- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.821
Geriye kalan 7 tanesi 3bc ve 2bc onlarda ne kadar iyi denilirse. Doktorum sifirdan baslamayi istiyor bizdr acikcasi ama esim ameliyat olursa belki dogal yolla hamile kalirim kim bilirAnladım iyiymiş. Doğru düşünmüş yaptırın siz yine de. Ameliyattan sonra sıfırdan başlamayı mı planlıyorsunuz. Bayağı donuk embriyonuz var geride çünkü.
Gaz malesef bende de var canım yaPopo da göbüşte gidik bendeacaba oksaparı progratan iğneyi ne kadar daha kullandırırlar k m
İyi geçti canım biraz kasık ağrısı vardı gaz varmış hissi var uyudum biraz daha iyiyim
Tabi cnm tabi çay kurabiye hı hıAy benim de canım çektiyanlış anlaşılmasın çayla kurabiye çekti yani
Tabi ki neden olmasın. Hatta yaşın gençse ameliyattan sonra kesin bekle biraz. Yaşım biraz daha az olsa en az iki sene tedaviye ara verirdim, hatta tamamen bırakırdım.Geriye kalan 7 tanesi 3bc ve 2bc onlarda ne kadar iyi denilirse. Doktorum sifirdan baslamayi istiyor bizdr acikcasi ama esim ameliyat olursa belki dogal yolla hamile kalirim kim bilir
Anam herkes de çay manyağı çıktı gruptaAy benim de canım çektiyanlış anlaşılmasın çayla kurabiye çekti yani
Hadi getirsin inşaallahKız ben mateusismimin değiştirdim, uğur getirsin diye babyli bişeyler koyim dedim
Heee ben de varım diyosun yani anladım
Senin kapatasın varmışsa demek kiozamn ben nie kapattım kepenkiBanada kimse bişe demediydi halbuki
Ayy vallahi karnım ağrıdi gülmektenHeee ben de varım diyosun yani anladım
Senin kapatasın varmışsa demek kiozamn ben nie kapattım kepenkiBanada kimse bişe demediydi halbuki
Hep bu içtiğimiz ilaçlardanAnam herkes de çay manyağı çıktı grupta
Bu kadar hoşuna gittiğine göre canına tak dedi seninAyy vallahi karnım ağrıdi gülmekten
Benim topraama igne ne yapar beee aslanım benim yürüYaa iğneyi şimdi yaptık da bu eczacının verdiği şırıngaya sığdı ilaç ama bi şırınga mı ilaç mı artık birinde aşırı hava vardı boşaltamadım havayı baya ilaç gitti çöpe attım öylece2. İ açtım ama hiç acımadı inşallah hepsi böyle devam eder
Ay inşallah ya inşallahBenim topraama igne ne yapar beee aslanım benim yürü
Yok kiz töbe aklıma gelmiyo daha ne kadar çay içmem bilemiyorumBu kadar hoşuna gittiğine göre canına tak dedi senin
Valla ya kıyır kıyır olsa şimdi tazecik amannnnYa o değil de kurabiye lafını kim etti ve. Hamile değilim ama çok pis canım çekti.bana bakın sakın yiyecek paylaşmayın ben böyleysem hamileleri düşünemiyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.Yarın inşlh barcelonaya transfer olcam35numaralı formamla