- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Canım tekrar baktın mı açıldı mı sonuç. Aklına kötü şeyler getirme. Allah’ın da izniyle yarın güzel haberlerle dönersin inşallahKızlar benim ikili test sonuçları açıklanmış ama tıkladığımda sonuç yazmıyor . Dr ye dedim normalde telefondan konuşuruz demişti şimdi yarın gelin konuşalım yazmışlar başkada birşey yazmamışlar çok kötüyüm şuan
kötü düşünme lütfen ve moralini bozma canım , allahın izniyle yoktur bir şeyi.Kızlar benim ikili test sonuçları açıklanmış ama tıkladığımda sonuç yazmıyor . Dr ye dedim normalde telefondan konuşuruz demişti şimdi yarın gelin konuşalım yazmışlar başkada birşey yazmamışlar çok kötüyüm şuan
Yeni gördüm ya naptın canım gittin mi doktora. Belki yaş riski fazla çıkmıştır hemen endişelenme ölçümlerin iyi çıkmıştı senin diye hatırlıyorumAradım mesai bitimine cevap vermişlerdi ben aradığımda açmadılar şimdi dr ye mesaj yazdım oda biraz risk artışı var yazmışbilmiyorum ilk defa karşılaşıyorum yaşımdan dolayı olmuş olabilir mi 36
Aaaa seninde bugün değil miydi ne zaman gidiyorsun canımcığım
Ben de onu merak ediyorum valla sesi çıkmadı inşallah hayırlı haberlerle gelir. Benimde sonucum çıkmış whatsaptan istedim sonucu atsın bakalım diken üstünde bekliyorum ben de
5te canım randevu bende hayirli haberlerle gelirim inşallahAaaa seninde bugün değil miydi ne zaman gidiyorsun canımcığım
Hadi inşallah canım, hemen haber ver olur mu5te canım randevu bende hayirli haberlerle gelirim inşallah
Öncelikle sakin oluyorsun fetal dna sonucunun temiz gelecegini dusunuyorsun. Dedigim gibi bu sadece risk kesin hasta demek değil. O yüzden sonuç çıkana kadar stresten olabildiğince uzak dur ki bebişin etkilenmesin.Ssevincli ayguldiyebiri UkaderU Nosking Sağolun Kızlar ama ikili test sonucum iyi çıkmadı 1/75 . Diğer oranlar fena değil ben yaştan olur diye teselli ediyordum ama yaş oranı fena değil ondan değilmiş diğer beta ve papp değerleri pek iyi değil .Dünden beri dünyam alt üst oldu. Genede değerlerden anlayacak olan arkadaş varsa yazarım.Fetal DNA testi önerdiler onda daha kesin sonuç çıkıyormuş.Onu yaptıracağım.Çok garip duygulardayım
Dur bakalım hemen öyle düşünme belli olmaz bu sadece oran fetal yaptırırsın o kesin sonucu verir zaten. Allah dan umut kesilmez usg ölçümlerin nasıldı ense kalınlığı falanSsevincli ayguldiyebiri UkaderU Nosking Sağolun Kızlar ama ikili test sonucum iyi çıkmadı 1/75 . Diğer oranlar fena değil ben yaştan olur diye teselli ediyordum ama yaş oranı fena değil ondan değilmiş diğer beta ve papp değerleri pek iyi değil .Dünden beri dünyam alt üst oldu. Genede değerlerden anlayacak olan arkadaş varsa yazarım.Fetal DNA testi önerdiler onda daha kesin sonuç çıkıyormuş.Onu yaptıracağım.Çok garip duygulardayım
Evet canım yaş riski genelde yüksek çıkıyor. 30-35 yaş aralığının 1:500 civarı. Ama yaş riski adı üstünde. Ne yaparsan yap yüksek çıkıyor 16 yaşında falan hamile kalsan belki düşük çıkar.
Yani yaş büyük olunca riskler fazla çıkabiliyormuş :/
Çok sağol canım inşallahÖncelikle sakin oluyorsun fetal dna sonucunun temiz gelecegini dusunuyorsun. Dedigim gibi bu sadece risk kesin hasta demek değil. O yüzden sonuç çıkana kadar stresten olabildiğince uzak dur ki bebişin etkilenmesin.
Arkadaşım 1:20 riskle sağlıklı bebek doğurdu ve riski yüksek çıkanlar arasında gerçekten hasta bebek doğuran çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?