Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benimde kedim var esas sorun kedi köpekle temas değil onların dışkıları ile temas . O yüzden mesela salata malzemelerini iyi yıkayın diyorlar çünkü temas olabilir. Sucuk salam sosis bu tip ürünler . Pişmeyen et mesela çiğ köfte , suşi vs. Esas bunlar ama çokta takılmayın inanın 9 ay geçmez yoksa , aklımıza gelen başımıza geldi olayı olmasın .

Keşke bağışıklık kazansaydik daha kolay olurdu bı nebze rahat ederdik oda tuhaf demi kedi ile içli dislisin ama bağışıklık kazanmamissin
Ay ben şok oldum zaten bekarken 2 tane kediyle yaşadım 4 sene kum da temizledim kucağıma da aldım yatağıma da aldım. Şimdi de bahçede 5 tane kedimiz var sırtımdan tırmanıp omzuma oturuyorlar. Içim gidiyor var ya o hayvanlar miyavliyor kucağıma oturmak istiyor dokunamıyorum

Evet diski tehlikeli olan takılmadan olmuyor işte yinede tedbir almak gerek birde bilinçlenmek

Sabredeceksin artık doguruncsya kadar ya illa olacağından değil ama tedbir amaçlı yinede dikkat et

Hayirlisi olsun canım malesef elden bisey gelmiyor biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın
Cok şükür kürtaja gerek kalmadı rabbim hayirla saglikla tekrar nasip etsin
Aynen canım benim kürtaja gerek kalmadı bunada şükür sen arettemi tedavideyim yanlisim yoksa

Allah korusun bir sey olursa vicdan azabına dayanamaz insan.
Bizim durum daha zor hem toksoplazmaya dikkat ediyoz hem koronaya
Aynen öyle her taraftan tehlike altındasınız rahatça atlatirsiniz inşallah koronadan kurtulmadan mutasyonlusu cikiyor

Kızlar sizde de kahverengi lekelenme oluyor mu? Ben de pazar baslamisti sali bitmisti ama ara ara devam ediyor. Prolutex igne kullanacagim 1 hafta. Ikide bir de doktora gitmek istemiyorum. Pazar gittim daha gitmedim

Umudunu kesme canım, inşallah sağlıklıdır ve değerin artar güzelce

Kesinlikle, anlayacak ya da sormayacak insan çok az. Yıllar önce tüp bebekle hamile kalmış bir arkadaş var çalıştığım yerde. Ona bile sordular gözümün önünde sebep neydi diyesanki insanlar keyfinden bu sürece yöneliyor. Neden bu kadar meraklı davranıyorlar birini suçlayacak gibi sorguluyorlar anlam veremiyorum.Ben hep şu niyetle söylemek istiyordum bir yandan, ben bunları yaşarken yol gösterecek moral verecek anlayacak kimse yoktu. Hep burdan öğrendim çoğu şeyi. Ben birilerime bir yol gösteririm diyordum.Ama ben böyle düşünüp söylediğimde etrafımdakilerin saçma sorularının beni olumsuz etkileyeceğini de düşünüyorum. Sanırım samimi olduğum insanlar dışında söylememek daha mantıklı.

Bu süreçte öyle birine denk gelirseniz zaten destek olursunuz , yol gösterirsiniz . Güvenmediğiniz kimseye söylemeyin .

Bu süreçte öyle birine denk gelirseniz zaten destek olursunuz , yol gösterirsiniz . Güvenmediğiniz kimseye söylemeyin .
Haklısınız. Anladığım kadarıyla çoğumuzda aynı şeyleri düşünüyoruz aşağı yukarı. Biraz huzursuz olmuştum. İki tane olunca kesin bu muhabbetlerle karşılaşacağım acaba söylesem kurtulsam mı dedim. Ama az çok nelerle karşılaşacağımı sizlerden de duyunca geçiştirmek, söylememek benim ruh sağlığım için daha iyi olacak sanırım.

Kesinlikle katılıyorum tedaviyi çevremiz malesef ki anlayacak kadar bilinçli değil onlar daha çok can sıkmak ve moral bozmak için varlar yada meraklarını tatmin etmek . O yüzden karı koca arasındaki bir şey kimsenin bilmesine gerek yok . Ben anneme dahi söylemedim sadece eşimle benim aramda kimseyi ilgilendirmiyor

Selam kızlar bugün kalp atımı için gittim atıyordu çok şükür Fakat sesini tam duyamadık dr bayağı uğraştı bazen cihazdan oluyor dedi . Sonra azıcık bir dım dım duyduk o kadar. Böyle olan oldu mu kızlar. Sorun yok dedi gelişimi güzel ama duysaydık tam içim daha rahat edecekti olmadı kısmet birde artık aydan aya gel dedi çok değil mi yafuu nasıl bekleyeceğim bir ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…