Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Perşembeye kaldı transfer de birazdan arayacaklar yumurtalar hakkında bilgi vermek için 3 yumurta ya stres oldum kalbim sıkışıyor sabahtan beri
Aynı durumdayız canım benimde 3 yumurta allahım hayırlısını versin inşallah ben akışına bıraktım sende öyle yap ne kadar üstüne düşersek o kadar olmuyor

Günaydınnn çok şükür canım hafif sancılarım var çok sık idrara çıkıyorum onun dışında iyiyim sen nasılsın
Ayıptır sorması büyük abdestte hani kabızlık ıkınma vs durumları olmasın gibilerinden birşey dedi mi doktor ? En azından ilk zamanlarda. Kabız olmayacak şekilde beslen vs

1.5 falan içiyorum ben suyu zaten ilaçlarla geciyo bile belki sen ne kadar iciyorsun
Benimde 2 litreyi buluyor canım cok ilaç vitamin derken 2litreyi geçiyor az , çay kahve yasak bol su , sebze ağırlıklı beslen dedi doktor ben transfer sonrası duşta aldım bazıları ilk gün duş önermiyor

Istanbul anadolu yakasindaysan eczacima sorabilirim sürekli temin edebilir mi diye. Eşi selçuk ecza deposunun sorumlusu muydu sahibi miydi öyle bişey. Sağolsun ne lazım olsa bulup buluşturup getirtiyor. Kadıköydeyiz.
Ayy saol canım çok iyisin. Kadıköy’e yakınım. Teklifin hala geçerli olursa transfer sonucuna göre senden yardım isterim valla . Bi kutusu 260 lira şuan stok yapacak maddi imkanım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…