- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Nasıl yani eliyle hiç kontrol etmedi miAbla çatı muaynesi yapmadı açıklığa bakıyor iki seferdir oraya bişey sokuyor biraz can yakıyor
Ne kadar hassas olsada yine de erken benceKızlar iyi akşamlar, bende a kalite 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?
Çatı da o değil miAbla çatı muaynesi yapmadı açıklığa bakıyor iki seferdir oraya bişey sokuyor biraz can yakıyor
İnşallah, çok teşekkürlerNe kadar hassas olsada yine de erken benceGününü bekle umudunu yitirme. Inşallah güzel sonuc seni bekliyordur
Transfer gününü de saydın mı? Saymasan da erken yine de. Transfer gününü saymadan 9. Gün yap bence.Kızlar iyi akşamlar, bende a kalite 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?
Yok eli ile bşey yapmadıNasıl yani eliyle hiç kontrol etmedi mi
İnan bilmiyorum abla devlet hastanelerin de bişey öğrenmek biraz sıkıntı. Ben şey dedim sadece bana çatı muaynesi falan bşey yapılmadı hocam neye göre normal doğum bekleyeceğiz dedim şuan için normal doğuma engel bşey yok dedi bu kadarÇatı da o değil mi
Kadın doğumcular ne kadar küstah devlet hastanesinde. Diğer bölümler hiç öyle değil. Müsaitsin demek ki canım. Olmasan söylerlerdi. Bebek kaç kilo olmuş? O da önemli normal doğumdaİnan bilmiyorum abla devlet hastanelerin de bişey öğrenmek biraz sıkıntı. Ben şey dedim sadece bana çatı muaynesi falan bşey yapılmadı hocam neye göre normal doğum bekleyeceğiz dedim şuan için normal doğuma engel bşey yok dedi bu kadar
Bi gün daha sabret benceYok 30 temmuz transferdi,saymamıştım, şimdi 8.güne geçtik
Onuda en son 37 de söylediler abla 3400 demişti bir daha da söylemediler kilosunuKadın doğumcular ne kadar küstah devlet hastanesinde. Diğer bölümler hiç öyle değil. Müsaitsin demek ki canım. Olmasan söylerlerdi. Bebek kaç kilo olmuş? O da önemli normal doğumda
Çok teşekkür ederim. Sabah erken gebelik yaptım 10 hassasiyetli, böyle çıktı, hafif ben görüyorum gibi, artık var diye mi yoksa ben öyle görmek istediğim için mi bilemiyorumBi gün daha sabret bencehakkında hayırlısı olsun
Allah Allah niye böyle yapıyorlar ya. Epey tontişlenmiştir şimdiOnuda en son 37 de söylediler abla 3400 demişti bir daha da söylemediler kilosunu
Çizgi yerinde bişeyler var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir, pozitif çizgisi de. Kan versene bugün. Daha emin olursun.Çok teşekkür ederim. Sabah erken gebelik yaptım 10 hassasiyetli, böyle çıktı, hafif ben görüyorum gibi, artık var diye mi yoksa ben öyle görmek istediğim için mi bilemiyorum
Umuyorum öyle olmamıştır abla nasıl çıkacakAllah Allah niye böyle yapıyorlar ya. Epey tontişlenmiştir şimdi
Dr müsaitsin demiş ya karıştırma orasınıUmuyorum öyle olmamıştır abla nasıl çıkacak
Yarın belli olur abla gideceğim yineDr müsaitsin demiş ya karıştırma orasını
O çizgi 7-8 dakika içinde göründü, kuruma çizgisi değildir diye umuyorum, bugün çay falan içtim sabırsızlanıp vermemek içinÇizgi yerinde bişeyler var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir, pozitif çizgisi de. Kan versene bugün. Daha emin olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?