- 19 Mart 2017
- 209
- 338
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #18.161
Canım istersen sıcak sıcak duş al ..Hem rahatlatır.Hemde rahat sokulmeni sağlar ... İnşallah gerek kalmaz da kürtaj olmazsınBirazdan gideyim olmazsa ağrı kesicide kanamayı keser belki diye almadım iyice temizlensin kurtajlik bari olmayayım
Ben hiç düşük yapmadım ama kasıklarımda inanılmaz ağrı olurdu nefesimi kesecek derecede , öyle zor nefes alırdım o anlarda ,fakat benim düşmedi tabi, ama arkadaşım inanılmaz karın ve kasık ağrısı ile düşük yaptı ayrıyetten inanılmaz kanaması vardı ,bebek bezinden bile çıkacak kadar fazlaydı.Arkadaşlar benim karnında kadiklarimda çok ağrı var adet ağrısının çok agiri ne yapmam gerek bu şekilde bekermelimiyim düşük böylemi oluyor bacaklarım tutmuyor cok ağrı var
Adaçayı falan içiyorum canım kendi temizlensin diye az önce çok ağrı geldi sonrasında böle beyazımsı boyle farklı birşey geldi omuydu ki parça ay psikolojim bozulduCanım istersen sıcak sıcak duş al ..Hem rahatlatır.Hemde rahat sokulmeni sağlar ... İnşallah gerek kalmaz da kürtaj olmazsın
Senin sonucun ne oldu canım 3td tekrar muayene olacaktın oldunmuEvet düşük ağrılı oluyormuş deneyimledim. Her bünye farklıdır ben kendimden bahsedeyim, dün aşırı yorgunluk halsizlik vardı öğlen uyudum ama sanki daha çok yorulmuştum. Ağrı falan olmadan kan geldi hastanede ağrılarım çok arttı. Her zaman doktora gitmekte fayda var. Bir de maalesef ki şunu bilmek gerekiyor, tutunacak veya düşecek embriyoya ne yapılsa yapılsın tıbben engellenemiyor. Düşecek olan progestanla tutunmuyor sadece kasılmaları rahatlatıp kanamayı azaltıyorlar.
kanama yoksa her zaman olumlu bakmak lazım
Kaç haftalıkken oldu canım senin düşükler sebep ne belirttiler keseyi gormusmuydun betan duzenlimi artiyorduevet bacaklarım çok ağrıyor eşime dedim ne olur bacaklarıma vur o derece dün baslamisti kanama az az bugün çoğaldı az öncede aferdersin böyle siddetlj kasık ağrısından sonra beyazımsı zar toplulugu geldi kanamadan farklı onu oluyor dusukCanim benimde 3 spontan dusuklerim var bacaklara vuruyor siddetli kasik agrilariyla birlikte Rabbim sifa versin sicak su yap iyi gelir karnina koy agriya dayanamassan parol yutumarim en hafif sekilde atlatirsin
E ne olacak rahim duvarı haddinden fazla kalınlaşıyor normalde bile çok ağır olurdu benim adetlerim şuan adet gibi ama ağrısı daha şiddetli bakalım ne olacakBen hiç düşük yapmadım ama kasıklarımda inanılmaz ağrı olurdu nefesimi kesecek derecede , öyle zor nefes alırdım o anlarda ,fakat benim düşmedi tabi, ama arkadaşım inanılmaz karın ve kasık ağrısı ile düşük yaptı ayrıyetten inanılmaz kanaması vardı ,bebek bezinden bile çıkacak kadar fazlaydı.
Benim 1.ci dusugum 13cu haftamda kaybettim 5 6 haftayken durmus gelisimi malesef cok gec ogrendik.. 2.ci bos gebelik yine gelisim yok 9.cu haftada kaybettim 3.cu dusugum 5bucukken kaybettim direk goremeden hafif birsekilde dustu diger ikisi cok siddetli agri ve sanci hissettim nekadar buyuk okadar siddetli oluyor birde vucut biyerden sonra alisiyor dusuklere sanirim kendiliginden atti vucudum digerlerini ultrasonda ogrendim.. ve bir hatamda sadece idrar testi yaptim kanda hcg ye baktirmamistim burda kk de ogrendim bende herseyi.. velhasil dusuklerimin sebebi esimin karyotipinde bozukluk olmasi.. yani embryolarin genetiginde sknti vardi dusuyordu.. eger o zar ciktiysa siddetli agridan sonra buyuk ihtimal kesedir canim.. Rabbim sifalar versin guclu ol kendini uzme biz hamile kalabiliyoruz eninde sonunda pozitifi gorup saglikli bir hamileligjn olucaktirKaç haftalıkken oldu canım senin düşükler sebep ne belirttiler keseyi gormusmuydun betan duzenlimi artiyorduevet bacaklarım çok ağrıyor eşime dedim ne olur bacaklarıma vur o derece dün baslamisti kanama az az bugün çoğaldı az öncede aferdersin böyle siddetlj kasık ağrısından sonra beyazımsı zar toplulugu geldi kanamadan farklı onu oluyor dusuk
Zamanla öğreniyoruz canım işte ilk başta bir cahillik oluyor a ilkini çok geç öğrenmişsin eminim çok zor olmuştur ya işte benim kafama takılanda beta ilk güzeldi 2den fazla katlamisti sonra bı sekteye uğradı iki gün sonra verdiğim testte 2ye katladi dedimki miniğim mücadele ediyor tutunmak için kesede görününce sonraki beta takibinde tüp Dr gönderdim sağlıksız sonlandırılsın demiş çok emin şekilde az önceki parcayida görünce bayada büyüktü demekki büyümüştu azdahami takip ettirseydim diye onun pişmanlığı var beta artmadigi sürece saglkkli bir gebelikmumkun değil sanırsam demi bende ngs yaptıracağım heralde böyle daha yıpratıcı sağlıklı değilse hiç transfere gitmem eşinin karyotipte ne problem vardı bizimki temiz eşimle sma embriyo genetiği farklı oluyorBenim 1.ci dusugum 13cu haftamda kaybettim 5 6 haftayken durmus gelisimi malesef cok gec ogrendik.. 2.ci bos gebelik yine gelisim yok 9.cu haftada kaybettim 3.cu dusugum 5bucukken kaybettim direk goremeden hafif birsekilde dustu diger ikisi cok siddetli agri ve sanci hissettim nekadar buyuk okadar siddetli oluyor birde vucut biyerden sonra alisiyor dusuklere sanirim kendiliginden atti vucudum digerlerini ultrasonda ogrendim.. ve bir hatamda sadece idrar testi yaptim kanda hcg ye baktirmamistim burda kk de ogrendim bende herseyi.. velhasil dusuklerimin sebebi esimin karyotipinde bozukluk olmasi.. yani embryolarin genetiginde sknti vardi dusuyordu.. eger o zar ciktiysa siddetli agridan sonra buyuk ihtimal kesedir canim.. Rabbim sifalar versin guclu ol kendini uzme biz hamile kalabiliyoruz eninde sonunda pozitifi gorup saglikli bir hamileligjn olucaktir
Oyle canim malesef cok gec kaybettim bu yuzden sana kurtaj ol demistim ama erken kaybetmen daha iyi tabi.. ben bu hamileligimde korkudan hic birsey yapamadim birsuru stress yasadim yeni yeni kabulleniyorum zaten.. Allahim kimseye yasatmasin yurtdisindayim burda fazla sk cagirmiyorlar kontrollere.. beta malesef duzgun degilse gebelik sonlanabiliyor ama bu konuda yanilabiliriz kiminjnki dusuk baslayip sonradan katlaniyor seninkide cok farkli ilerledi anlayamadim bende.. bizim ailede talasemi oykusu var embryolarda ayrim yaptilar sonrasinda ayriyetten 4 tane ngs ye gonderdik ordanda tek saglikli cikti digerlerindede cesitli sendrom varmis yasimiz 29 daha.. iyikide yaptirmisiz bu herkezde olucak degil tabi dogru teshis cok onemli keske keseni arastirmaya gonderebilseydin genetigeZamanla öğreniyoruz canım işte ilk başta bir cahillik oluyor a ilkini çok geç öğrenmişsin eminim çok zor olmuştur ya işte benim kafama takılanda beta ilk güzeldi 2den fazla katlamisti sonra bı sekteye uğradı iki gün sonra verdiğim testte 2ye katladi dedimki miniğim mücadele ediyor tutunmak için kesede görününce sonraki beta takibinde tüp Dr gönderdim sağlıksız sonlandırılsın demiş çok emin şekilde az önceki parcayida görünce bayada büyüktü demekki büyümüştu azdahami takip ettirseydim diye onun pişmanlığı var beta artmadigi sürece saglkkli bir gebelikmumkun değil sanırsam demi bende ngs yaptıracağım heralde böyle daha yıpratıcı sağlıklı değilse hiç transfere gitmem eşinin karyotipte ne problem vardı bizimki temiz eşimle sma embriyo genetiği farklı oluyor
Ha sen yurtdışinda olunca geç farkettin hayırlisi buymuş demekki aynen ya benim değerler çok farklı ilerledi hiç birşey bilmememe rağmen yaptığım araştırmalar sonucu ikiye yada en azyuzde 60 katlamiyorsa sorun var demekmiş benim gidisatta fena değildi ama iyikide Dr habersiz gidip hep beta baktirmistim ordaki aksaklıkları görmesem kendimi yer bitirirdim bugün bile okadar uzuldumku oluşmaya başlamış aslında diye en kaliteli embriyomdabuydu 5bb ngs gidende 5bb idi ama sagliksizmis Dr sordum genetige gonderelimmi düşük meteryalini kürtaj yaptırıp dedim çok sonuç alınamıyor onlardan diyince gitmedimOyle canim malesef cok gec kaybettim bu yuzden sana kurtaj ol demistim ama erken kaybetmen daha iyi tabi.. ben bu hamileligimde korkudan hic birsey yapamadim birsuru stress yasadim yeni yeni kabulleniyorum zaten.. Allahim kimseye yasatmasin yurtdisindayim burda fazla sk cagirmiyorlar kontrollere.. beta malesef duzgun degilse gebelik sonlanabiliyor ama bu konuda yanilabiliriz kiminjnki dusuk baslayip sonradan katlaniyor seninkide cok farkli ilerledi anlayamadim bende.. bizim ailede talasemi oykusu var embryolarda ayrim yaptilar sonrasinda ayriyetten 4 tane ngs ye gonderdik ordanda tek saglikli cikti digerlerindede cesitli sendrom varmis yasimiz 29 daha.. iyikide yaptirmisiz bu herkezde olucak degil tabi dogru teshis cok onemli keske keseni arastirmaya gonderebilseydin genetigeben cok gec ogrendim herseyi birsuru dusugum oldu bosyere bileydim once baslardim tup bebege
Neden sonuç alınamıyor dedi acaba bende gönderdim kürtaj sonrasi tahlile bu arada sonucum geldi sağlıklı değilmiş dna hasarı var dediler bebisin cinsiyetide kızmış bu aradaHa sen yurtdışinda olunca geç farkettin hayırlisi buymuş demekki aynen ya benim değerler çok farklı ilerledi hiç birşey bilmememe rağmen yaptığım araştırmalar sonucu ikiye yada en azyuzde 60 katlamiyorsa sorun var demekmiş benim gidisatta fena değildi ama iyikide Dr habersiz gidip hep beta baktirmistim ordaki aksaklıkları görmesem kendimi yer bitirirdim bugün bile okadar uzuldumku oluşmaya başlamış aslında diye en kaliteli embriyomdabuydu 5bb ngs gidende 5bb idi ama sagliksizmis Dr sordum genetige gonderelimmi düşük meteryalini kürtaj yaptırıp dedim çok sonuç alınamıyor onlardan diyince gitmedim
Kafam allak bullak yazmayı unutmuşum. Bizim inatçı embriyo o bozul haliyle halen rahimde duruyor. Rahim kalkmış gidiyor, her yer kan, her yer pıhtıSenin sonucun ne oldu canım 3td tekrar muayene olacaktın oldunmu
Bilmiyorum canım öyle yazmış benim yaşadığım yerde üniversite hastanesi yok bu incelrmeyide üniversite hastaneleri yapıyormuş Dr da genellikle sonuç alınamıyor deyince hem dururken kürtaj olmayayım hemde yol bari gitmeyeyim diye vazgeçtik yaptır deseydi gidecektikNeden sonuç alınamıyor dedi acaba bende gönderdim kürtaj sonrasi tahlile bu arada sonucum geldi sağlıklı değilmiş dna hasarı var dediler bebisin cinsiyetide kızmış bu arada
Vayhhh senin enerjinden istiyom bende bı duble kendini şimdiden ne güzel motive etmişsinKafam allak bullak yazmayı unutmuşum. Bizim inatçı embriyo o bozul haliyle halen rahimde duruyor. Rahim kalkmış gidiyor, her yer kan, her yer pıhtıbu halen orada takılıyor. Yaşama ihtimali %1 dedi. Yarın hcg verip düşüyorsa ilaçları keseceğim. Elimde bir kese fotoğrafı ve bolca kötü anı kaldı.
insanoğlu güzel yaratılmış hemen toparlamaya başladımKökü bizde, bidaha yaparız. Şimdi kafayı dinlendirip birazcık uzaklaşma zamanı
Dönüşüm muhteşem olacak
Diğer mesajlarda gördüm parçayla belki de düştü , ayrıca genetik olayını yazmışsınız 2 kürtajımda gitti o kadar küçük gebeliklerde bir şey çıkmıyor , bir sonuç almazsınız muhtemelen . Benim ikisinde de bir şey bulamadılar.E ne olacak rahim duvarı haddinden fazla kalınlaşıyor normalde bile çok ağır olurdu benim adetlerim şuan adet gibi ama ağrısı daha şiddetli bakalım ne olacak
Asla hiç kötü anılar olmasın , atın gitsin onları , tabi ki başta kolay değil onu da bir atlatma süresi oluyor ama inanın geçiyor , hayatta zaten unutulmayan bir şey olmuyor . Hatta sağlıklı gebeliğe kavuştuğunuz zaman inanın o yaşadıklarınız sadece masal gibi geliyor . Birde elimize alsak aklımıza bile gelmez. Tecrübe ile sabit :)Kafam allak bullak yazmayı unutmuşum. Bizim inatçı embriyo o bozul haliyle halen rahimde duruyor. Rahim kalkmış gidiyor, her yer kan, her yer pıhtıbu halen orada takılıyor. Yaşama ihtimali %1 dedi. Yarın hcg verip düşüyorsa ilaçları keseceğim. Elimde bir kese fotoğrafı ve bolca kötü anı kaldı.
insanoğlu güzel yaratılmış hemen toparlamaya başladımKökü bizde, bidaha yaparız. Şimdi kafayı dinlendirip birazcık uzaklaşma zamanı
Dönüşüm muhteşem olacak
Ben 9 haftalıkta kurtaj oldum ama geriden geldiğini için 6 haftalikti yinede gönderildi tahlileDiğer mesajlarda gördüm parçayla belki de düştü , ayrıca genetik olayını yazmışsınız 2 kürtajımda gitti o kadar küçük gebeliklerde bir şey çıkmıyor , bir sonuç almazsınız muhtemelen . Benim ikisinde de bir şey bulamadılar.
Benimkilerde gitti ama çıkan sonuçta kayda değer bir şey olmuyor , sebep bulunamadı hiç.Ben 9 haftalıkta kurtaj oldum ama geriden geldiğini için 6 haftalikti yinede gönderildi tahlile
Canim tekrar çok geçmiş olsun masallah cok iyi dirayetli gördüm seni ne güzel malesef elimizden birsey gelmiyor kabullenmek zorundayız zaman geçince dediğin gibi bizde anı olarak kalacak bende kese fotosu var doktor vermek istemedi ben aldım yine 6 sene sonra o heyecanı mutluluğu o verdi bana diyerek ağlamıştımKafam allak bullak yazmayı unutmuşum. Bizim inatçı embriyo o bozul haliyle halen rahimde duruyor. Rahim kalkmış gidiyor, her yer kan, her yer pıhtıbu halen orada takılıyor. Yaşama ihtimali %1 dedi. Yarın hcg verip düşüyorsa ilaçları keseceğim. Elimde bir kese fotoğrafı ve bolca kötü anı kaldı.
Dönüşüm muhteşem olacak
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahBenimkilerde gitti ama çıkan sonuçta kayda değer bir şey olmuyor , sebep bulunamadı hiç.