- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Hiç kıpırdamadın tabi uyuşmaz mı. Su istesen vermezler miydi. Yasak mı yoksaIçeri girmeden hemen önce tuvalete gitmiştim Allah'tanyalnız çok susadım dilim damagim birbirine yapıştı. Bi de her yerim uyuştu kollarım bacaklarım sırtım popiş
Bebeğin kendini göstermesiyle ilgiliymiş daha kısa da sürebiliyormuş daha uzun da. Tekil gebeliklerde 30-50 dakika arası sürdüğünü duymuştum aynı hesap aslında.
Istesem verirlerdi de icmek icin dogrulmam lazim maskeyi indirmem lazim hic risk almiyim dedim yasak değil yoksa.Hiç kıpırdamadın tabi uyuşmaz mı. Su istesen vermezler miydi. Yasak mı yoksabunun fiyatı ne kadar canım.
İkili test kadar fiyatı. Fetal DNA olan galiba pahalı. Senin artık testlerin bitti değil miIstesem verirlerdi de icmek icin dogrulmam lazim maskeyi indirmem lazim hic risk almiyim dedim yasak değil yoksa.
Tek bebek için 400 alıyorlarmış bizden 800 aldılar
Sırada şeker yüklemesi kaldı benim başka da bir sey yok inşallah. Onu da yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım doktorla bi konuşurum.İkili test kadar fiyatı. Fetal DNA olan galiba pahalı. Senin artık testlerin bitti değil miSıra da ne var aşı falan mı
Amin canım inşallah. Rabbim yardım etsinSırada şeker yüklemesi kaldı benim başka da bir sey yok inşallah. Onu da yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım doktorla bi konuşurum.
Pahalı olan fetal dna evet insanları da ona yönlendiriyorlar riski sürekli yüksek çıkartıp. Allah yavrularımızı korusun tertemiz çıksın hepinizinki inşallah
Yok canim daha olmadim bugün kontrolüm var aksam 18:30 inşallah son kontrol olur gün verir heyecanla bekliyorumMerhaba anne ve anne adayları@ayavuz18 ne yaptın tatlis? Ssevincli sen ne durumdasin oldunmu transfer ?
Ohh atlatmışsın güzelce , bizim sırada o var ama ne sıkıntılı şeymiş, sanki tüm memleket doğuruyor kimi arasam dolu .Kızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına
Evdeyken sağdan bi yumruk soldan bi tekme yedim muayenede ikisi de uyuyordu bi de biri totosunu dönmüş bize diğeri eliyle kapatmış göremedik yüzlerini. Olsun sagliklilar ya çok şükür.
Doktora normal doğum şansımı sordum gebeliğin seyrine bağlı böyle devam ederse yüzde 80-85 normal doğurursun dedi.
Düzenleme: 1 saat 20 dakika sürdü
Valla aksam saati 18:30
Hadi hayırlısı olsun inşallah ozaman bu hafta içinde transferin olurYok canim daha olmadim bugün kontrolüm var aksam 18:30 inşallah son kontrol olur gün verir heyecanla bekliyorum
Insallah canım aksam size güzel haberler veririm inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah ozaman bu hafta içinde transferin olur
İnşallah merakla bekliyorumInsallah canım aksam size güzel haberler veririm inşallah
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına
Evdeyken sağdan bi yumruk soldan bi tekme yedim muayenede ikisi de uyuyordu bi de biri totosunu dönmüş bize diğeri eliyle kapatmış göremedik yüzlerini. Olsun sagliklilar ya çok şükür.
Doktora normal doğum şansımı sordum gebeliğin seyrine bağlı böyle devam ederse yüzde 80-85 normal doğurursun dedi.
Canım bende gittim bugün ikili teste çok şükür iyi bebiş..Ölçümlerine iyi dedi doktorum.Kani da verdim..Fetal DNA icinde öneririm dedi..Görüşmüştüm zaten genetik merkezi ile bugün eve gelip kanı da aldılar..10-15 güne çıkar dediler...
Bende merak ediyorum büyük ihtimal yazın döner aramıza.Bu topigin eski sahibi napti acaba hep bi aksilik cikkmisti transfer zamani insallh gzel haberler vrdr
Ayyy nasıl güzel duruyor. Gözün aydın canım. Ben şahsım adına şöyle düşündüm. İkili testim iyi çıkarsa, ayrıntılıyı da yaptırırım o kadar. Demek eve geliyorlar fetal içinCanım bende gittim bugün ikili teste çok şükür iyi bebiş..Ölçümlerine iyi dedi doktorum.Kani da verdim..Fetal DNA icinde öneririm dedi..Görüşmüştüm zaten genetik merkezi ile bugün eve gelip kanı da aldılar..10-15 güne çıkar dediler...
Hm bu arada Genoks a yaptırdım canım..Bakalım hayırlısı inşallah
Cinsiyet için bişey demedi doktoruk erken dedi
Yaa bak sen minnoşlaraKızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına
HoşgeldinKızlar burada kaynayan bir kazan varmış ben niye yokmuşum ki
Geleyim dedim safları sıklaştırın. Bu ara yatışta yapacak bişey bulamıyorum buraya sarayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?