Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bence gayet güzel birşey bende hamile kal adan merkez araştırması yaparken bı tüp b.merkezine bilgilerimi bırakmıştım her ay ararlar ne yaptın diye ocakta aradıklarında hamileyim dedim sonra yine aradılar düşük yaptım dedim(bendende var ne sohbet ediyorsam yüz buldular tabi) nerde tedavidesin dediler bahcecide dedim kaç yumurta toplandı kaçı dollendi falan hepsini sordular bende deli gibi söyledim.aramayin artık tedavim orda devam edecek dedim.gecen yine aradılar off yeterin numaramı silin dedim inşallah birdaha aramazlar

İkizden ve bu kadar yeni iken böyle düşünmen bana da bir cesaret verdi.
Bebeğin huyuyla alakalı bence tamamen bu. Benimkiler maşallah nazar değmesin sakinler. Ufak tefek gaz sancıları ağlama krizleri oluyor tabi onlar da olacak. Ama ikisi de kolik olsaydı çocuğa tövbe ederdim herhalde.

Bebeğin huyuyla alakalı bence tamamen bu. Benimkiler maşallah nazar değmesin sakinler. Ufak tefek gaz sancıları ağlama krizleri oluyor tabi onlar da olacak. Ama ikisi de kolik olsaydı çocuğa tövbe ederdim herhalde.
Huyu bana çekerse çok sakin bir bebekmişim. Kocama çekerse yandım

Aaa haftaya 40 ını çıkartıyorsunuz. Nasıl geçmiş zaman.
İnşallah canım benim Nasip artık. Tosbağa nın dediği masajı yapacağım bana da iyi gelir inşallah.
Yaaa evet bak tosbağa dansa güzel haber geldi sana yazacaktım ben de mutlaka dene diye . İkinci gebeliği istersem bende doğal yöntemlere başvuracağım

Tamam ben hamileyim artık aramayın de ararlarsa umudu kessinler

Daha iyiyim cnm sıcaklarla da boğuşmaya devam maalesef azıcık serinlese yağmur yağsa fena olmazya
Az kalmış canım doğuma sabret bakalım sicaklar çok fena.hamilelik takviminde ki tarihle aynımı doğumun bellimi ne zaman olacak

Az kalmış canım doğuma sabret bakalım sicaklar çok fena.hamilelik takviminde ki tarihle aynımı doğumun bellimi ne zaman olacak
Allah izin verirse normal dogum olacak o yüzden sanci açilma ne zaman gelirse o zaman doğururum artik ama takvimdeki tarihle uyumlu gidiyoruz bakalım kısmet artik
Sen de durumlar nasıl simdiden cinsiyet meraği başladı dimi. Ama ben sana diyim 3 farklı dr bana erkek dedi ayrintilida ogrendimki kızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…