- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.921
Günaydınnn çok şükür canım hafif sancılarım var çok sık idrara çıkıyorum onun dışında iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlarnasılsınız
Benimde gece uykumdan uyandırdı kasık krampları bende idrara cıktımda çok su içmeme bağlamıştımGünaydınnn çok şükür canım hafif sancılarım var çok sık idrara çıkıyorum onun dışında iyiyim sen nasılsın
Aynı durumdayız canım benimde 3 yumurta allahım hayırlısını versin inşallah ben akışına bıraktım sende öyle yap ne kadar üstüne düşersek o kadar olmuyorPerşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
1.5 falan içiyorum ben suyu zaten ilaçlarla geciyo bile belki sen ne kadar iciyorsunBenimde gece uykumdan uyandırdı kasık krampları bende idrara cıktımda çok su içmeme bağlamıştım
Hahah demi ne idüğ belirsiz
Kafalar karışıkBak bu şaibeli bir durum?ekim denmi sayalm aralıktanmı
Çok sevindim inşallah mutlu sona ulaşırsın bende senin gibi güzel haberler alırım inşallahAradılar şimdi 3 yumurtadan birisinin yapısı bozukmuş ikisini almışlar işleme ikisi de döllenmiş bi aksilik olmazsa perşembe saat iki de transfer olacak inşallah sende hepimiz de kavuşuruz
Ayıptır sormasıGünaydınnn çok şükür canım hafif sancılarım var çok sık idrara çıkıyorum onun dışında iyiyim sen nasılsın
Benimde 2 litreyi buluyor canım cok ilaç vitamin derken 2litreyi geçiyor az , çay kahve yasak bol su , sebze ağırlıklı beslen dedi doktor ben transfer sonrası duşta aldım bazıları ilk gün duş önermiyor1.5 falan içiyorum ben suyu zaten ilaçlarla geciyo bile belki sen ne kadar iciyorsun
Yaaa yapmışım öle bişey hangisi doğru onuda bilmiomİki kere yazdıkların var canımçaya fazla kafayı takma sen iyi gelmiyor sana
Ayy saol canım çok iyisin. Kadıköy’e yakınım. Teklifin hala geçerli olursa transfer sonucuna göre senden yardım isterim vallaIstanbul anadolu yakasindaysan eczacima sorabilirim sürekli temin edebilir mi diye. Eşi selçuk ecza deposunun sorumlusu muydu sahibi miydi öyle bişey. Sağolsun ne lazım olsa bulup buluşturup getirtiyor. Kadıköydeyiz.
halamin gelmesini bekliyo zaaarr(halam geldi filmi
Hayırlı sabahlar millet nerdesiniz haleee kızzz naptınPlutonMerkez
Hep bi dedikodu
Heyecanlıydım dün suan daha bi rahatım sanki
Evett bekletme artık oracıklarda al gel minnoşuHeyecanlıydım dün suan daha bi rahatım sankialımda gelim bebemi yazık çok üşüdü oralarda buzlukta felan yazık yavvv
Semoşş çay bildiğin çay değil bacoEvet çok zor zamanlar geçiriyorum valla çaya da nasıl düşkünüm
Bim bam bom çok şükür dostlar benmde artık transferim varEvett bekletme artık oracıklarda al gel minnoşu
başka doktor yapıyordu canım ama biz başka doktor istemedikPembişim ne diyorsun yainanamıyorum daha dün iptal olucaktı vazgeçildi diye sevindik. Yerine başka dr yapamıyo mu transferi? Çok şokum şuan. Niyeyse benim de ertelenecek gibi geldi sen yazınca
sonucun ne oldu canım ?bende test verdim akşama çıkacak ya valla tribe girdim ya varsa die zalım covittt okdr iğne ilaç derken bide bu çıktı başımıza ağzını kırcam bu kovitin bi rahat bıraksın bizi
Sonuç negatifti cnm dün aldm sonucu cok şükür boş yere evham yaptım okdrsonucun ne oldu canım ?