Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Anladım iyiymiş. Doğru düşünmüş yaptırın siz yine de. Ameliyattan sonra sıfırdan başlamayı mı planlıyorsunuz. Bayağı donuk embriyonuz var geride çünkü.
Geriye kalan 7 tanesi 3bc ve 2bc onlarda ne kadar iyi denilirse. Doktorum sifirdan baslamayi istiyor bizdr acikcasi ama esim ameliyat olursa belki dogal yolla hamile kalirim kim bilir

Geriye kalan 7 tanesi 3bc ve 2bc onlarda ne kadar iyi denilirse. Doktorum sifirdan baslamayi istiyor bizdr acikcasi ama esim ameliyat olursa belki dogal yolla hamile kalirim kim bilir
Tabi ki neden olmasın. Hatta yaşın gençse ameliyattan sonra kesin bekle biraz. Yaşım biraz daha az olsa en az iki sene tedaviye ara verirdim, hatta tamamen bırakırdım.

Yaa iğneyi şimdi yaptık da bu eczacının verdiği şırıngaya sığdı ilaç ama bi şırınga mı ilaç mı artık birinde aşırı hava vardı boşaltamadım havayı baya ilaç gitti çöpe attım öylece 2. İ açtım ama hiç acımadı inşallah hepsi böyle devam eder

Benim topraama igne ne yapar beee aslanım benim yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…