Kesinlikle ne kadar az insan o kadar rahatlık huzur diyorum bende zaten bu zorlu yorucu stresli yoldayiz hepimiz insanlarla uğraşmak etrafimizdakilere laf anlatıp açıklama yapmak insanı gerçekten yoruyor en güzeli söylememekKesinlikle sorulara maruz kalmamak için bu daha iyi bir yol olacak sanırım. Teşekkür ederim size de sizin nezdinizde diğer cevap verenlere de. Kafam çok karışmıştı bu konuda. Açıklayan kimse olmamış anladığım kadarıyla. Hep benzer sebeplerle. Her aşaması yorucu bu yolun. Ne kadar az insan o kadar rahatlık
Sağol canım evet attığını bende gördüm inşallah bir sorunla karşılaşmayızcanım cihazdan dolayı sesi net duyamasanız da doktor atıp atmadığını net bir şekilde görmüştür bir sorun olsa söylerdi Allahın izniyle yolundadır her şeyama bende bir ay sabredemezdim bence de 2 haftaya bir bahane ile git güzelce dinle kalp sesini için rahatlasın
Sağol canım evet inşallah öyledirDoktorun makinasıyla ilgilidir canım. Yoksa neden duyulmasın. 8.hafta olmuş. Eskidir büyük ihtimal.
Benim eşim söyleme dedikce herkese yaydı sağ olsun yoksa anneme bile söylemeyi düşünmüyordumKesinlikle ne kadar az insan o kadar rahatlık huzur diyorum bende zaten bu zorlu yorucu stresli yoldayiz hepimiz insanlarla uğraşmak etrafimizdakilere laf anlatıp açıklama yapmak insanı gerçekten yoruyor en güzeli söylememek
Söylediğin insanlar anlayışlı olsa sorun yok onlara laf anlatmak yoruyor insanı sadeceBenim eşim söyleme dedikce herkese yaydı sağ olsun yoksa anneme bile söylemeyi düşünmüyordum
1 ay çok uzun Bi süre bence. Ben ilk kalp atımında gittim sonra haftaya tekrar gel dedi konsol sürem 10 günlük hakkım olduğu için. Sonra 1 hafta sonra tekrar gittim dündü işte 2 hafta sonraya gün verdi o zaman gel dedi en fazla 2 haftalık süre verdi bana 1 ay çok geldi başlarda sık kontrol daha iyi bence siz görününÇok sağol canım inşallahevet minnacıklar denk getiremedik gibi oldu bakalım hayırlısı bide bir ay çok uzun olmadı 2 hafta sonra başka bir dr ya giderim yada bir bahane ile giderim
Kesinlikle şekerimO yüzden napiyoruz soran olunca sizler nasıl yaptıysanız heralde bizde öyle yaptık farklı yapilmiyo galiba deyip dalgaya almak
Evet doğru diyorsunuz neden öyle dedi bende anlamadım normal gebelik değiliz sonuçta1 ay çok uzun Bi süre bence. Ben ilk kalp atımında gittim sonra haftaya tekrar gel dedi konsol sürem 10 günlük hakkım olduğu için. Sonra 1 hafta sonra tekrar gittim dündü işte 2 hafta sonraya gün verdi o zaman gel dedi en fazla 2 haftalık süre verdi bana 1 ay çok geldi başlarda sık kontrol daha iyi bence siz görünün
Yani daha sık kontrol iyi olur zaten 11. Haftadan sonra ikili test başlıyor 1 ay sonra sadece teste gitmiş olacaksın sen yine görün dinleme boşverEvet doğru diyorsunuz neden öyle dedi bende anlamadım normal gebelik değiliz sonuçta
Yani daha sık kontrol iyi olur zaten 11. Haftadan sonra ikili test başlıyor 1 ay sonra sadece teste gitmiş olacaksın sen yine görün dinleme boşver
Aman olmasın zaten , sinir oluyordum artık bu sorunun sorulmasına , bir dönem bu tip sorular yüzünden çocuk düşüncesine bile gıcık oluyordum.Yiyorsa sıkıştırsınlar
Benim yaşımdan dolayı, olmaz diye yapın artık beklemeyin diyorlardı. Yoksa olmuyor mu mevzuları yoktu.
Ne demek , sonuçta bu süreçte yaşanan stresi , hissedilen hisleri , rahatsız eden durumları en iyi aynı süreci yaşayanlar hissediyoruz .Kesinlikle sorulara maruz kalmamak için bu daha iyi bir yol olacak sanırım. Teşekkür ederim size de sizin nezdinizde diğer cevap verenlere de. Kafam çok karışmıştı bu konuda. Açıklayan kimse olmamış anladığım kadarıyla. Hep benzer sebeplerle. Her aşaması yorucu bu yolun. Ne kadar az insan o kadar rahatlık
Ben ikiz olduğu için 3 haftada bir gidiyorum mesela , yani 8. Haftadan beri bu şekilde . Tek gebelik olsa ayda bir diyorlar .Evet olmazsa 2 hafta sonra öyle yapayım yada kendi dr a bir bahane ile gideyim kalp atışını duyamamıştık derim
Olsun söyleriz diye konuşuyorduk biz de. Sadece benim ailem biliyordu. Geçen hamile olduğumu bide iki tane olduğunu söylerken annesi sordu ay sizin ailede var mıydı diye. Baktım eşim söylemiyo ben de geçiştirdim. Zaten sevincinden sormadı kadın dahaBenim eşim söyleme dedikce herkese yaydı sağ olsun yoksa anneme bile söylemeyi düşünmüyordum
Ben 2 haftada bir gidiyorumBen ikiz olduğu için 3 haftada bir gidiyorum mesela , yani 8. Haftadan beri bu şekilde . Tek gebelik olsa ayda bir diyorlar .