- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #18.201
Evet muhakkak git ara verme bi kontrol edilsin parça kalıp kalmadığı için rahat eder en azındanAslında bugün kalkabilsem gidecektim çok ağrım vardı o arada bı üşüme geldi falan kaşık ağrısıyla geldi parça sonra ağrım hafifledi gitmedim birkaç gün sonra gideyim diye düşündüm parça kalıp kalmadığı daha net çıksın diye
Gideceğim canım zaten pskolojim bozuldu çok zor zaman bunlar bı taraftan da diyorumki hepten birakimiversek gerçekten çok zorlu bu bebek isiEvet muhakkak git ara verme bi kontrol edilsin parça kalıp kalmadığı için rahat eder en azından
Sabırsızlıkla bekliyorum o dönüşüKafam allak bullak yazmayı unutmuşum. Bizim inatçı embriyo o bozul haliyle halen rahimde duruyor. Rahim kalkmış gidiyor, her yer kan, her yer pıhtıbu halen orada takılıyor. Yaşama ihtimali %1 dedi. Yarın hcg verip düşüyorsa ilaçları keseceğim. Elimde bir kese fotoğrafı ve bolca kötü anı kaldı.
insanoğlu güzel yaratılmış hemen toparlamaya başladımKökü bizde, bidaha yaparız. Şimdi kafayı dinlendirip birazcık uzaklaşma zamanı
Dönüşüm muhteşem olacak
Büyük sabır istiyor gerçekten işin içine girince anlıyorsun maddi manevi inşallah gücümüz yettiğince devam canım pes etme.Gideceğim canım zaten pskolojim bozuldu çok zor zaman bunlar bı taraftan da diyorumki hepten birakimiversek gerçekten çok zorlu bu bebek isi
İnşallah canım benim Mart'ta senden güzel haber alırız artık hayırlısıylaBüyük sabır istiyor gerçekten işin içine girince anlıyorsun maddi manevi inşallah gücümüz yettiğince devam canım pes etme.
Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah
Insallah canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin ❤İnşallah canım benim Mart'ta senden güzel haber alırız artık hayırlısıyla
Hadiii hayirlisiii bu sefer hersey guzel olacak Allahn izniyleEvet canım kızmış cinsiyeti hayırlısı böyleymiş nasip değilmiş
Bugun başladık inşallah kontrolden dönüyorum
Amin cnm Allah razı olsun Sen nasılsın bu arada herşey yolunda mıHadiii hayirlisiii bu sefer hersey guzel olacak Allahn izniyle
Aleykum selam arada güzel haber almak çok iyi geldiSelamun Aleykum kizlar. Bugün ultrasona gitdim. Kesinleşti. Tek yumurta ikizine hamileyim. Biri 7+4 biri 6+6gun. İkisininde kalb atışi var. Küçük olanda çok
Yolundadir heralde bilmiyorumkiAmin cnm Allah razı olsun Sen nasılsın bu arada herşey yolunda mı
Ben Medipol mega’dayım. Evet 2 verdiler ama biz o kanamanın içinde tek embriyo gördük.Çok haklısın düştükçe kalkmak gerek aa çözülürken bozuldumu nerde tedavi oluyorsun çok büyük talihsizlik olmuş tekini tutmustu iki verdilerde inşallah guzel haberlerle dönersin yüzde 1bile olsa genetik testinizde problem çıksa ne gibi onlem alabilirlerkj donmuş embriyoda
Amin Rabbim kimseye göstermesin.Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Yaaaa ne güzel , tek embriyo transfermi olmuştunuz , tek kesedeler mi ?Selamun Aleykum kizlar. Bugün ultrasona gitdim. Kesinleşti. Tek yumurta ikizine hamileyim. Biri 7+4 biri 6+6gun. İkisininde kalb atışi var. Küçük olanda çok
Yaa maşallah hayirli güzel haberler al canımYolundadir heralde bilmiyorumkibugun ikili teste gidicem bakalim.
Anladım canım inşallah gerek kalmaz aslında bak bizim karyotiplerde sorun yok ama bizde sorun olmaması embriyonun sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor aslında birazda garantilemiş oluyorsun sağlıklı olanı transfer yaptırıpBen Medipol mega’dayım. Evet 2 verdiler ama biz o kanamanın içinde tek embriyo gördük.
Doktor dedi ki, bizim genetikte problem çıkarsa o zaman embriyoları transfer etmeden mutlaka genetik teste yollamalıymışız. Yoksa Allah korusun yine böyle düşükle uğraşırız
hangi doktor koc unıversıtesınde ?bebelerime üzülüyorum . belki de verilmeyen ilaçlar ya da yapılmayan testler yüzünden tutunamadılar. bunu söyleyen profesör bir de
barış ataydı doktorum. şu anda normal yolla 9 haftalık hamileyim çok şükür.hangi doktor koc unıversıtesınde ?
harıka cok sevındım hayırlı olsun . bende barış beye gıdıyorum cok memnunum aşılaama dusunuyorum nasıp olursabarış ataydı doktorum. şu anda normal yolla 9 haftalık hamileyim çok şükür.
ben o adamın konuştuklarından hiçbirşey anlamıyorum . içine içine konuşuyor sankiharıka cok sevındım hayırlı olsun . bende barış beye gıdıyorum cok memnunum aşılaama dusunuyorum nasıp olursa
:) :) sakın konusma tarzı var evet. ama ben o kadar cok kadın dogum doktoruna gıttım kı ılgısız alakasız kaba saba. Barıs beye cok naıf geldı ınsallah bende normal yolla hamıle kalırımda bunca seye gerek kalmazben o adamın konuştuklarından hiçbirşey anlamıyorum . içine içine konuşuyor sanki