Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İçtim ilaç 6.5tu demn girdm 7.6olmuş yrm saatte br bakıo dr ama nebılım ya hayırlısı

Ayıptır sorması büyük abdestte hani kabızlık ıkınma vs durumları olmasın gibilerinden birşey dedi mi doktor ? En azından ilk zamanlarda. Kabız olmayacak şekilde beslen vs
Cok şükür kabızlık sorunum şimdilik Yok beslenme konusunda herhangi diyet falan vermedi hazir gıdalar tüketme dedi sadece protein ağırlıklı et balık tavuk tüket dedi sebze tüket süt peynir dedi e zaten tüketiyoruz sorun yok yani
Benimde 2 litreyi buluyor canım cok ilaç vitamin derken 2litreyi geçiyor az , çay kahve yasak bol su , sebze ağırlıklı beslen dedi doktor ben transfer sonrası duşta aldım bazıları ilk gün duş önermiyor
Transfer sonra 3 gün duş vermedi bana 3 sonrası
Ayakta ve çok sıcak su olmamak şartıyla çok uzun kalmadan duş alabilirsin dedi çay kahve aşırıya kaçmadan tüketebilirsin dedi nescafe zaten içmiyorum kahveye şimdilik ara verdim ama ay günde 2 bardak içiyorum şimdilik bu kadar bakalım

başka doktor istemiyorsan sen bilirsin tabi ki canım ben de olsam başka doktor istemezdim haklısın . var bir hayır bunda da

Aaaa niye iptal ki canim hayirlisi olsun inslalah
Canm 5.gn önce 9.8olan rahim kalınlıgı sabah 6.5cıktı sok oldk snra tekrar kntrl oldu 7.6 dr 8altı yapmak istemıyrm dedi rahim kasılmış olabilir dedi iğne yaptırdı yarn tekrar sabah çağırdı bırdaha bakacak 8i gecerse yapacak yada iptal edecek bu ay napalım bunu hiç beklemıyrdum dgrusu bıgune kdr cok ii gitmişti vardır bir hayır napalım

Kızlar bugün transfer iptal iğne yaptırdı dr yarın tekrar bakacak olursa yarn olmassa iptal.hayırlısı artık
Vardır herşey de bi hayır iğne vurdurdu ilaçta içtin toparlar yarına merak etme hayırlı haberlerin olsun inşallah stres yapma ne olur bak etkisi oluyo demekki

evt baya stres yaptım doğrusu.ama suan iyiyim vardır bir hayır bez üzüldüm ama elen gelen birşey yok yarn ola hayrola
Hayırlısı olsun her şeyin bir zamanı var demekki bak elimizle embriyo yapıp koymak istiyoruz o bile aksayabiliyor vardır bunda da bir hayır

Tabiki vardir canim bi hayir ince olup tutmamasindansa en guzel zamanda yapilmasi en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…