Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Transfer sonrası kasık ağrısı vs gibi şeyler yaşayın test günü negatif gören oluyor mu acaba ?o ağrı sancı tutma belirtisi mi acaba

pembiss123 başka doktor yapamaz mı günah ya o kadar ilaç iğne vs. en önemlisi de umut
canım çok iğne kullanmadım ki zaten benim dondurulmuş embriyolarım var ya, sadece 3 gün progestan iğne kullandım 1-2 hafta da estrofem kullanmıştım sonra ben hasta olunca bıraktık. şimdi hasta oldum doktor tekrar transfer hazırlıkları için çağırdı ama bu defa kovid vurdu bizi :) hayırlısı değilmiş diyelimm

Tabi ki neden olmasın. Hatta yaşın gençse ameliyattan sonra kesin bekle biraz. Yaşım biraz daha az olsa en az iki sene tedaviye ara verirdim, hatta tamamen bırakırdım.
Yasim genc 28 yasindayim ama doktorlar bunu hafife alfigi icin bu duruma dustum. Kafadan atma olayi bitti istesende atamiyorsun

Ya bilmiom o gün de çok iyi demişti ve şimdi nasıl inceldi bilemiyorum dr kasılma olmuştr tekrar bakcaz dedi ama benm ümidim gitti şuan
Kuzum bi dur bakalım ya sen niye karaları bağladın ki bi dünya ilaç alıyoruz zaten ekstra başka şeyler verecektir muhtemelen sana şimdi rahim kalınlaşması için tekrar

Kuzum bi dur bakalım ya sen niye karaları bağladın ki bi dünya ilaç alıyoruz zaten ekstra başka şeyler verecektir muhtemelen sana şimdi rahim kalınlaşması için tekrar
valla ne bilim şaşkın haldeyim.bakar tekrar olmassada napalım vardır bir hayır diip beklerim.sonuçta biz ne yaparsak yapalım Takdir Allahın hakkımda hayırlısı olsun yazarm

valla ne bilim şaşkın haldeyim.bakar tekrar olmassada napalım vardır bir hayır diip beklerim.sonuçta biz ne yaparsak yapalım Takdir Allahın hakkımda hayırlısı olsun yazarm
Kuzum hiç stres yapma daha çok gerilip kasılma demekki biraz gerilip kasılma olunca vücudu etkiliyo senin benimde son gün 9.6ydi transfer günü daha çok büyümesi beklenirken 9 çıkmıştı olabiliyor demekki ilaç iç dedi mi beklerken hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…