- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.841
Hmm anlat anlat külahımı yolluyorum sanaYok kiz töbe aklıma gelmiyo daha ne kadar çay içmem bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anlat anlat külahımı yolluyorum sanaYok kiz töbe aklıma gelmiyo daha ne kadar çay içmem bilemiyorum
Şuan yoğurt yemeğe üşeniyorum ama kırtırlar olsaydı koşardımValla ya kıyır kıyır olsa şimdi tazecik amannnn
Neyse ben gidim yoğurt yemeye
aa para çok heralde çöpe atıongeri şişesine koyup başka şırıngaya çekeydin yaYaa iğneyi şimdi yaptık da bu eczacının verdiği şırıngaya sığdı ilaç ama bi şırınga mı ilaç mı artık birinde aşırı hava vardı boşaltamadım havayı baya ilaç gitti çöpe attım öylece 2. İ açtım ama hiç acımadı inşallah hepsi böyle devam eder
Valla bende biraz girmim yetişemiyorum.Bikac saat girmedim kaynatmissiniz yazilarinizi anca okudum
Denedim ama gitmedi elim yapış yapış oldu. Birde iğne kapağını açamadım birden açılıp elime battı bende de get dedimaa para çok heralde çöpe atıongeri şişesine koyup başka şırıngaya çekeydin ya
çay mı içiyodun sen de ama sen hamişsain hamişlere çay zararlıBikac saat girmedim kaynatmissiniz yazilarinizi anca okudum
Ahahaha de get diyip çöpe mi attınDenedim ama gitmedi elim yapış yapış oldu. Birde iğne kapağını açamadım birden açılıp elime battı bende de get dedim
Cay pek sevmem zaten kahvaltıda acik bi bardak iciyorum sadece birsey yapmiyorum uzaniyordum tv ye bakiyordum tel de sarjda aksaklik yapiyordu giremedimçay mı içiyodun sen de ama sen hamişsain hamişlere çay zararlı
ben yolladım anlatsın hadi dinleyekHmm anlat anlat külahımı yolluyorum sana
aaa çay sevilmez mi kızzz ben şokkk kofi çay sevmiyomuş hepimiz burda çıldırdk çaysızlıktan sen sevmiyon alla alaaaCay pek sevmem zaten kahvaltıda acik bi bardak iciyorum sadece birsey yapmiyorum uzaniyordum tv ye bakiyordum tel de sarjda aksaklik yapiyordu giremedim
Ya aslinda aramam yanina birseyler olsa severim ama yaninada birseyler yemek istemiyom kilo durumundan o yuzden hic icmiyomaaa çay sevilmez mi kızzz ben şokkk kofi çay sevmiyomuş hepimiz burda çıldırdk çaysızlıktan sen sevmiyon alla alaaa
Haloş senin durumunu hiç iyi görmüyorum çiçeğim Allah'tan finale az kaldıaaa çay sevilmez mi kızzz ben şokkk kofi çay sevmiyomuş hepimiz burda çıldırdk çaysızlıktan sen sevmiyon alla alaaa
Ahahah yani hala inkar ediosunn .çayı sevmediğine aslaaaa inanmam bi ara herkes ortalıktan kayboluo millet çay içmeye gidio .sen içmemişin ama hamişssin ondanYa aslinda aramam yanina birseyler olsa severim ama yaninada birseyler yemek istemiyom kilo durumundan o yuzden hic icmiyom
Benim durum vahim kendimi acil karantinaya almam lazımHaloş senin durumunu hiç iyi görmüyorum çiçeğim Allah'tan finale az kaldı
Olabilirben anca sut ayran kefir falan icerim kanrimda acikti zatenAhahah yani hala inkar ediosunn .çayı sevmediğine aslaaaa inanmam bi ara herkes ortalıktan kayboluo millet çay içmeye gidio .sen içmemişin ama hamişssin ondan
Bana bak. Kocana söyle de gece odasının kapısını kitlesin içerden. Senin gözün göz değilBenim durum vahim kendimi acil karantinaya almam lazım
Ben alacağımı aldım desene, daha çayı ne yapayımOlabilirben anca sut ayran kefir falan icerim kanrimda acikti zaten
Kazınıyor gurluyorOlabilirben anca sut ayran kefir falan icerim kanrimda acikti zaten
Şuan hala tıkınmakla meşgulüm.1saatr yediklerime kendim bile inanamıyrm suandada makarna yıyom bu saattenolcek benm bu halimOlabilirben anca sut ayran kefir falan icerim kanrimda acikti zaten