Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sağol tatlım 🥰 3 kaldı, bir gün daha lazımmış. Bakalım artık. Yarın neler bekliyor bizi. Sen nasılsın testler falan nasıl geçti. Senin kız mı erkek mi ⁉️
Seninde dediğin gibi yarın ola hayr ola inşallah
Biz iyiyiz cnm cinsiyetimiz erkek 😍
Testlerimizide yaptırdık cok şükür hersey yolunda

Evet canım iki tane 6.güne gelmiş. Biyopsi almışlar dondurmuşlar.
Çok şükür iki tane ya hiç kalmasaydı 😱
Muhasebe arayacakmış sıra ödemeye geldi 💰
Ayy çok heyecanlıı🥰🎊🎉 geliyor bebişleeeer, inşallah inşallahhhhhhhh. Sağlıkla gelsinler minik yavrular💕🙏🏻 Gözlerim doluyor embriyo hallerini düşününce, Allahım ne büyük bir mucize

Ayy çok heyecanlıı🥰🎊🎉 geliyor bebişleeeer, inşallah inşallahhhhhhhh. Sağlıkla gelsinler minik yavrular💕🙏🏻 Gözlerim doluyor embriyo hallerini düşününce, Allahım ne büyük bir mucize
😍🥰😍🥰inşallahhhh 🥰 çok heyecanlıyım. Umarım bekleyişim sabrım mükafatlandırılır 🤲

Aygülüm yaaa canımsııın 🤩🤩🤩 iyi ki de uzun zaman bakmamışım buralara. Görünce bana tatlı bir süpriz oldu ♥️ kime gittin ebruya dimi 😁
Evet canım Ebru hoca ya gittim. Güzel gitti şimdilik. Umarım devamı da güzel sonuçlanır. Sen nasılsın tatlım 🥰 nasıl gidiyor annelik 😍 agular başlamıştır artık 👶

Evet canım Ebru hoca ya gittim. Güzel gitti şimdilik. Umarım devamı da güzel sonuçlanır. Sen nasılsın tatlım 🥰 nasıl gidiyor annelik 😍 agular başlamıştır artık 👶
Ay inşaallah güzel sonuclar alirsin canim 🤩 iyi gidiyor 4 aylık oldu hamzacığımız. Karşılıklı iletişimler başladı evet 😍 senin transfer ne zaman olucak

Koficim nasilsin nerelerdesinya Hamza bebeğimiz nasil
Koficin hastalıktan kırılıyordu 4 gündür. Bugün hamzacığım da ateşlendi. Test aldılar bugün ondan 😞 beklemedeyiz. 37.3'ün altına düşmüyor ateşi. Sabahi zor edicem anlayacağın. Sen nasılsın? Nisacık iyidir inşaallah

X