Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kesinlikle ne kadar az insan o kadar rahatlık huzur diyorum bende zaten bu zorlu yorucu stresli yoldayiz hepimiz insanlarla uğraşmak etrafimizdakilere laf anlatıp açıklama yapmak insanı gerçekten yoruyor en güzeli söylememek

Sağol canım evet attığını bende gördüm inşallah bir sorunla karşılaşmayız . Aynen iki hafta sonra tekrar giderim inşallah yoksa içim rahat etmeyecek

Benim eşim söyleme dedikce herkese yaydı sağ olsun yoksa anneme bile söylemeyi düşünmüyordum

Çok sağol canım inşallah evet minnacıklar denk getiremedik gibi oldu bakalım hayırlısı bide bir ay çok uzun olmadı 2 hafta sonra başka bir dr ya giderim yada bir bahane ile giderim
1 ay çok uzun Bi süre bence. Ben ilk kalp atımında gittim sonra haftaya tekrar gel dedi konsol sürem 10 günlük hakkım olduğu için. Sonra 1 hafta sonra tekrar gittim dündü işte 2 hafta sonraya gün verdi o zaman gel dedi en fazla 2 haftalık süre verdi bana 1 ay çok geldi başlarda sık kontrol daha iyi bence siz görünün

Evet doğru diyorsunuz neden öyle dedi bende anlamadım normal gebelik değiliz sonuçta

Ne demek , sonuçta bu süreçte yaşanan stresi , hissedilen hisleri , rahatsız eden durumları en iyi aynı süreci yaşayanlar hissediyoruz .

Benim eşim söyleme dedikce herkese yaydı sağ olsun yoksa anneme bile söylemeyi düşünmüyordum
Olsun söyleriz diye konuşuyorduk biz de. Sadece benim ailem biliyordu. Geçen hamile olduğumu bide iki tane olduğunu söylerken annesi sordu ay sizin ailede var mıydı diye. Baktım eşim söylemiyo ben de geçiştirdim. Zaten sevincinden sormadı kadın dahaeşim de çok sevindi söylemek istemedim o anda dedi. Boşver söylemeyelim kimseye dedim. Ama süreçte söyler mi gaza gelip bilemiyorumşimdi söylemeyelim diye bir yandan işlemeye başladım bakalım

Ay bi de bizim akrabalar arasında 1-2 kişi ikizlere hamile olduğumu duyunca eyvah yandın gibisinden konuştular aşırı sinir olmustum. O sinirle herkesin çocuğu seninki gibi olacak değil ya dedim daha kimse bir şey demedi.
Tüp bebekle de bitmiyor mesele milletin işi gücü eleştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…