Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen olabilir inanki yok ona belli etmemeye calisiyrum zaten ihmal etmiyorum ama yani hic aklima gelmiyo oda sagolsun oyle sıkıntı etmiyor ama yinede degisik🤣🤣inslalah saglikli hayirli ilerlesinde onlarda aşılır insallah🤗🤗
Şimdi bebek var diye daha da düşüyordur üstüne. Biz içimizde saklıyoruz bebeği, onlar da en kıymetlilerinin karnında saklıyor 😊 yarın randevun kaçta çiçeğim

Şimdi bebek var diye daha da düşüyordur üstüne. Biz içimizde saklıyoruz bebeği, onlar da en kıymetlilerinin karnında saklıyor 😊 yarın randevun kaçta çiçeğim
Evt sagolsun gorumcemde gitti dun sagolsun yardim ediyor simdi nobette gece akli bende😊😊15 30 da canim 15 30 17 30 arasi yapıyormuş gebe takiplerini

Kızlar bu tedavi beni manyak yaptı. Dolanırken bi baktım oksapar yine bulunmuyormuş. Gece gece bi dünya eczane aradım. Ara ara tesadüf tam annemin evinin karşısındaki eczanede buldum. Sabaha kalmayabilir dedi eczacı. Eşim manyak mısın bu saatte gidilir mi deyince annemi yolladım eczaneye. Allahtan kadın uyanıkmış. Bide eczacı diyor ki neden reçetesiz alıyorsun, İstanbul’daki tüm eczaneleri aramışım reçete mi düşüncem bu saatte. Ay nedir bu çile ya...

Kızlar bu tedavi beni manyak yaptı. Dolanırken bi baktım oksapar yine bulunmuyormuş. Gece gece bi dünya eczane aradım. Ara ara tesadüf tam annemin evinin karşısındaki eczanede buldum. Sabaha kalmayabilir dedi eczacı. Eşim manyak mısın bu saatte gidilir mi deyince annemi yolladım eczaneye. Allahtan kadın uyanıkmış. Bide eczacı diyor ki neden reçetesiz alıyorsun, İstanbul’daki tüm eczaneleri aramışım reçete mi düşüncem bu saatte. Ay nedir bu çile ya...
Bende kocaeli de oturuyorum bulamadık alamadım bugün elimde son 2 kaldı oksapar 400 mı kullanıyorsun bulunca almak en iyisi iyi yapmışsın eczaneler yok stokta diyor

Bende kocaeli de oturuyorum bulamadık alamadım bugün elimde son 2 kaldı oksapar 400 mı kullanıyorsun bulunca almak en iyisi iyi yapmışsın eczaneler yok stokta diyor
Evet canım bende homozigot pıhtılaşma var. Önceki üç transferimde hep oksapar 4000 kullandım. Elimde hatta 8 adet kalmış bi kutunun içinde. Eczacılar bana hibor var onu al dediler ama transferden sonra sonucu öğrenmeden ilacı değiştirmek istemedim. Çok eczane aradım canım bi tanesinde çıktı. Alın elinize listeyi arayın hepsini. On günde bi ecza depoları dağıtım yapıyormuş hemen bitiyormuş, belki kalan vardır. Oksapar bulamazsan piyasada hibor 3500 de yok. 7500lük hibor alıp iki günde kullanıyorlarmış.

2020 ÇILGIN ANNELER🌷🌹aralık-ocak-şubat

ANA ADI:emir_bebek:
TRANSFER
TARİHİ
EMBRİYO
SONUÇ🥢
PlutonMerkez PlutonMerkez 16
aralık
5.gün
Embriyo
-
@Semaknc 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
Ssevincli Ssevincli 14
Aralık
5.gün
embryo
-
@Badisss 14
Aralık
5.gün
Embryo
-
@ayseeeserkannn

16
Aralık
3gün
Embryo
-
AghA AghA 19
Aralık
5.gün
Embryo
-

@Umutlu_anne
21
Aralık
5.gün
Embryo
-
S smiley face 15
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Nooram 12
Aralık
5.gün
Embryo
-
@MatMag 8
Aralık
3.gün
Embryo
-
@dekrsz 10
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
@efuulimm 11
Aralık
5.gün
Embryo
-
@ayseeeserkannn 17
Aralık
3.gün
Embryo
-
@Boncukboncuk33 8
Aralık
5.gün
Embryo
-
@Oaktree 12
Aralık
3.gün embryo-
@Elftncr72 24
Aralık
5.gün
Embryo
-
İki kere yazdıkların var canım🤣🤣 çaya fazla kafayı takma sen iyi gelmiyor sana🤣🤣🤣

Evet canım bende homozigot pıhtılaşma var. Önceki üç transferimde hep oksapar 4000 kullandım. Elimde hatta 8 adet kalmış bi kutunun içinde. Eczacılar bana hibor var onu al dediler ama transferden sonra sonucu öğrenmeden ilacı değiştirmek istemedim. Çok eczane aradım canım bi tanesinde çıktı. Alın elinize listeyi arayın hepsini. On günde bi ecza depoları dağıtım yapıyormuş hemen bitiyormuş, belki kalan vardır. Oksapar bulamazsan piyasada hibor 3500 de yok. 7500lük hibor alıp iki günde kullanıyorlarmış.
Sağol canım bendede aynı durum var genetik testlerimde cıktı bende de 2 gelişmeyen kayıp yaşadım ilki doğal ikincisi tüp bebekti . Evet bende buldugumda hemen almayı düşünüyorum yarın tekrar araştırcam enox muadili de varmış o da bulunmuyor bulacağız inşallah 😇

Sağol canım bendede aynı durum var genetik testlerimde cıktı bende de 2 gelişmeyen kayıp yaşadım ilki doğal ikincisi tüp bebekti . Evet bende buldugumda hemen almayı düşünüyorum yarın tekrar araştırcam enox muadili de varmış o da bulunmuyor bulacağız inşallah 😇
Canım benim de bir doğal gebelik düşük bi de tüple kimyasal var. Çok korkuyorum o yüzden, bulunmuyor diye okuyunca panik oldum, yazın alıp kenara koysaydın diye de kızmadım kendime değil. Enox ile oksaparın etken maddesi aynıymış, ikisi de bulunmuyor, Cem hoca enox yazıyor transferde ama enox da yok. Arayınca bulunuyor umarım hemen bulursun. Bulamazsan hibor aklında kalsın, doktora danışarak ona geçersin belki, inşallah tutarsa bu transfer ben hibora dönücem oksaparım bitince, sürekli aranmaz böyle.

Canım benim de bir doğal gebelik düşük bi de tüple kimyasal var. Çok korkuyorum o yüzden, bulunmuyor diye okuyunca panik oldum, yazın alıp kenara koysaydın diye de kızmadım kendime değil. Enox ile oksaparın etken maddesi aynıymış, ikisi de bulunmuyor, Cem hoca enox yazıyor transferde ama enox da yok. Arayınca bulunuyor umarım hemen bulursun. Bulamazsan hibor aklında kalsın, doktora danışarak ona geçersin belki, inşallah tutarsa bu transfer ben hibora dönücem oksaparım bitince, sürekli aranmaz böyle.
Tamam canım yarın araştırırım duruma göre sorarım cem beye bana da oksapar yazdı

6 yasinda kalitsal gentik bir hastalik tup bebegimizda bizim hep pgh oldu embryolar genetik testtan gecti sagliliari dondurduk
Allahim guc versin sizlere canim bizde de benzer durum soz konusu ama cocuk yok mecbur kaldik tupbebege o yuzden hic kolay birsey dgl anliyorum seni.. 2 sene once 9 aylik SMA li yegenimin can verdigini gordukten sonra bende birseyler uyandi ve bunun uzerine gidince bizdede farkli genetik sikinti cikti.. Rabbim hayirli saglikli nesiller versin inshaAllah bundan sonra belki bu yavrun onunda sagligina kavusmasini sebep olabilir teknoloji cok gelisti cunku.. ilik nakli filan oluyor diye biliyorum.. :KK200: Rabbim seni yavruna kavustursun biran once saglikli sihhatli bisekildeUMUDunu yitirme..

X