- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.781
ahahahah zaten herkes bi ortalıktan kayboluo bir müddet biliyrmki herkes çay içiyoCumartesi pazar beklemeyin benibana tatil
İndir diyen olmadıBacı sen kepenki indirmedn anlaşılan
diger gunlere göre daha iyiyim diyo cnm ama haplari yutmakta zorlaniyorRabbim yardımcın olsun canım güç kuvvet versin canım. Eşin nasıl iyi mi?
Ben iğnelere başladım yasak başladı. Yumurta toplandı, adet olup transfer olucaktım. Opudan sonra da yasak dedi. Adet oldum kontrole gittim, bugünden itibaren yasak dediYani kepenk neden iniyor anlamadım. İnmesimi gerekiyor bana öyle birşey diyen olmadı
Neden? Küçük haplar canım. Genel olarak ilaç yutamama durumu mu vardiger gunlere göre daha iyiyim diyo cnm ama haplari yutmakta zorlaniyor
ozamn ben nie kapattım kepenkiİndir diyen olmadı
Yolun sonuna gelmişin canım ne güzelHos buldumyarın doktora gideceğim ınsallah transfer gunu kararlastıracaz sabırsızlanıyorum
Ben alacağımı aldım yavrum gelebilir no problemYa nar yiyodum valla boğazımda kaldı gülcem diesanada gelio cnm sn gunlerin sıra sendeeeeee görecez senide
Transfere kadar niye kastın kiozamn ben nie kapattım kepenkiBanada kimse bişe demediydi halbuki
Ben sıkı sıkıya tembihlendim ya tipimde mi bişey var acabaozamn ben nie kapattım kepenkiBanada kimse bişe demediydi halbuki
rabbim yardımcın olan seninde evladınında eşininde zor bir sınav ama dediğin gibi o senin meleğin.allah kolaylığınıda mukafatınıda verecek elbet sen güçlü birisin bunu belli edioaın inan bugün çok duygusalan minnoş kuzudiger gunlere göre daha iyiyim diyo cnm ama haplari yutmakta zorlaniyor
Ya dr erkek kimsede bişe demedi ben kendime neden bunu yaptım acepTransfere kadar niye kastın kikofi senin doktor kadın mıydı bi feministlik mi yaptı ne yaptı?kurban sen olmuşsun
sen tehlikwli gözükmüşün serbest dese sonu gelmeyecek bir yola girersin die dr tedbirli davranmışBen sıkı sıkıya tembihlendim ya tipimde mi bişey var acaba
Senin ki erkek mi? Erkek adamın halinden anladığıma göreTransfere kadar niye kastın kikofi senin doktor kadın mıydı bi feministlik mi yaptı ne yaptı?kurban sen olmuşsun
ahahaah Allah kabl etsin .hep bu kızların dedikodu yapması çay lafınıda kim çıkardıysa alla allaa
Allah kabul etsin. Kıl çok oyalanma gel. Iğneni de kendin yap
Çay da mı içmiyahhhhahahaah Allah kabl etsin .hep bu kızların dedikodu yapması çay lafınıda kim çıkardıysa alla allaa
Popo da göbüşte gidik bendeYok cnm yok o naz yapıo şuan göbüşüne kıyamıyo ondan
İyi geçti canım biraz kasık ağrısı vardı gaz varmış hissi var uyudum biraz daha iyiyimCanım yazmışsındır muhtemelen ama gün boyu giremedim, nasıl geçti transfer.