- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.961
İçtim ilaç 6.5tu demn girdm 7.6olmuş yrm saatte br bakıo dr ama nebılım ya hayırlısıKuzum hiç stres yapma daha çok gerilip kasılma demekki biraz gerilip kasılma olunca vücudu etkiliyo senin benimde son gün 9.6ydi transfer günü daha çok büyümesi beklenirken 9 çıkmıştı olabiliyor demekki ilaç iç dedi mi beklerken hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle
Cok şükür kabızlık sorunum şimdilik Yok beslenme konusunda herhangi diyet falan vermedi hazir gıdalar tüketme dedi sadece protein ağırlıklı et balık tavuk tüket dedi sebze tüket süt peynir dedi e zaten tüketiyoruz sorun yok yaniAyıptır sormasıbüyük abdestte hani kabızlık ıkınma vs durumları olmasın gibilerinden birşey dedi mi doktor ? En azından ilk zamanlarda. Kabız olmayacak şekilde beslen vs
Transfer sonra 3 gün duş vermedi bana 3 sonrasıBenimde 2 litreyi buluyor canım cok ilaç vitamin derken 2litreyi geçiyor az , çay kahve yasak bol su , sebze ağırlıklı beslen dedi doktor ben transfer sonrası duşta aldım bazıları ilk gün duş önermiyor
Çok guzel bak gelişme var hadi hayırlısı dualarım seninle bitanemİçtim ilaç 6.5tu demn girdm 7.6olmuş yrm saatte br bakıo dr ama nebılım ya hayırlısı
başka doktor istemiyorsan sen bilirsin tabi ki canım ben de olsam başka doktor istemezdim haklısın . var bir hayır bunda dacanım çok iğne kullanmadım ki zaten benim dondurulmuş embriyolarım var ya, sadece 3 gün progestan iğne kullandım 1-2 hafta da estrofem kullanmıştım sonra ben hasta olunca bıraktık. şimdi hasta oldum doktor tekrar transfer hazırlıkları için çağırdı ama bu defa kovid vurdu bizi :) hayırlısı değilmiş diyelimm
göbeğim hoplaya hoplaya güldüm vallahi .:):): Allah iyiliğinizi versinAy kız vallahi çay içtim aaaa gözün dönmüş senin karantinadan
Aaaa niye iptal ki canim hayirlisi olsun inslalahKızlar bugün transfer iptal iğne yaptırdı dr yarın tekrar bakacak olursa yarn olmassa iptal.hayırlısı artık
Canm 5.gn önce 9.8olan rahim kalınlıgı sabah 6.5cıktı sok oldk snra tekrar kntrl oldu 7.6 dr 8altı yapmak istemıyrm dedi rahim kasılmış olabilir dedi iğne yaptırdı yarn tekrar sabah çağırdı bırdaha bakacak 8i gecerse yapacak yada iptal edecek bu ay napalım bunu hiç beklemıyrdum dgrusu bıgune kdr cok ii gitmişti vardır bir hayır napalımAaaa niye iptal ki canim hayirlisi olsun inslalah
Vardır herşey de bi hayır iğne vurdurdu ilaçta içtin toparlar yarına merak etme hayırlı haberlerin olsun inşallah stres yapma ne olur bak etkisi oluyo demekkiKızlar bugün transfer iptal iğne yaptırdı dr yarın tekrar bakacak olursa yarn olmassa iptal.hayırlısı artık
evt baya stres yaptım doğrusu.ama suan iyiyim vardır bir hayır bez üzüldüm ama elen gelen birşey yok yarn ola hayrolaVardır herşey de bi hayır iğne vurdurdu ilaçta içtin toparlar yarına merak etme hayırlı haberlerin olsun inşallah stres yapma ne olur bak etkisi oluyo demekki
Hayırlısı olsun her şeyin bir zamanı var demekki bak elimizle embriyo yapıp koymak istiyoruz o bile aksayabiliyor vardır bunda da bir hayırevt baya stres yaptım doğrusu.ama suan iyiyim vardır bir hayır bez üzüldüm ama elen gelen birşey yok yarn ola hayrola
evt cnm gücümüzün de yettiği biyere kdr hayırlısı artıkHayırlısı olsun her şeyin bir zamanı var demekki bak elimizle embriyo yapıp koymak istiyoruz o bile aksayabiliyor vardır bunda da bir hayır
Tabiki vardir canim bi hayir ince olup tutmamasindansa en guzel zamanda yapilmasi en iyisiCanm 5.gn önce 9.8olan rahim kalınlıgı sabah 6.5cıktı sok oldk snra tekrar kntrl oldu 7.6 dr 8altı yapmak istemıyrm dedi rahim kasılmış olabilir dedi iğne yaptırdı yarn tekrar sabah çağırdı bırdaha bakacak 8i gecerse yapacak yada iptal edecek bu ay napalım bunu hiç beklemıyrdum dgrusu bıgune kdr cok ii gitmişti vardır bir hayır napalım
Vardır bunda da bir hayırKızlar bugün transfer iptal iğne yaptırdı dr yarın tekrar bakacak olursa yarn olmassa iptal.hayırlısı artık
Tabii ki geçerli. Işimiz görülsün yeter kiAyy saol canım çok iyisin. Kadıköy’e yakınım. Teklifin hala geçerli olursa transfer sonucuna göre senden yardım isterim valla. Bi kutusu 260 lira şuan stok yapacak maddi imkanım yok.
Hmm hakkınızda hayırlısı olsun o zaman canımbaşka doktor yapıyordu canım ama biz başka doktor istemedik