- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.901
Bize güzel bir foto atarsin inşaallah yarinEvt sagolsun gorumcemde gitti dun sagolsun yardim ediyor simdi nobette gece akli bende15 30 da canim 15 30 17 30 arasi yapıyormuş gebe takiplerini
Tecrube edip onları da yazmak nasip olur inşaallahHormonlar tavan yapıyormuş hamilelikte, insanın canı daha çok çekiyormuş ÇAYI
Kız yasak devam ediyor mu dedi dr? Ne kadar daha devam edicekmiş acabayaniyom aneeeyyy yaniyoommm aylar oldu yillar oldu gibi biseyunuttuk gayri biz nasil biseydiki aceb ola
Hayırlı geceler herkese sabah görüşmek üzere
Beyin error verdiİki kere yazdıkların var canımçaya fazla kafayı takma sen iyi gelmiyor sana
Istanbul anadolu yakasindaysan eczacima sorabilirim sürekli temin edebilir mi diye. Eşi selçuk ecza deposunun sorumlusu muydu sahibi miydi öyle bişey. Sağolsun ne lazım olsa bulup buluşturup getirtiyor. Kadıköydeyiz.Evet canım bende homozigot pıhtılaşma var. Önceki üç transferimde hep oksapar 4000 kullandım. Elimde hatta 8 adet kalmış bi kutunun içinde. Eczacılar bana hibor var onu al dediler ama transferden sonra sonucu öğrenmeden ilacı değiştirmek istemedim. Çok eczane aradım canım bi tanesinde çıktı. Alın elinize listeyi arayın hepsini. On günde bi ecza depoları dağıtım yapıyormuş hemen bitiyormuş, belki kalan vardır. Oksapar bulamazsan piyasada hibor 3500 de yok. 7500lük hibor alıp iki günde kullanıyorlarmış.
Evet canım bende duymuştum arastirirken biyerdede okudum aslında taze süt taze peynir taze ev yapımı yoğurt transfer sonrası ilk zamanlar yememek lazımmış taze olduğu için bakteri üretmesi daha kolaymış.Transferden sonra yoğurt yemek iyiymiş ya, pastörize olan. Bizim kendi yaptığımız pastörize değil. Yememek mi lazımBen ona takılmıştım birara. Bilen var mı?
Hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun Rabbim.bu yolda kolaylıklar nasip etsin hayırla pozitifle sonuçlansın canımMerhba hanmlarbnde olumsuz asılama snrası bir ay dinlenme sürecninde bitirdm bu sabah reglmi de oldm. Allah izin verirse cuma ya tüp bebek içn ilk randevma gidicem bu sürecle ilgili sizden öğrenecek çok seyim olcak bni de kabul edersenz tabi
HoşbuldmHoş geldin canım tedavin hayırlı olsun Rabbim.bu yolda kolaylıklar nasip etsin hayırla pozitifle sonuçlansın canım
Bnde yeni baslıcmHerkese merhabaaa
30 Ekim’de opu olup üzerine de 2 adet dönemi bekledim ve dün doktor kontrolüme gittim nihayet.
İğnesiz, doğal siklus uyguluyorum ben sıklıkla dedi. Bir yandan da hoşuma gitti. Adetin 5. Günü femara kullanmaya başlayacağım.
tahmini transfer tarihi (TTT) 4-6 Ocak dedihaydi birlikte bekleyelim
Hadi hayırlısı olsun Rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaHerkese merhabaaa
30 Ekim’de opu olup üzerine de 2 adet dönemi bekledim ve dün doktor kontrolüme gittim nihayet.
İğnesiz, doğal siklus uyguluyorum ben sıklıkla dedi. Bir yandan da hoşuma gitti. Adetin 5. Günü femara kullanmaya başlayacağım.
tahmini transfer tarihi (TTT) 4-6 Ocak dedihaydi birlikte bekleyelim
Geçmiş olsun canımEsimin covit testi pozitf cikti
Günaydın şekercimHayırlı sabahlar millet nerdesiniz haleee kızzz naptınPlutonMerkez
Uyuyor mu aboo
Belki kalkmıştır bugün bilemem ama uykucu o birazUyuyor mu abootransfer günü yapılacak iş mi cıks cıks cıks