıda karşılamak bizim görevimiz onların değil diye onlara da diyorum ne kopar yaparsanız torununuz ben size alın yapın demem asla diye aynen onlara da yolunu yapıyorum şimdiden yoksa herkes her yandan ayrı laf ciksrtcak biliyorum

@tosbaqa tatlım nasılsın nedir durumlar epeydir haber vermedin.
Aaaa geçici pasif olmuş sıkıntı var demek ki.
Bende tam bu arkadaşı soracaktım kendiliginden ge e kalmıştı inşallah kimyasal olmaz diyordu sen ben den önce davranmissin ya pasifmi demek uzucu bı durum var o zaman

Aynen öyle doğru söylüyorsun. Sonradan lafını yapacaksa yapmasın madem ama onu da dinletemiyorsun ki.
Benimki de bu ara ne zaman konuşsam çocuklara bir şeyler almak istiyorum ama param yok kendime çamaşır makinesi aldım diyor. Istisnasız ne zaman konuşsam aynı muhabbet. Hayır zaten bir sey beklemiyorum bari alcam ama param yok deme. Alcam dediği şeyler de hastane çıkışı zıbın takım yani öyle bebek arabası beşik falan da değil.

Kız evet yaa bende farkettim senin doğum temmuza mı denk geliyor ağustos başları mı gerçi ikizlerin bir kaç hafta değişiyor ama
Görünürde ağustos başı ama 40 hafta duracaklarını hiç sanmıyorum 34 35te gelirlerse hazirana bile gelebilir

Benim mini minnak bir kan şeyisim oldu gözüktü sonra kayboldu dün. Doktorda iğneye yollayacaktı, gerek kalmadı sanırım dedi. Sen bir kan testi yap bakalım.
Bugün 9.gün
Testim 65.55
3.gün taze embriyo.
Pazartesi tekrarına bakacağım, katlar inşallah sağlıkla devam etmesini temenni ediyorum.
Saygılar.
dilekçe yazdım

Ay almasın boşver anne ben beklemiyorum bişey de geç hiç düşünme öyle şeyleri ya boşver

Öyle laf edeceklerse hiç yaptırma. Benim annem teyzelerim çok fedakarlardır transfer için annemi istanbuldan urfaya getirttim onu çağırdım diye de kaynanam küservari oldu ama bana iş yapacak adam lazım annem atom karınca gibidir hakkını yiyemem. Bizde karşı taraf Bira siz biz yapıyor laf sokuyor torun benim kimselere vermem falan diyor annemde alınıyo benim derdim de daha başka işte
Görünürde ağustos başı ama 40 hafta duracaklarını hiç sanmıyorum 34 35te gelirlerse hazirana bile gelebilir
Hadi ya dursunlar temmuza kadar haziran da gelmek yok

Inşallah bacım hep onun için dua ediyorum şöyle bi 38e kadar dursalar tadından yenmez. Ikiz annelerinde bakıyorum hep en geç doğuran 36.haftada doğurmuş diğerleri hep 30-34 arası doğmuşlar. Inşallah yeni rekoru kırarım 38le

Yerleşme kanamasıdır kız o değerinde güzel çıkmış gayet maşallah 3. Gün embriyo ve 9. Gün için gayet güzel iyide katlar inşallah hadi bakalım güzel haberler senden de gelsin

Kırar mı kırarsın valla hep ilk değişik şeyler sende oldu sen 40larsın belki de

Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

gözünüz Aydın çok sevindimm inşallah katlanarak devam eder

Yerleşme kanamasıdır kız o değerinde güzel çıkmış gayet maşallah 3. Gün embriyo ve 9. Gün için gayet güzel iyide katlar inşallah hadi bakalım güzel haberler senden de gelsin
Geçen sefere göre az daha yüksek. Bakalım bunu saymıyoruz yerleşmeye benzemiyordu.
Şakası bir yana çekenleri gördük. Sıksık kanamalar kabus gibi. Düştü mü birşey oldu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…