- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.801
Senin keltoş anlamıyo insanın tipindensen tehlikwli gözükmüşün serbest dese sonu gelmeyecek bir yola girersin die dr tedbirli davranmışhalbukı bende tehlıke arz edıyordum kendimi yasakladm yaaa
Oh atlattın bitti gitti şimdi de trst stresi başlarPopo da göbüşte gidik bendeacaba oksaparı progratan iğneyi ne kadar daha kullandırırlar k m
İyi geçti canım biraz kasık ağrısı vardı gaz varmış hissi var uyudum biraz daha iyiyim
Yok bacım benm keltoş zayıf kuru bişey gördü beni konduramadı banaSenin keltoş anlamıyo insanın tipinden
Icindeki panteri görememiş gözlerindenYok bacım benm keltoş zayıf kuru bişey gördü beni konduramadı bana
Aaa bende çay içtin dedim zaten ay ne fesatsınızAy kız vallahi çay içtim aaaa gözün dönmüş senin karantinadan
Evett canım darısı başına inşallahhOh atlattın bitti gitti şimdi de trst stresi başlar
Ben o çayı 2 aydır içemiyorum nerdeyse
Bende 2 doktor var hem erkek hem kadınSenin ki erkek mi? Erkek adamın halinden anladığıma görebenim ki kadın eşimle empati kuramadı tabii
Yok ya ben yapamam kesinlikle yapamamAllah kabul etsin. Kıl çok oyalanma gel. Iğneni de kendin yap
Erkek kadın demiştir sanmıştır, kadın da adam demiştir sanmıştır. Bu iş de sana yaramıştırBende 2 doktor var hem erkek hem kadınses eden olmadı
Ha pardon siz de serbestti zaten yapabilir kocanYok ya ben yapamam kesinlikle yapamambakamıyorum bile nooopp
Anladım iyiymiş. Doğru düşünmüş yaptırın siz yine de. Ameliyattan sonra sıfırdan başlamayı mı planlıyorsunuz. Bayağı donuk embriyonuz var geride çünkü.Doktor emin olmak istiyor ameliyat etmek icin. 4 tanesi bb 7 tanesi bc di.
Niye kız valla ben tek başıma bile 1 demlik bitiriyorumBen o çayı 2 aydır içemiyorum nerdeyse
Hayırlı olsun canım. Sıra güzel haberde artık.Popo da göbüşte gidik bendeacaba oksaparı progratan iğneyi ne kadar daha kullandırırlar k m
İyi geçti canım biraz kasık ağrısı vardı gaz varmış hissi var uyudum biraz daha iyiyim
Ay benim de canım çekti
Kız ben mateusHmm sıfırlanmıştır inşaallah ya. Ben foto hatırlıyorum rumuzu hatirlayamadimne zaman düşük yaptin canim geçmiş olsun.
Ben senin önünde saygıyla eğilirim bacım 1demlik çayı içiosan valla helalNiye kız valla ben tek başıma bile 1 demlik bitiriyorumtabi son zamanlarda daha açık oluyor