- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 37
Benim de evde kedim var canim, disarda baktigim 12 sokak kopegim var her gun beslemeye cktgm ve veterinerlik bi isleri oldugunda kucak kucaga gttgm, ama 2 once yapilan tahlillerde negatif cktiKeşke bağışıklık kazansaydik daha kolay olurdu bı nebze rahat ederdik oda tuhaf demi kedi ile içli dislisin ama bağışıklık kazanmamissin
İki gündür arastiriyorumda hamilelikte çok tehlikeliymis bağışıklık kazansak biraz daha rahat edebilirdim yani bağışıklık kazanmak için kedi köpekle aynı ortamda olsak bile kazanamyoruz toxoplazma erken dönemde düşüğe sebep oluyormuş bende transfer sonrası durum yemiştim çok pissin diye söylediğim halde azpismis pembeydi sonunda farkettim birde kremalı sütlü tatlı falan yemiştim belki saçma gelir ama şimdide acaba olabilirmi diye takıldı çok aklıma durumu yedikten sonra beta düzenden çıktı sonrasında düşük oldu zaten gidip bir testini yaptırayım her ihtimali değerlendirmem gerek.Benim de evde kedim var canim, disarda baktigim 12 sokak kopegim var her gun beslemeye cktgm ve veterinerlik bi isleri oldugunda kucak kucaga gttgm, ama 2 once yapilan tahlillerde negatif ckti
Ay hadi maşallah senin güzel haberini bekleyeceğiz artık şimdiden hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar nasipse salı günü transferim var
Ben bir doktordan kedi ve kopeklerden ziyade iyi yikanmamis sebzelerden, veya az pismis et ve et urunlerinden gecme ihtimalinin cok daha fazla oldugunu duymustm, hayvancagizlarin adi ckmis aslinda, kedim 9yildir benimle, hayvanlarin hayatimda olmadigi donem yok denecek kdr azdir, dikkat etmek gerek dedigin gibi canim, haftasi buyuk olsa bile dusuge sebep olabiliyorİki gündür arastiriyorumda hamilelikte çok tehlikeliymis bağışıklık kazansak biraz daha rahat edebilirdim yani bağışıklık kazanmak için kedi köpekle aynı ortamda olsak bile kazanamyoruz toxoplazma erken dönemde düşüğe sebep oluyormuş bende transfer sonrası durum yemiştim çok pissin diye söylediğim halde azpismis pembeydi sonunda farkettim birde kremalı sütlü tatlı falan yemiştim belki saçma gelir ama şimdide acaba olabilirmi diye takıldı çok aklıma durumu yedikten sonra beta düzenden çıktı sonrasında düşük oldu zaten gidip bir testini yaptırayım her ihtimali değerlendirmem gerek.
Allah emeklerini zayi etmesin canim, smdiden hayir olsn insallahGünaydın kızlar hayırlı sabahlar nasipse salı günü transferim var
Evet canım güzel yıkanmalı sebzeler birde et tahtası sebze tahtası hep ayrı olmalı çok dikkat gerektiren bir konu 3yil önce yaptirmistim özelde şimdide yaptirayim devlet yaparmiki biliyormusunBen bir doktordan kedi ve kopeklerden ziyade iyi yikanmamis sebzelerden, veya az pismis et ve et urunlerinden gecme ihtimalinin cok daha fazla oldugunu duymustm, hayvancagizlarin adi ckmis aslinda, kedim 9yildir benimle, hayvanlarin hayatimda olmadigi donem yok denecek kdr azdir, dikkat etmek gerek dedigin gibi canim, haftasi buyuk olsa bile dusuge sebep olabiliyor
Amin canım Allah razı olsun inşallah bu sefer pozitifi sağlıkla görürüz inşallahAy hadi maşallah senin güzel haberini bekleyeceğiz artık şimdiden hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar
Allah razı olsun canım Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar versinAllah emeklerini zayi etmesin canim, smdiden hayir olsn insallah
ben devlet hastanesine gttm rutin gebelikEvet canım güzel yıkanmalı sebzeler birde et tahtası sebze tahtası hep ayrı olmalı çok dikkat gerektiren bir konu 3yil önce yaptirmistim özelde şimdide yaptirayim devlet yaparmiki biliyormusun
İnsallah canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahAmin canım Allah razı olsun inşallah bu sefer pozitifi sağlıkla görürüz inşallah❤
Tamam canım pazartesi bir gideyimde yaptırayım bakalim sagolben devlet hastanesine gttm rutin gebelik
tahlilleri icin, doktor tum anti- ile baslayan ve bagisiklik var mi yok mu anlasilan degerleri istemis diger ek tsh, vitamine vs ek olarak, yapiyorlar yani
Amin canim, mubarek aylarda Allah dualarimiza icabet eyler insallah, dua edecegim canim senin icin de, Allah gonlune gore versin insallahAllah razı olsun canım Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar versin
Amin canim inşallah rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsinİnsallah canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin cümlemize rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin Allah razı olsun canımAmin canim, mubarek aylarda Allah dualarimiza icabet eyler insallah, dua edecegim canim senin icin de, Allah gonlune gore versin insallah
İyiyim canım mecbur dün kan baktırdım beta 0.01 olmuş Allah'a şükür kurtajlik falan birşey kalmamış sanırsam küçük olunca vücut kendi attı bunada şükür biraz dinlenecegiz en az 2ay gecmeliymis yeni bir transfer için yaza kadar bekleriz heralde maddi manevi toparlanabilmek için sonra bakacağızAmin canim inşallah rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Sen nasılsın bu arada
Ayy hadi inşallah geldi büyük günGünaydın kızlar hayırlı sabahlar nasipse salı günü transferim var
Valla ilk tedavim kadar heyecanliyim 2 transfer oluncak nasipse onun heyecanida ayriAyy hadi inşallah geldi büyük günÇok heyecanlı
Hayirlisi olsun canım malesef elden bisey gelmiyor biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahınİyiyim canım mecbur dün kan baktırdım beta 0.01 olmuş Allah'a şükür kurtajlik falan birşey kalmamış sanırsam küçük olunca vücut kendi attı bunada şükür biraz dinlenecegiz en az 2ay gecmeliymis yeni bir transfer için yaza kadar bekleriz heralde maddi manevi toparlanabilmek için sonra bakacağız
Kim ne derse desin ben umursamamayı çoktan öğrendim.Evet aynen öyle çok iyi anlıyorum seni zaten iş bununla da bitmiyor doğumdan sonrası da var herşeye karışılır. Benim en korktuğum şey de annelere çok götürüyorsun biz göremiyoruz meseleleri