- 21 Ocak 2014
- 508
- 1.158
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #18.181
Hayat vurdukça “acımadı ki” diyip yeniden kalkmak lazım. Yoksa yaşanır mı?Vayhhh senin enerjinden istiyom bende bı duble kendini şimdiden ne güzel motive etmişsin aynen bendede sayısız beta testi 5alti ultrasyon görüntüsü süzgece dönmüş bir ben ve elde var 0 olarak devam ediyoruz yaşamaya bende vicdan azabı var sanki kendim düşürmüş gibi hissettim bian rabbim daha fazla yormasin bizleri kaçıncı tüp denemen bu
Dün gece bilinmez bir halde kanama ve ağrıyla hastane yatağında uyuyamazken dedim ki Allahım önce eşim yanımda olsun sonra sıra çocuğa da gelir.
Kendini suçlamak en büyük yanlış. Tutacağı düşüremeyeceğin gibi düşeceği de tutamazsın. O kadar bilimsel çalışma boşuna yapılmamış. Ben de biliyordum ama doktoruma yine de sordum. Ağır iş işçisi değilsen ve uçakta basınca maruz kalan hostes değilsen sen düşüremezsin dedi
benim tek yumurta toplamada ilk transferde hiç tutmadı. 2. Embriyom çözülürken bozuldu. Bu 2. Transferim ve 2 embriyo verdiler.
6 taneden kaldı 2 tanesi. Tek atış şansım var. O nedenle önce eşimle benim genetik testler bakılacak. Sonra yaz tatili güzelce geçirilecek. Bu arada covid aşımlarımı da olacağım. Eylül gibi başlarız yeniden