- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.861
Ahaha yazık kız adamı gördüğüm mü var gelio 2saat duruo göreve gidio tekrar.bi başıma makarna kemiriom bendeBana bak. Kocana söyle de gece odasının kapısını kitlesin içerden. Senin gözün göz değil
Isabet olmuş çalışmasıAhaha yazık kız adamı gördüğüm mü var gelio 2saat duruo göreve gidio tekrar.bi başıma makarna kemiriom bende
Kilom artınca görürüm paniğiniŞuan hala tıkınmakla meşgulüm.1saatr yediklerime kendim bile inanamıyrm suandada makarna yıyom bu saattenolcek benm bu halim
Aynen cok sukur saglikli olsunda caydan mahrum olurumBen alacağımı aldım desene, daha çayı ne yapayım
Kendi can güvenliği içinIsabet olmuş çalışması
Sen zayifsin ye birsey olmaz ben en son 6 bucuk gibi yemiştim aksam yemegi sonra daha da yemedimŞuan hala tıkınmakla meşgulüm.1saatr yediklerime kendim bile inanamıyrm suandada makarna yıyom bu saattenolcek benm bu halim
ya valla gündz zerre bişe yemyrm aksam aldgm dekort hapı bir iştah acıo doymuyrö gece 3e kdr yiyomKilom artınca görürüm paniğiniama normalde zayıfsın yani bi hamilelikte 25 30 kilo alanlarda var ama iki öyle olmayız
9 ay insanin aklına mı gelir kız ne güzelAynen cok sukur saglikli olsunda caydan mahrum olurum
6.bucuk mu o saatten beri bişe yemednmı anoww ben 6dan buyana 2günlk yedimSen zayifsin ye birsey olmaz ben en son 6 bucuk gibi yemiştim aksam yemegi sonra daha da yemedim
9 ay insanin aklına mı gelir kız ne güzeleşim hep diyor zaten, çocuk olsa gözün beni de görmez senin
Demi ya oalbilir kimisi cinsellik.acisindan hemilelikte cosuyormus hormonlar bende o da yok zaten birsey yok ama afedersiniz ama esim bazen opuyo vs hic istemiyorum nedense9 ay insanin aklına mı gelir kız ne güzeleşim hep diyor zaten, çocuk olsa gözün beni de görmez senin
Adama daa aciyorum ama yapacak birsey yok napiyimDemi ya oalbilir kimisi cinsellik.acisindan hemilelikte cosuyormus hormonlar bende o da yok zaten birsey yok ama afedersiniz ama esim bazen opuyo vs hic istemiyorum nedense
Benim bugün de gelmedi aylık misafirKendi can güvenliği için
Sende birseyler olabilirmi belli mi olurBenim bugün de gelmedi aylık misafiremoji yapmayı da öğrendim, yandınız
ya alt tarafı 1-2gün gecikti 3-5gün normal eli kulağındadır çat die çalar kapını ben geldimmm hellooo derBenim bugün de gelmedi aylık misafiremoji yapmayı da öğrendim, yandınız
Amacına ulaştın tabiiDemi ya oalbilir kimisi cinsellik.acisindan hemilelikte cosuyormus hormonlar bende o da yok zaten birsey yok ama afedersiniz ama esim bazen opuyo vs hic istemiyorum nedense
En doğrusunu Allah bilir ben zannetmiyorum bişey olduğunu. Opudan sonraki adetim çok yoğundu. Onunla alakalıdır herhalde. Gelse de başlasak biz deSende birseyler olabilirmi belli mi olur
Aynen olabilir inanki yok ona belli etmemeye calisiyrum zaten ihmal etmiyorum ama yani hic aklima gelmiyo oda sagolsun oyle sıkıntı etmiyor ama yinede degisikAmacına ulaştın tabiişaka bir yana ilk aylarda öyle oluyomuş. Son 3 ay çok istekli olunuyomuş hormonal olarak ya ne kadar enteresan resmen hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz. Erkeklere bak oh ne güzel hormonlar hep aynı seviyede. O yüzden düzler galiba. Bizim bir düşüyo bir fırlıyo, toparla kendini toparlayabilirsen
Hiç geçmez benim geçeceği tuttuya alt tarafı 1-2gün gecikti 3-5gün normal eli kulağındadır çat die çalar kapını ben geldimmm hellooo dermrkla beklıom bende gelsin gayriiii
Oyle tabiki hayirlisi olsun insallah canim yoksa birsey inslalah gelir biran onceEn doğrusunu Allah bilir ben zannetmiyorum bişey olduğunu. Opudan sonraki adetim çok yoğundu. Onunla alakalıdır herhalde. Gelse de başlasak biz de