Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bu beni tek gebelikle niye her hafta çağırıyor ya 🤣 bu seferkine 2 hafta sonra gel dedi şükür arayı5 açtı biraz
Kız ne güzel işte keşke beni de her hafta çağırsa🤣🤣
Yumurta toplamadan önce iki günde bir gidiyordum o zamanlar hamile kalınca da öyle olacak sanıyordum. Doktoru özlüyorum kız bildiğin hiç bu kadar ayrı kalmamıştık 🤣🤣🤣

Kız ne güzel işte keşke beni de her hafta çağırsa🤣🤣
Yumurta toplamadan önce iki günde bir gidiyordum o zamanlar hamile kalınca da öyle olacak sanıyordum. Doktoru özlüyorum kız bildiğin hiç bu kadar ayrı kalmamıştık 🤣🤣🤣
He valla hoşuma gidiyo valla bıraksalar hergün giderim 🤣🤣 git kız camdan bak gel muayene şart değil 🤩🤩

He valla hoşuma gidiyo valla bıraksalar hergün giderim 🤣🤣 git kız camdan bak gel muayene şart değil 🤩🤩
Niye geldin diyecek hali yok ya 🤣
Çoğu muayeneye de o kafayla gittim çok özlersen bebeği düşünme git valla niye geldin deyip kapıdan kovamaz sonuçta 🤣

Herkes benim ikizleri nasıl bakacagimin derdinde biri de yardim ederim demiyor ama 🤣
Burda birbirimize sora sora bulcaz yolumuzu bir şekilde. Dediğin gibi sokağa mi atalım 🤣
Ah bacimm yardımı unut senn bı sokak yukarda görümce var ilk çocuğu ben evlendigimde 1 yaşına gircekti hemen hemen ona nerdeyse beraber baktık çocuk beni görünce anasından bişey istemez bana söyler cinste bak 2.de de resmen ben büyüttüm tek uyusun sütü olsun güzel beslensin 2 bebe yetisemiyo falan diye ve hem çocuklara hem evine baktım resmen temizliği yemeği essek gibi ne safmisim ne salakmisim diyorum şimdi kendime yazık yaptıklarıma yazdan beri laparoskopi tedaviler iğneler ilaçlar evi pislik götürdü resmen hastane git gel e eşim in yaptığı ile de nasıl olsun olmaz tabi bi arayıp yahu siz napiyosunuz geleyimde bı süpürge açayım 2 kap yemek koyayım asla şu an cagirsam yeminle misafir gibi gelir gider hala oturur hiç bişey yapmadan pisliği atar çıkar gider kimseye ihtiyacın yok bacı boşver tırnağın varsa başını kasiycaksin bu devirde eşin annen bile olsa tenezul etme söylemeden onlar yeri geliyo onlar da laflaniyo

Ah bacimm yardımı unut senn bı sokak yukarda görümce var ilk çocuğu ben evlendigimde 1 yaşına gircekti hemen hemen ona nerdeyse beraber baktık çocuk beni görünce anasından bişey istemez bana söyler cinste bak 2.de de resmen ben büyüttüm tek uyusun sütü olsun güzel beslensin 2 bebe yetisemiyo falan diye ve hem çocuklara hem evine baktım resmen temizliği yemeği essek gibi ne safmisim ne salakmisim diyorum şimdi kendime yazık yaptıklarıma yazdan beri laparoskopi tedaviler iğneler ilaçlar evi pislik götürdü resmen hastane git gel e eşim in yaptığı ile de nasıl olsun olmaz tabi bi arayıp yahu siz napiyosunuz geleyimde bı süpürge açayım 2 kap yemek koyayım asla şu an cagirsam yeminle misafir gibi gelir gider hala oturur hiç bişey yapmadan pisliği atar çıkar gider kimseye ihtiyacın yok bacı boşver tırnağın varsa başını kasiycaksin bu devirde eşin annen bile olsa tenezul etme söylemeden onlar yeri geliyo onlar da laflaniyo
O kadar haklısın ki sırf sonradan laflanacaklarını bildiğim için annemi bile çağırmayı düşünmüyorum. Gorumcen için dediğinin aynısı benim annem icon geçerli doğuma cagirsam gelir hayırlı olsun der gider yani kendi annem bi de bunu yapan.
Sonra da diyorum o halimizle bi de gelip sütün az, yetmiyor, bi çocuk aç diyecekler. Iki dakika çocuğa ben bakayim sen uyu demez zaten asla aksine sürekli agliyorlar uyuyamiyorum diye bir de şikayet eder. Bari kendim bocalar kendim yaparım diyorum yapamadığım yerde de kendi kendime ağlar sızlar yine toparlanırım. Gelmesinler de zaten ama benden de bir sey beklemesinler artık. Anlamıyorum insanlar çok mu kurnaz yoksa biz mi safız.

Merhaba kızlar. Epeydir giremiyorum telefonum nanay 😣 Nasılsınız iyisiniz umarim? Kısa kısa okudum Yeni transfer olacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum Rabbim sizlerle olsun 💕 Biz 15. haftayla yola şimdilik güzel devam ediyoruz. Bu arada estrofemi kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kesmisti Dr. Folikasitide progestanida bıraktım şükürler olsun. Darısı sizlerin olsun. Biri gülerken diğeri ağlamasın herkez mutlu olsun herşey geride kalsın. Bu sene bizlerin olsun insallahhhhh....

Merhaba kızlar. Epeydir giremiyorum telefonum nanay 😣 Nasılsınız iyisiniz umarim? Kısa kısa okudum Yeni transfer olacak arkadaşlarıma bol şans diliyorum Rabbim sizlerle olsun 💕 Biz 15. haftayla yola şimdilik güzel devam ediyoruz. Bu arada estrofemi kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kesmisti Dr. Folikasitide progestanida bıraktım şükürler olsun. Darısı sizlerin olsun. Biri gülerken diğeri ağlamasın herkez mutlu olsun herşey geride kalsın. Bu sene bizlerin olsun insallahhhhh....
Canımm vallahi gecen gün kalbimden geçirdim bade nasıl acaba görünmüyor diye cok şükür iyisin🤲💕

Canım iyiyim güzel haberleri okudukça dahada iyi oldum süreç aynı olunca insanin aklı hep diğerlerinde kalıyor ümit oluyoruz birbirimize çünkü 💕 telefonum beni terkednce giremedim 😣😂
Çok doğru valla süreç ayni olunca aklı gerçekten kalıyor insanın iyi kötü biseyler paylaşıyoruz hepimiz çok şükür sağlıkla geldin canim benim 🤲💕

Ben de kıskanıyorlar diye kendimi teselli ediyorum 🤣
Hayır napabilirim yani zor olacak diye gidip gebeliğimi mi sonlandırayım aldırayım mı? Madem çok zor sen de ikinci çocuğu yapma o zaman aynı şey sadece arada yaş farkı var.
Teyzem anneme demiş geçenlerde nasıl bakacaksınız diye. Kuzenim yeni doğum yaptı bi de 4 yaşında oğlu var sürekli memede dursun istiyormuş hiç uyumuyormuş. Onun çocuğu öyle diye benimkiler de mi öyle olacak anlamıyorum yani zorluğu veren kolaylığını da verir deyip çıkıyorum işin içinden. Hangi çocuk doğmuş da bakılmamış ilgincler.
Bencede kıskanıyolar canım boşver , teyzende çok düşünüyosa yardıma geliversin bi zahmet ben yeğenimin ikizleri olsa neler almalıyım nasıl yardımcı olabilirim diye düşünürüm. abimin gelini hamile ben şimdiden bişeler almaya başladım çok heyecanlı

hayırlı sabahlar kızlarr 🥰 bu gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım. sadece sol kasığım beni uyandıracak kadar fazla ağrıyodu uyandığımda da hemen geçmedi o kadar korktum ki 😥 normalde de ara ara küçük bi ağrı girebiliyo ona alışkınım ama bu kadar belirgin ve çok ağrıyınca korktum. sizce normal mi rahimin genişlemesinden vs olabilir mi yoksa endişelenmeli miyim? çok şükür bir akıntı kanama yok 🙏

hayırlı sabahlar kızlarr 🥰 bu gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım. sadece sol kasığım beni uyandıracak kadar fazla ağrıyodu uyandığımda da hemen geçmedi o kadar korktum ki 😥 normalde de ara ara küçük bi ağrı girebiliyo ona alışkınım ama bu kadar belirgin ve çok ağrıyınca korktum. sizce normal mi rahimin genişlemesinden vs olabilir mi yoksa endişelenmeli miyim? çok şükür bir akıntı kanama yok 🙏
Sanada tatlım.Ben daha tazeyim bilmiyorum canım. Bana da girer çıkardı kasık batması bir zamanlar. Tek bildiğim bu. Devam etmiyorsa kötü birşey olduğunu sanmıyorum.

Bencede kıskanıyolar canım boşver , teyzende çok düşünüyosa yardıma geliversin bi zahmet ben yeğenimin ikizleri olsa neler almalıyım nasıl yardımcı olabilirim diye düşünürüm. abimin gelini hamile ben şimdiden bişeler almaya başladım çok heyecanlı
Bizde yok öyle ya eşimin taraf da benim taraf da faydaları sadece kendilerine. Gölge etmesinler yeter iyilik de beklemiyorum valla

X