- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Bence gayet güzel birşey bende hamile kal adan merkez araştırması yaparken bı tüp b.merkezine bilgilerimi bırakmıştım her ay ararlar ne yaptın diye ocakta aradıklarında hamileyim dedim sonra yine aradılar düşük yaptım dedim(bendende var ne sohbet ediyorsam yüz buldular tabi) nerde tedavidesin dediler bahcecide dedim kaç yumurta toplandı kaçı dollendi falan hepsini sordular bende deli gibi söyledim.aramayin artık tedavim orda devam edecek dedim.gecen yine aradılar off yeterin numaramı silin dedimKızlar sizde de oldu mu. Beni bugün tüp bebek merkezim aradı nasılsın iyi misin diye hal hatır sordular . Gebelik devam ediyor mu bi sıkıntı var mı cinsiyet ne falan Dilan doğuma ne kadar kaldı dediler. Çok hoşuma gitti aramaları . Genelde böyle mi oluyor acaba doğum olunca arıyorlar falan mı
Bende merak ettim baktım. İlk defa duydum da sizden. Listeye aldımInşallah canım. Daha annemlere söylemedik korkudanüzülecekler şimdi gidiyoruz diye
Ya belki bulamazdı ama riske atmayayım dedim O kadar kv dedikoduları yaptıkBen anladım canım isim değiştirdiğini. Seni buradan takip mi ediyor. Bende mi değiştirsem adımı
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahTeşekkür ederim cevap için çarşamba günü açılma 2 cm bugun gittim hala 2 cm büyük ihtimalle suni sancı verecekler
Bebeğin huyuyla alakalı bence tamamen bu. Benimkiler maşallah nazar değmesin sakinler. Ufak tefek gaz sancıları ağlama krizleri oluyor tabi onlar da olacak. Ama ikisi de kolik olsaydı çocuğa tövbe ederdim herhalde.İkizden ve bu kadar yeni iken böyle düşünmen bana da bir cesaret verdi.
Huyu bana çekerse çok sakin bir bebekmişim. Kocama çekerse yandımBebeğin huyuyla alakalı bence tamamen bu. Benimkiler maşallah nazar değmesin sakinler. Ufak tefek gaz sancıları ağlama krizleri oluyor tabi onlar da olacak. Ama ikisi de kolik olsaydı çocuğa tövbe ederdim herhalde.
Tabi bi de benım bebeğim tüp bebek ama devlet hastanelerinde farketmiyorGu
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ben hep dua ettim mutlu bebeklerim olsun diye. Inşallah senin de mutlu sağlıklı bebeklerin olsunHuyu bana çekerse çok sakin bir bebekmişim. Kocama çekerse yandım
Aaa haftaya 40 ını çıkartıyorsunuz. Nasıl geçmiş zaman.Ben hep dua ettim mutlu bebeklerim olsun diye. Inşallah senin de mutlu sağlıklı bebeklerin olsun
Daha iyiyim cnm sıcaklarla da boğuşmaya devam maalesef azıcık serinlese yağmur yağsa fena olmazyaTamam canım iyi oldu haber verdiğin yoksa bu kız nerde diye aramaya giderdimne yaptın nasıl oldun sicaklarla boğuşma devammi?
Evet aygülüm meme ucu ama nasıl kullanılır hiç bi fikrim yokSilikon meme ucu değil mi. Bende silikon iyi diye duymuştum. Bebek gerçek sanıyormuş.
Yaaa evet bak tosbağa dansa güzel haber geldi sana yazacaktım ben de mutlaka dene diye . İkinci gebeliği istersem bende doğal yöntemlere başvuracağımAaa haftaya 40 ını çıkartıyorsunuz. Nasıl geçmiş zaman.
İnşallah canım benimNasip artık. Tosbağa nın dediği masajı yapacağım bana da iyi gelir inşallah.
Ye canım ye boşver şimdi yenicem de ne zaman yicemYemek için bahane arıyoruz ha.bende şuan yemeyi cogalttim olurda midem bulanorsa yiyemem birşey bahanesiyle ama maşallah tik yok
Tamam ben hamileyim artık aramayın de ararlarsa umudu kessinlerBence gayet güzel birşey bende hamile kal adan merkez araştırması yaparken bı tüp b.merkezine bilgilerimi bırakmıştım her ay ararlar ne yaptın diye ocakta aradıklarında hamileyim dedim sonra yine aradılar düşük yaptım dedim(bendende var ne sohbet ediyorsam yüz buldular tabi) nerde tedavidesin dediler bahcecide dedim kaç yumurta toplandı kaçı dollendi falan hepsini sordular bende deli gibi söyledim.aramayin artık tedavim orda devam edecek dedim.gecen yine aradılar off yeterin numaramı silin dediminşallah birdaha aramazlar
Inşallah canım hep dualarımdasın. Rabbim sana en güzelini versinAaa haftaya 40 ını çıkartıyorsunuz. Nasıl geçmiş zaman.
İnşallah canım benimNasip artık. Tosbağa nın dediği masajı yapacağım bana da iyi gelir inşallah.
Az kalmış canım doğuma sabret bakalım sicaklar çok fena.hamilelik takviminde ki tarihle aynımı doğumun bellimi ne zaman olacakDaha iyiyim cnm sıcaklarla da boğuşmaya devam maalesef azıcık serinlese yağmur yağsa fena olmazya
Azarliyacagim egerki birdaha ararlarsaTamam ben hamileyim artık aramayın de ararlarsa umudu kessinler
Allah izin verirse normal dogum olacak o yüzden sanci açilma ne zaman gelirse o zaman doğururum artik ama takvimdeki tarihle uyumlu gidiyoruz bakalım kısmet artikAz kalmış canım doğuma sabret bakalım sicaklar çok fena.hamilelik takviminde ki tarihle aynımı doğumun bellimi ne zaman olacak
Çatın müsait miymiş normal doğuma? Baktı mı dr? Canın acıdı mı?Teşekkür ederim cevap için çarşamba günü açılma 2 cm bugun gittim hala 2 cm büyük ihtimalle suni sancı verecekler
Abla çatı muaynesi yapmadı açıklığa bakıyor iki seferdir oraya bişey sokuyor biraz can yakıyorÇatın müsait miymiş normal doğuma? Baktı mı dr? Canın acıdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?