Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hiç kıpırdamadın tabi uyuşmaz mı. Su istesen vermezler miydi. Yasak mı yoksa bunun fiyatı ne kadar canım.

Hiç kıpırdamadın tabi uyuşmaz mı. Su istesen vermezler miydi. Yasak mı yoksa bunun fiyatı ne kadar canım.
Istesem verirlerdi de icmek icin dogrulmam lazim maskeyi indirmem lazim hic risk almiyim dedim yasak değil yoksa.
Tek bebek için 400 alıyorlarmış bizden 800 aldılar

Istesem verirlerdi de icmek icin dogrulmam lazim maskeyi indirmem lazim hic risk almiyim dedim yasak değil yoksa.
Tek bebek için 400 alıyorlarmış bizden 800 aldılar
İkili test kadar fiyatı. Fetal DNA olan galiba pahalı. Senin artık testlerin bitti değil mi Sıra da ne var aşı falan mı

İkili test kadar fiyatı. Fetal DNA olan galiba pahalı. Senin artık testlerin bitti değil mi Sıra da ne var aşı falan mı
Sırada şeker yüklemesi kaldı benim başka da bir sey yok inşallah. Onu da yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım doktorla bi konuşurum.
Pahalı olan fetal dna evet insanları da ona yönlendiriyorlar riski sürekli yüksek çıkartıp. Allah yavrularımızı korusun tertemiz çıksın hepinizinki inşallah

Amin canım inşallah. Rabbim yardım etsin

Ohh atlatmışsın güzelce , bizim sırada o var ama ne sıkıntılı şeymiş, sanki tüm memleket doğuruyor kimi arasam dolu .
sürede epey uzunmuş ya 1 saat :) neyse iyi olsunlar da varsın süre uzun olsun .

Bu topigin eski sahibi napti acaba hep bi aksilik cikkmisti transfer zamani insallh gzel haberler vrdr

Gözün aydın canım çok sevindim Masallah prenseslere

mahbubiti sen teste gittin mi. Onu nasıl yapıyorlar. Alttan mı.
Canım bende gittim bugün ikili teste çok şükür iyi bebiş..Ölçümlerine iyi dedi doktorum.Kani da verdim..Fetal DNA icinde öneririm dedi..Görüşmüştüm zaten genetik merkezi ile bugün eve gelip kanı da aldılar..10-15 güne çıkar dediler...

Hm bu arada Genoks a yaptırdım canım..Bakalım hayırlısı inşallah

Cinsiyet için bişey demedi doktoruk erken dedi

Eklentiler

• IMG_20210405_160828.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 29
Ayyy nasıl güzel duruyor. Gözün aydın canım. Ben şahsım adına şöyle düşündüm. İkili testim iyi çıkarsa, ayrıntılıyı da yaptırırım o kadar. Demek eve geliyorlar fetal için

Yaa bak sen minnoşlara sağlıklı bir şekilde haftasında kucağına da al inşallah. Okudukça heyecanlanıyorum ben de detaylı için.

Kızlar burada kaynayan bir kazan varmış ben niye yokmuşum ki
Geleyim dedim safları sıklaştırın. Bu ara yatışta yapacak bişey bulamıyorum buraya sarayım bari
Hoşgeldin sen neler yaptın anlat bakalım. 17 hafta olmuşsun. Testler cinsiyet falan Sağlıkla devam etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…