Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Pazartesi transferin var Allah ızın verirse calıstıgım için istirahat raporu almam lazım bahcecı nın sgk anlaması olmadığından dolayı sizler rapor işini nasıl hallettınız acaba
Ben aile hekimliğinden aldım raporu sizde aile hekiminizle bir görüşün

Ayyy tosbiğim bunlar çıldırmış artık, nasıl bir gözleri dönmüş çay diyorum kurabiye diyorum, onlar yine anlayacağını anlıyor. Şok olduum

ben anlıyorum seni koficiğim .aaaaa gözün dönmüş karantinadan dedin ya ona çok güldüm :))

yetiş bacım seda sayan gibisin kız . Allah senin gönlünün güzelliğine göre hayat versin inş.

Pazartesi transferin var Allah ızın verirse calıstıgım için istirahat raporu almam lazım bahcecı nın sgk anlaması olmadığından dolayı sizler rapor işini nasıl hallettınız acaba
Canim veriyorlar ben aldim 5 gun ama yazi seklinde boyle sgk daki rapor gibi degil sisteme islemiyor transfer olmustut 5 gun istirahat onerilir tarzinda ama kurum kabul ediyor yani bizimki etmisti

ben anlıyorum seni koficiğim .aaaaa gözün dönmüş karantinadan dedin ya ona çok güldüm :))

yetiş bacım seda sayan gibisin kız . Allah senin gönlünün güzelliğine göre hayat versin inş.
Ahhh canım Allah razı olsun hepimize inşaallah

Yok bebeğim regl vs birşey olmadı kendi kendine incelmiş inan bende anlayamadım.yrn bakacak tekrar olmassa öbür aya kalıo işte anlamak zor
Ilk kez duyuyorum böyle bişey ya hala şoktayım inan. Hayırlısı olsun demekten başka bişey yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…