- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.001
Yok bebişkom ilk bi üzüldm ağladm sn dk gölü die ama suan gayet iyiyim yrnda olmasa vardır bir hayr diip beklıcemNedir başımızdaki bu kara bulutlardur bakalım yarın ola hayrola canım sıkma kasma kendini
Saol aşkoş hayrlısı artık rahimin kalınlaşıp birden incelmesi gibi bir deneyimde yaşadım eksik kalmadım bundandaAynen yarın ola hayrola biliyosun bizim doktoru pimpirikli hiç riske atmiyo yarın herşey çok güzel olucak hayırlısıyla
Yok kuzum yaa hiç kendini kötü hissetme inan gayet iyiyim napalm ölüm yok ya ucunda.nasip sonucta yrnda olmassa ocağı beklerimPlutonMerkez akşam çok güldük o yüzden kasılıp incelir mi . kendimi kötü hissettim şu anda
iyi olmana çok çok sevindim . yarın ola hayrola. Rabbim sana en sağlıklsıından en hayırlısından evlat versin inş. cnmYok kuzum yaa hiç kendini kötü hissetme inan gayet iyiyim napalm ölüm yok ya ucunda.nasip sonucta yrnda olmassa ocağı beklerimsadece şaşkınım nasıl böle oldu die aksilikler beni çok sever alıştım artık acıların kadını hale
Bence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyorYok bebişkom ilk bi üzüldm ağladm sn dk gölü die ama suan gayet iyiyim yrnda olmasa vardır bir hayr diip beklıcem)kara bulutlar bizi salaa bi die beklıcem
valla bende bugüne dek bilmiyordum cnm kalınlaşıp tekrar incelebildiğini .senin adına sevındm inşlhh bir aksılık cıkmaz ve olursn transferiniPlutonMerkez sen 9 7 deyince bende panik yaptım. Benimde 15. Gün 15mm idi kalınlık buna rağmen kalınlaşsın diye progesteron dayadı doktor. Korktum hemen yazdım. Aşırı kalınlaşımca da sıkıntı transfer olmuyor,normal mi bu halde kullanmam. Yani gözden kaçan birşey olmasın dedim.yok dedi orda hassas hormon ayarı yapılıyor sakın aksatma kullan herşey yolunda dedi
Vardir bi hayir canim inslalah yarin ola hayrola bakalim☺Ne bilim bayadır yaşamıyoz ki 2haftadır
Evt bende okdr klomen tedavısı va oldm hoc incelme gibi bir durum yaşamamıstm hormonlar stres herşey etkiliyo demek artık hayrlısı diip önümüze bakçaz napakBence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyor
İnşlhh matmazelVardir bi hayir canim inslalah yarin ola hayrola bakalim☺
:) opudan 13 gün sonra oldum adetli iken covit pozitiftim hazırlığa başlayamadımYaaa senin adını 2.kofi koyuyorum o zamanben opudan sonra adet oldum. Tam transfer hazırlığına başladık şok sen opudan sonra daha adet olmadın mı? Ne kadar geçti? İyileştin mi covidden?
Kuzuu, hayırlısı olsun, bebişler nazlı valla. Sağlıkla gelecekse bekleriz hiç önemli değil. Vücudumuz onları kabul edecek seviyeye gelsin diye uğraşıyor doktorcağızlar daKızlar bugün transfer iptal iğne yaptırdı dr yarın tekrar bakacak olursa yarn olmassa iptal.hayırlısı artık
Sağol canım, bende biraz tedirgin olmuştum o yüzden yoğurtu marketten aldım. Peyniri analığımın yaptığını maalesef tükettimEvet canım bende duymuştum arastirirken biyerdede okudum aslında taze süt taze peynir taze ev yapımı yoğurt transfer sonrası ilk zamanlar yememek lazımmış taze olduğu için bakteri üretmesi daha kolaymış.
Kabızlığa incir çok iyi geliyor. En önemlisi o zaten kabız olmak yok.Ayıptır sormasıbüyük abdestte hani kabızlık ıkınma vs durumları olmasın gibilerinden birşey dedi mi doktor ? En azından ilk zamanlarda. Kabız olmayacak şekilde beslen vs
Cok tesekkur ederımBen aile hekimliğinden aldım raporu sizde aile hekiminizle bir görüşün
Tesekkur ederım son care sırkete onu vereceğim maksat maasım kesmesınler diye ugrasıyrm artık keserlerse yapacak bosey yokCanim veriyorlar ben aldim 5 gun ama yazi seklinde boyle sgk daki rapor gibi degil sisteme islemiyor transfer olmustut 5 gun istirahat onerilir tarzinda ama kurum kabul ediyor yani bizimki etmisti
Kesmezler inslalah canimTesekkur ederım son care sırkete onu vereceğim maksat maasım kesmesınler diye ugrasıyrm artık keserlerse yapacak bosey yok