- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.941
ya kuzum hepimiz aynıyız daha dereyi görmeden paçayı sıyırıyoruzSonuç negatifti cnm dün aldm sonucu cok şükür boş yere evham yaptım okdr
canım çok iğne kullanmadım ki zaten benim dondurulmuş embriyolarım var ya, sadece 3 gün progestan iğne kullandım 1-2 hafta da estrofem kullanmıştım sonra ben hasta olunca bıraktık. şimdi hasta oldum doktor tekrar transfer hazırlıkları için çağırdı ama bu defa kovid vurdu bizi :) hayırlısı değilmiş diyelimmpembiss123 başka doktor yapamaz mı günah ya o kadar ilaç iğne vs. en önemlisi de umut
valla kuzu başka doktor dediler ama bziz kabul etmedim çünkü bu hastaneye bu doktoriçin gidiyoruz zaten bu zamana kadar bütün kontrollerimi takibimi bu doktor yaptı sonuçtaÜzüldüm canım yaaatam kendini hazırlamışken. Yok mu bir başka yolu
sağol canım şükür benim enfeksiiyon geçtiihayırlısı olsun kuzum .sen nasıl oldun ? gecti mi enfeksiyonun ?
Yaa muhabbeti mi kaçırdım ki acaba benSemoşş çay bildiğin çay değil baco
AaaSon kontrolde rahim kalınlığım 9.8mm di şimdi baktı dr 6.5 a düşmüş nasıl oluyor bu1saat snra tekrar bakıcaz dedi benm moral alt üst olsu
En son kaçıncı gün gitmiştinSon kontrolde rahim kalınlığım 9.8mm di şimdi baktı dr 6.5 a düşmüş nasıl oluyor bu1saat snra tekrar bakıcaz dedi benm moral alt üst olsu
Ya bilmiyom 9.8den nasl düştü aklım almadı dr kasılma olmuş olabilir dedi 1saat bekleyıp bakcaz ama moralım 0AaaAllah Allah hayır olsun onca iğne yedin nasıl olur böyle şey
5.gün önce gelmiştimEn son kaçıncı gün gitmiştin
Yasim genc 28 yasindayim ama doktorlar bunu hafife alfigi icin bu duruma dustum. Kafadan atma olayi bitti istesende atamiyorsunTabi ki neden olmasın. Hatta yaşın gençse ameliyattan sonra kesin bekle biraz. Yaşım biraz daha az olsa en az iki sene tedaviye ara verirdim, hatta tamamen bırakırdım.
Allah Allah 15. Gün gitmişsin yani yumurta çatlama zamanı için bile 9 lar düşükmüş5.gün önce gelmiştim
İnşallah kasılmadır. Onca yol gittim5.gün önce gelmiştim
Ya bilmiom o gün de çok iyi demişti ve şimdi nasıl inceldi bilemiyorum dr kasılma olmuştr tekrar bakcaz dedi ama benm ümidim gitti şuanAllah Allah 15. Gün gitmişsin yani yumurta çatlama zamanı için bile 9 lar düşükmüşEki Görüntüle 2740972
Kuzum bi dur bakalım ya sen niye karaları bağladın ki bi dünya ilaç alıyoruz zaten ekstra başka şeyler verecektir muhtemelen sana şimdi rahim kalınlaşması için tekrarYa bilmiom o gün de çok iyi demişti ve şimdi nasıl inceldi bilemiyorum dr kasılma olmuştr tekrar bakcaz dedi ama benm ümidim gitti şuan
İnşallah canım da daha bitmiyo ki bugün bölünme olmazsa kötü denektir herseyÇok sevindim inşallah mutlu sona ulaşırsın bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah
valla ne bilim şaşkın haldeyim.bakar tekrar olmassada napalım vardır bir hayır diip beklerim.sonuçta biz ne yaparsak yapalım Takdir Allahın hakkımda hayırlısı olsun yazarmKuzum bi dur bakalım ya sen niye karaları bağladın ki bi dünya ilaç alıyoruz zaten ekstra başka şeyler verecektir muhtemelen sana şimdi rahim kalınlaşması için tekrar
Haber ver bize merakla bekliyoruz burda Allah yardımcın olsun inşallahvalla ne bilim şaşkın haldeyim.bakar tekrar olmassada napalım vardır bir hayır diip beklerim.sonuçta biz ne yaparsak yapalım Takdir Allahın hakkımda hayırlısı olsun yazarm
Kuzum hiç stres yapma daha çok gerilip kasılma demekki biraz gerilip kasılma olunca vücudu etkiliyo senin benimde son gün 9.6ydi transfer günü daha çok büyümesi beklenirken 9 çıkmıştı olabiliyor demekki ilaç iç dedi mi beklerken hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninlevalla ne bilim şaşkın haldeyim.bakar tekrar olmassada napalım vardır bir hayır diip beklerim.sonuçta biz ne yaparsak yapalım Takdir Allahın hakkımda hayırlısı olsun yazarm